W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Wron Kraa wrote:@JaMiNi kawał chłopaka! Super, że wszystko dobrze.
Nie wiem czy oszalałam, ale znalazłam super wózek, w sobotę skoczę obejrzeć. Niby mało używany, a przede wszystkim lekki jak na 2w1. Czeka mnie wnoszenie na półpiętro do windy. -
Incognitka, ja również normalnie zapinam pasy. Są też na to różne sposoby, żeby nie kupować dodatkowych, ale zawsze warto zapiąć! Oczywiście w prawidłowy sposób, dla bezpieczeństwa Twojego i dzidzi 💙
Jamini, ja akurat jakoś łatwo znajduję, ciągle siedzi w tym samym miejscu 😄 także też mocno jakoś dociskać nie muszę, troszkę tylko.
Wronkraa pochwal się jaki model!1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
My odebraliśmy dzisiaj wyniki pełne z usg + pappy z krwi. Wszystkie ryzyka niskie 💙 😍
A, i byłam na jodze dla kobiet w ciąży pierwszy raz. Kurczę, ale od tej pracy siedzącej jestem sztywna jak stara baba, serio. Taka pospinana mocno.Polczi5, Lipcowa, Malinowa92 lubią tę wiadomość
1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Bezula wrote:My odebraliśmy dzisiaj wyniki pełne z usg + pappy z krwi. Wszystkie ryzyka niskie 💙 😍
A, i byłam na jodze dla kobiet w ciąży pierwszy raz. Kurczę, ale od tej pracy siedzącej jestem sztywna jak stara baba, serio. Taka pospinana mocno.
Polecam masaże, ja muszę co jakiś czas pójść się nastawić rozciągnąć i jest cudnie. Dobry fizjoterapeuta w ciąży to jak dobry ginekologBezula lubi tę wiadomość
-
Hej. U nas po wizycie ryzyka z USG niskie. Ale żeby nie było nudno to mamy pępowinę dwunaczyniową🙄18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Wron Kraa a ja właśnie dzisiaj przeglądałam wózki i zastanawiałam się czy już czas 😅 teraz wiem, że tak 😁 na co zwracacie uwagę przy wózkach? 😊 Celujecie bardziej w 3w1 czy 2w1? 😊 Ja raczej w 2w1, bo na kolejna wiosnę spacerówka dopiero się przyda, a słyszałam, że te z zestawów są słabsze jakościowo
Bezula cieszę się, że wszystkie wyniki dobre 🍀
Ja zaczynam jogę od jutra, aż strach się bać - mam nadzieję, że nie połamię sobie kości 😂
EwelinaWer trafił Wam się mały urwis 🙈 ale jeszcze troszkę i nie będzie miał tyle miejsca do ucieczki 😁
Dziewczyny robicie okresowe wyniki na wizyty z moczu i morfologię? Wszystko ok? U mnie z każdym miesiącem morfologia coraz bardziej w górę 😶 zaczyna mnie to lekko stresować.🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Wron Kraa a ja właśnie dzisiaj przeglądałam wózki i zastanawiałam się czy już czas 😅 teraz wiem, że tak 😁 na co zwracacie uwagę przy wózkach? 😊 Celujecie bardziej w 3w1 czy 2w1? 😊 Ja raczej w 2w1, bo na kolejna wiosnę spacerówka dopiero się przyda, a słyszałam, że te z zestawów są słabsze jakościowo
Bezula cieszę się, że wszystkie wyniki dobre 🍀
Ja zaczynam jogę od jutra, aż strach się bać - mam nadzieję, że nie połamię sobie kości 😂
EwelinaWer trafił Wam się mały urwis 🙈 ale jeszcze troszkę i nie będzie miał tyle miejsca do ucieczki 😁
Dziewczyny robicie okresowe wyniki na wizyty z moczu i morfologię? Wszystko ok? U mnie z każdym miesiącem morfologia coraz bardziej w górę 😶 zaczyna mnie to lekko stresować.
U mnie morfologia tez leci. Badania robię co msc.
Incognitka a co oznacza taka pępowina? Jest jakieś ryzyko ? -
Czekają nas częstsze wizyty na których kontrolowane będzie echo serca, przepływy i wzrost 😔
Możliwe są tabletki i zastrzyki, a w najgorszym wypadku akademia medyczna 🙈18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Kiedyś Cię przytulę😍
25.09.24 🟢 -
Incognitka wrote:Czekają nas częstsze wizyty na których kontrolowane będzie echo serca, przepływy i wzrost 😔
Możliwe są tabletki i zastrzyki, a w najgorszym wypadku akademia medyczna 🙈 -
JaMiNi wrote:Czyli można mieć pod kontrola to dobrze, będzie wszystko dobrze ważne ze wykryte, a płeć podejrzana ?
Więc żyjemy dalej w niewiedzy 😅JaMiNi, Lipcowa lubią tę wiadomość
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Kiedyś Cię przytulę😍
25.09.24 🟢 -
To ja Wam powiem, że chyba Was wyprzedziłam 😁 U mnie wózek już zakupiony 😂 Ale była super okazja. Nie chcieliśmy nowego, a znaleźć cokolwiek bliżej mojego miasta graniczy z cudem.. Nie było nigdzie opcji wysyłki, więc trzeba było jechać 😌 Przy nocnych szopingach na Vinted udało się! Starego aż w niedzielę wieczór wyciągałam po ten wózek 😅
JaMiNi, Wron Kraa lubią tę wiadomość
-
Malinowa czasami trafiają się takie perełki, że szkoda nie skorzystać 😊 sama też poluje na jakiś używany, bo szkoda mi kasy na kilka miesięcy - wolę dołożyć do porządnego fotelika 😊
JaMiNi lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Malinowa92 wrote:To ja Wam powiem, że chyba Was wyprzedziłam 😁 U mnie wózek już zakupiony 😂 Ale była super okazja. Nie chcieliśmy nowego, a znaleźć cokolwiek bliżej mojego miasta graniczy z cudem.. Nie było nigdzie opcji wysyłki, więc trzeba było jechać 😌 Przy nocnych szopingach na Vinted udało się! Starego aż w niedzielę wieczór wyciągałam po ten wózek 😅
Malinowa92 lubi tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Malinowa czasami trafiają się takie perełki, że szkoda nie skorzystać 😊 sama też poluje na jakiś używany, bo szkoda mi kasy na kilka miesięcy - wolę dołożyć do porządnego fotelika 😊
-
Miłe, nic markowego, model nazywa się Tutek Grander o taki:
Ale rozmawiałam z dziewczyną i mówiła, że wnosi go na 1 piętro bez problemu (ja mam półpiętro), a wcześniej miała do pierwszego dziecka inny cięższy i jej kręgosłup wysiadł. Sprawdzę sobie na żywo stan. Opinie są w necie podzielone, ale jestem zdania, że zawsze można wymienić. Spacerówkę pewnie też będziemy zmieniać z czasem na bardziej terenową.
Oglądałam już Bebetto Holland i jakiegoś Roana ale są ciężkie faktycznie, tak jak @JaMiNi zauważyłaś.
Fotelik pewnie kupimy nowy.👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Wron Kraa wrote:Miłe, nic markowego, model nazywa się Tutek Grander o taki:
Ale rozmawiałam z dziewczyną i mówiła, że wnosi go na 1 piętro bez problemu (ja mam półpiętro), a wcześniej miała do pierwszego dziecka inny cięższy i jej kręgosłup wysiadł. Sprawdzę sobie na żywo stan. Opinie są w necie podzielone, ale jestem zdania, że zawsze można wymienić. Spacerówkę pewnie też będziemy zmieniać z czasem na bardziej terenową.
Oglądałam już Bebetto Holland i jakiegoś Roana ale są ciężkie faktycznie, tak jak @JaMiNi zauważyłaś.
Fotelik pewnie kupimy nowy. -
Jamini nie mamy jeszcze nic konkretnego wybranego 😉 muszę poczytać opinie o różnych markach 😊 na pewno wiem, że będę szukała czegoś lekkiego i na dużych kołach, bo w okolicach dużo szutrowych dróg, a słyszałam, że takie łatwiej się prowadzi 😊
Wron Kraa fura pierwsza klasa 😁
Wiosenne spacery już coraz bliżej 🌸🌺🌹🌼🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Jamini nie mamy jeszcze nic konkretnego wybranego 😉 muszę poczytać opinie o różnych markach 😊 na pewno wiem, że będę szukała czegoś lekkiego i na dużych kołach, bo w okolicach dużo szutrowych dróg, a słyszałam, że takie łatwiej się prowadzi 😊
Wron Kraa fura pierwsza klasa 😁
Wiosenne spacery już coraz bliżej 🌸🌺🌹🌼Lipcowa lubi tę wiadomość