W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sparky wrote:Ooo, to może mi też tak ładnie wyreguluje cykl? Dzięki za odpowiedź 🤗 Moje obawy są coraz mniejsze, nawet zaczynam czuć lekką ekscytację 😂
Sparky lubi tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy
8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥ (macica nie jest dwurożna!!)
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
Dorka wrote:Dziewczynki mam pytanko może głupie ale... Dzisiaj jesteśmy w podróży i dojadę koło 3 w nocy tempke mierze o 5.30. Czy jutro odpuścić czy mierzyć ale coś dodawać coś odejmować 🤔
Lepiej odpuścić mierzenie. Jak w jednym dniu nie zmierzysz to nic sie nie stanie. Lepiej tak niż ma wyjść jakaś pokręcona i później dziwne rzeczy wychodzą na wykresie😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny
-
KaJa wrote:Wiecie co, ja to chyba pójde jednak jutro na bete bo mam jakiś dziwny strach że to cp. Jajnik mnie kłuje okropnie jak nigdy. Z jednej strony czuje, że to bez sensu bo ciąży nie ma a na testach też raz są cienie a raz nie ma.. jestem ostatnio strasznie senna i mam zawroty głowy bardzo silne, czasami musze sobie przystanąć na chwile żeby przeszło. Morfologie miałam super więc to nie anemia. Po prostu mam jakiś wewnętrzny strach 😔 czuje, że coś jest nie tak. Zdarzało sie już wcześniej że jakaś torbiel sie zrobiła ale odczuwałam ją tylko przy seksie w niektórych pozycjach a nigdy nie był to taki ból jajnika, że aż do 🤢 naprawde chciałabym już żeby ten okres przyszedł 😭 w ogóle to mi sie płakać chce dzisiaj, czuje normalnie jak mi hormony wariują🙈
KaJa lubi tę wiadomość
-
Czytoto wrote:Jeśli masz taka możliwość to leć jutro, przynajmniej będzie wiadomo czy to ciąża co może trochę cie uspokoi, a jak nie to może wizyta u gin?
Szukam właśnie gina ale chyba nic w weekend nie znajde a mój ma terminy nawet prywatnie bardzooo odległe. Zobacze z jakim nastawieniem jutro wstane😅 troche mi lepiej psychicznie jak sie wyżaliłam Wam. Może jutro jeszcze sikne i zobacze czy dalej wychodzą cienie czy będzie biało. Jeśli to drugie to postaram sie już nie przejmować i po powrocie z gór będziemy wywoływać wredną france 😜 chciałam troche przyoszczędzić w tym miesiącu bo badania dużo pochłonęły i to mnie troche stopuje bo tak bym pewnie wydała nawet te 300zł na gina w Wawie. Jutro będę meldować co i jak😊Anjucha, Vivian lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualnyOlaola wrote:Ooo to super, jesteśmy na podobnym etapie, ja jestem 5 dpo i też mam lekkie bóle w podbrzuszu, na dodatek wczoraj miałam temperaturę i objawy takie jak przy przeziębieniu, ale nie wiem czy to oczymś świadczy
Masz jeszcze jakieś objawy?
Wiesz co, ogólnie to tak.
Mam podwyższoną temperature. Do wczoraj max 36,67 a dzisiaj o 5:30 (zwykle mierze o 8:30) już była 36,87. Do tego tak jak pisałam ból w podbrzuszu + jajniki i takie czasem jakby uczucie ciągnięcia. I to na tyle.
Przy 1 bc miałam do tego jeszcze nabrzmiałe i bolące piersi, brzuch to mi od razu wywaliło 🙈 czułam się taka ciężka i w ogóle. No i dużo śluzu. Naprawdę dużo
-
Kremówka, ja dostałam skierowanie do szpitala na laparo, histero i hsg w jednym od prywatnego lekarza.
Prywatny lekarz może wystawić skierowanie na NFZ na zabieg.
Uważam, że masz objawy wskazujące na potrzebę wykonania. Podkoloruj historię, na pewno się uda!
Ja połączyłam wszystko w jednym, bo nie chce na żywca bo się boje bólu, też byłam zapisana na sono w tym miesiącu, ale udało mi się na wrzesień już zapisać do szpitala, zrobią mi wszystko w jednym na jednym uśpieniu.
Poza endo możesz mieć jakieś zrosty, których też nie widać na USG a warto je posuwać, no i nie boli, bo narkoza. Potem przysługuje chyba 2 czy 3 tygodnie zwolnienia.Kremówka lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...
Gabs, MagdaN, Mgdra, Blondyna.B, Sendi94, Mari92, MartiWa, MałaMi*, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
Victoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...Anjucha, Victoria23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVictoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...
Cień cienia jest na pewno
Powtórz pojutrze i oby ciemniało!Victoria23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Który pomiar temp.uznać. Zawsze mierzę o 6.30. Dzisiaj obidzilam sie o 6.00 i zmierzylam, bo balam sie, ze potem nie dam rady sie obudzic - wyszlo 36.67. Nie wstawalam, ale powiedzialam cos do meza no i zasnelam. O 6.40 zmierzylam drugi raz i wyszlo 36.87.
Czy to mozliwe, zeby ten drugi sie liczyl? Czy jednak on jest zafalszowany? -
Victoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Widzę cień!
Oby pięknie ciemniał
Udanego weekendu dziewczyny!Victoria23 lubi tę wiadomość
-
Victoria23 wrote:
jpg zdjęcia
Siknełam dziś i takie cos mi wyszlo. Chcialabym wierzyć ze to cień cienia ale nie wiem...Victoria23 lubi tę wiadomość
-
Victoria, No jest kreseczka
trzeba powtarzać
Dastiny, mocna jak na ovi 10 dpo nie?
U mnie dziś dzień 🐒 jade na betę
Natis, Minka, Blondyna.B, Victoria23, KaJa, niecierpliwa93, Selena, Mgdra, Ivanka93, Sparky, PaniKaziukowa, Sendi94, Gravity, MartiWa, MałaMi*, MagdaN, Dorka, Ancalime, Aga1405, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny