W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sparky wrote:Ooo, to może mi też tak ładnie wyreguluje cykl? Dzięki za odpowiedź 🤗 Moje obawy są coraz mniejsze, nawet zaczynam czuć lekką ekscytację 😂
Sparky lubi tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r. z pomocą medyczną od 2020r. z przerwami (ok roku).
Stymulacja m.in. dostinex, clo, ovitrelle, lametta
Luty 2022r. HSG prawy jajowód niedrożny
Maj 2022r. klinika GAMETA, badania
Lipiec 2022r. 1x inseminacja bezskutecznie
Wrzesień 2022r. polip
Grudzień 2022r. histeroskopia, wyłyżeczkowanie macicy
♥♥♥
Marzec 2023r. 8.03 test pozytywny, beta 459 ♥
29 czerwiec: połówkowe, 400 g zdrowego chłopaka
sierpień: 28 tc, III prenatalne, 1400g zdrowego synusia
wrzesień: 31 tc 2090g szczęścia
październik: 34tc 2828g mojego oczka w głowie
październik: 36+1tc 3008g maluszka
Przed ciążą:
Ona: badania ok
On: badania ok
badania nasienia: wyniki bardzo dobre -
Dorka wrote:Dziewczynki mam pytanko może głupie ale... Dzisiaj jesteśmy w podróży i dojadę koło 3 w nocy tempke mierze o 5.30. Czy jutro odpuścić czy mierzyć ale coś dodawać coś odejmować 🤔
Lepiej odpuścić mierzenie. Jak w jednym dniu nie zmierzysz to nic sie nie stanie. Lepiej tak niż ma wyjść jakaś pokręcona i później dziwne rzeczy wychodzą na wykresie😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny
-
KaJa wrote:Wiecie co, ja to chyba pójde jednak jutro na bete bo mam jakiś dziwny strach że to cp. Jajnik mnie kłuje okropnie jak nigdy. Z jednej strony czuje, że to bez sensu bo ciąży nie ma a na testach też raz są cienie a raz nie ma.. jestem ostatnio strasznie senna i mam zawroty głowy bardzo silne, czasami musze sobie przystanąć na chwile żeby przeszło. Morfologie miałam super więc to nie anemia. Po prostu mam jakiś wewnętrzny strach 😔 czuje, że coś jest nie tak. Zdarzało sie już wcześniej że jakaś torbiel sie zrobiła ale odczuwałam ją tylko przy seksie w niektórych pozycjach a nigdy nie był to taki ból jajnika, że aż do 🤢 naprawde chciałabym już żeby ten okres przyszedł 😭 w ogóle to mi sie płakać chce dzisiaj, czuje normalnie jak mi hormony wariują🙈
KaJa lubi tę wiadomość
-
Czytoto wrote:Jeśli masz taka możliwość to leć jutro, przynajmniej będzie wiadomo czy to ciąża co może trochę cie uspokoi, a jak nie to może wizyta u gin?
Szukam właśnie gina ale chyba nic w weekend nie znajde a mój ma terminy nawet prywatnie bardzooo odległe. Zobacze z jakim nastawieniem jutro wstane😅 troche mi lepiej psychicznie jak sie wyżaliłam Wam. Może jutro jeszcze sikne i zobacze czy dalej wychodzą cienie czy będzie biało. Jeśli to drugie to postaram sie już nie przejmować i po powrocie z gór będziemy wywoływać wredną france 😜 chciałam troche przyoszczędzić w tym miesiącu bo badania dużo pochłonęły i to mnie troche stopuje bo tak bym pewnie wydała nawet te 300zł na gina w Wawie. Jutro będę meldować co i jak😊Anjucha, Vivian lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualnyOlaola wrote:Ooo to super, jesteśmy na podobnym etapie, ja jestem 5 dpo i też mam lekkie bóle w podbrzuszu, na dodatek wczoraj miałam temperaturę i objawy takie jak przy przeziębieniu, ale nie wiem czy to oczymś świadczy
Masz jeszcze jakieś objawy?
Wiesz co, ogólnie to tak.
Mam podwyższoną temperature. Do wczoraj max 36,67 a dzisiaj o 5:30 (zwykle mierze o 8:30) już była 36,87. Do tego tak jak pisałam ból w podbrzuszu + jajniki i takie czasem jakby uczucie ciągnięcia. I to na tyle.
Przy 1 bc miałam do tego jeszcze nabrzmiałe i bolące piersi, brzuch to mi od razu wywaliło 🙈 czułam się taka ciężka i w ogóle. No i dużo śluzu. Naprawdę dużo
-
Kremówka, ja dostałam skierowanie do szpitala na laparo, histero i hsg w jednym od prywatnego lekarza.
Prywatny lekarz może wystawić skierowanie na NFZ na zabieg.
Uważam, że masz objawy wskazujące na potrzebę wykonania. Podkoloruj historię, na pewno się uda!
Ja połączyłam wszystko w jednym, bo nie chce na żywca bo się boje bólu, też byłam zapisana na sono w tym miesiącu, ale udało mi się na wrzesień już zapisać do szpitala, zrobią mi wszystko w jednym na jednym uśpieniu.
Poza endo możesz mieć jakieś zrosty, których też nie widać na USG a warto je posuwać, no i nie boli, bo narkoza. Potem przysługuje chyba 2 czy 3 tygodnie zwolnienia.Kremówka lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...
Gabs, MagdaN, Mgdra, Blondyna.B, Sendi94, Mari92, MartiWa, MałaMi*, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
Victoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...Anjucha, Victoria23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVictoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...
Cień cienia jest na pewno
Powtórz pojutrze i oby ciemniało!Victoria23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Który pomiar temp.uznać. Zawsze mierzę o 6.30. Dzisiaj obidzilam sie o 6.00 i zmierzylam, bo balam sie, ze potem nie dam rady sie obudzic - wyszlo 36.67. Nie wstawalam, ale powiedzialam cos do meza no i zasnelam. O 6.40 zmierzylam drugi raz i wyszlo 36.87.
Czy to mozliwe, zeby ten drugi sie liczyl? Czy jednak on jest zafalszowany? -
Victoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Widzę cień!
Oby pięknie ciemniał
Udanego weekendu dziewczyny!Victoria23 lubi tę wiadomość
-
Victoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...Victoria23 lubi tę wiadomość
-
Victoria, No jest kreseczka trzeba powtarzać
Dastiny, mocna jak na ovi 10 dpo nie?
U mnie dziś dzień 🐒 jade na betę
Natis, Minka, Blondyna.B, Victoria23, KaJa, niecierpliwa93, Selena, Mgdra, Ivanka93, Sparky, PaniKaziukowa, Sendi94, Gravity, MartiWa, MałaMi*, MagdaN, Dorka, Ancalime, Aga1405, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny