W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Incognitka wrote:No cieszę się na ten widok😍
Dziewczyny, a powiedzcie jak u was z jazdą samochodem? Używacie pasów tradycyjnych czy dla ciężarnych? Wczoraj mój się mnie pytał kiedy wezmę zaświadczenie, żeby nie używać pasów. Ale nieużywanie pasów to zbyt bezpieczne też nie jest według mnie. Jak uważacie?
Ja osobiście dużo poruszam się autem i póki co normalnie zapinam pasy 😊 nie wiem w sumie jak to będzie w późniejszych miesiącach. Jedynie podwyższyłam sobie kierownice do góry tak aby w razie W poduszka nie wystrzeliła mi w brzuch 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Dziewczyny, a powiedzcie jak u was z jazdą samochodem? Używacie pasów tradycyjnych czy dla ciężarnych? Wczoraj mój się mnie pytał kiedy wezmę zaświadczenie, żeby nie używać pasów. Ale nieużywanie pasów to zbyt bezpieczne też nie jest według mnie. Jak uważacie?
Ja także zapinam normalnie pasy tylko pilnuję żeby były pod brzuszkiem i pod kolcami biodrowymi i dobrze przylegały. ☺️22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
Dziewczyny, a powiedzcie jak u was z jazdą samochodem? Używacie pasów tradycyjnych czy dla ciężarnych? Wczoraj mój się mnie pytał kiedy wezmę zaświadczenie, żeby nie używać pasów. Ale nieużywanie pasów to zbyt bezpieczne też nie jest według mnie. Jak uważacie?Bezula lubi tę wiadomość
-
Jak tam u Was? Jak się czujecie? U mnie te ostatnie dni były dość intensywne. Powoli widać u mnie brzuszek. Niesamowite jak ten czas leci 🥹
Ja nie wytrzymałam i również zamówiłam detektor 😅 Z jakiejś amerykańskiej strony, ale dziewczyny bardzo polecały. Jutro ma przyjść i już nie mogę się doczekać aż wypróbuję 😊
A powiedzcie mi, co myślicie o testach typu Harmony, Nifty itp? Któraś robiła lub planuje? Jestem wstępnie umówiona do Alabu na poniedziałek na Harmony, bo nie wytrzymałam. Do tego czasu powinien dojść, bo akurat nie mieli na stanie. Przy tym od razu jest oznaczenie płci, więc tego też jestem ciekawa 😊 -
Malinowa92 wrote:Jak tam u Was? Jak się czujecie? U mnie te ostatnie dni były dość intensywne. Powoli widać u mnie brzuszek. Niesamowite jak ten czas leci 🥹
Ja nie wytrzymałam i również zamówiłam detektor 😅 Z jakiejś amerykańskiej strony, ale dziewczyny bardzo polecały. Jutro ma przyjść i już nie mogę się doczekać aż wypróbuję 😊
A powiedzcie mi, co myślicie o testach typu Harmony, Nifty itp? Któraś robiła lub planuje? Jestem wstępnie umówiona do Alabu na poniedziałek na Harmony, bo nie wytrzymałam. Do tego czasu powinien dojść, bo akurat nie mieli na stanie. Przy tym od razu jest oznaczenie płci, więc tego też jestem ciekawa 😊 -
Malinowa92 wrote:Jak tam u Was? Jak się czujecie? U mnie te ostatnie dni były dość intensywne. Powoli widać u mnie brzuszek. Niesamowite jak ten czas leci 🥹
A powiedzcie mi, co myślicie o testach typu Harmony, Nifty itp? Któraś robiła lub planuje? Jestem wstępnie umówiona do Alabu na poniedziałek na Harmony, bo nie wytrzymałam. Do tego czasu powinien dojść, bo akurat nie mieli na stanie. Przy tym od razu jest oznaczenie płci, więc tego też jestem ciekawa 😊
My robiliśmy ten test dla dodatkowej pewności, mimo że wyszlo w usg wszystko ok, no i dzięki temu znamy już płeć od dawna.
Bardzo mnie uspokoiły te wyniki, myślę że polecam jeśli tylko ktoś ma możliwości bo niestety one są dość drogie.
Ale dla mnie najważniejsza była pewność że wszystko jest ok i teraz na prawdę jestem dużo spokojniejsza ☺️
edit; robiliśmy veragene
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2023, 06:56
22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
Lipcowa wrote:Bezula nie obejrzysz się nawet kiedy, a już wyskoczy 🙈
Super, że udało Wam się znaleźć serduszko 😊
Jamini, Incognitka jak nastroje przed jutrem? 😊
Najgorzej nie lubie tego ważenia bo o wiele więcej niż w domu a babeczka za mało odejmuje 🤣 od początku ciąży przytyłam jakieś 0,6-0,7kg wiadomo zależy od dnia chociaż dzisiaj waga 51,5 a pewnie po południu będzie 53. Ostatnio się zlitowała i wpisała mi wagę z domu 51 ciekawe jak dzisiaj 🫣 -
Malinowa ja czuję się dobrze 😊 czuję przypływ energii dlatego łatwiej też ogarnąć sprawy w pracy i te domowe 😊 w pon już wizyta i nie mogę doczekać się kiedy zobaczę maluszka 🥰 i ma już potwierdzić płeć na 100% 😉
Co do dodatkowych badań to nie robiłam - gino mówił, że w Naszym przypadku nie widzi sensu 😊 na usg wszystko ok, ryzyka z pappy też niskie więc nie zdecydowałam się na to 😊 w innej sytuacji zrobiłabym na pewno 😊
Jamini mnie całe szczęście nie ważą - mam po prostu powiedzieć ile 😅 póki co 1,5kg na plusie ale liczę się z tym, że teraz to już z górki 😂
Ja też dociskam w sumie w zależności od tego jak maluch się ułoży 😊
Kciuki za dzisiejsze wizyty 🍀🍀🍀🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa o tez bym tak chciała żeby wpisywali tyle ile podam 🤣 dzisiaj mi pokazało w aplikacji ze w 2 trymestrze się tyje 2kg na msc, ja bym wolała jednak nie 😅 te 2 kg założyłam od teraz do 20tc 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2023, 08:53
-
JaMiNi wrote:Lipcowa o tez bym tak chciała żeby wpisywali tyle ile podam 🤣 dzisiaj mi pokazało w aplikacji ze w 2 trymestrze się tyje 2kg na msc, ja bym wolała jednak nie 😅 te 2 kg założyłam od teraz do 20tc 😂
2 kg na miesiąc? 😵 Kurcze to będziemy kulkami 😁 ale pocieszam się tym, że niedługo po porodzie waga schodzi bardzo szybko 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2023, 14:55
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:2 kg na miesiąc? 😵 Kurcze to będziemy kulkami 😁 ale pocieszam się tym, że niedługo po porodzie waga schodzi bardzo szybko 🙃
-
JaMiNi wrote:Niestety doświadczyłam tego w druga stronę 🫣
A długo schodzilas z wagi? 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:A długo schodzilas z wagi? 😊
-
Jamini o rety to jednak wolę żeby zeszła w inny sposób 😂
Polczi jasne, już wpisuje 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
EwelinaWer19 wrote:Hej!
Ja zamówiłam detektor ale zupełnie nie mogę znaleźć serduszka 🥺 troszkę się zestresowałam może dziś poszukamy ze starym albo nie wiem nie umiem tego obsługiwać 🥺
Przede wszystkim na spokojnie 😘 nie zawsze uda się znaleźć, grunt to nie stresować się za bardzo 😘 a w którym miejscu mniej więcej szukasz? 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2023, 14:56
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Ja zamówiłam detektor ale zupełnie nie mogę znaleźć serduszka 🥺 troszkę się zestresowałam może dziś poszukamy ze starym albo nie wiem nie umiem tego obsługiwać 🥺
Cierpliwości! Ja też dzisiaj pierwszy raz szukałam i ile ja się naszukałam… To nie takie proste. Dwa razy udało mi się znaleźć i później znowu był problem.
Pamiętaj o żelu, bo to też wpływa Później nabierzemy wprawy to też będzie łatwiej 😊 -
My już po wizycie, dalej chłopak 138g oczywiście tydzień do przodu z usg, wymiar bez nóżek prawie 10cmLipcowa, Wron Kraa, Polczi5, Malinowa92, Kobea, Bezula lubią tę wiadomość
-
@JaMiNi kawał chłopaka! Super, że wszystko dobrze.
Nie wiem czy oszalałam, ale znalazłam super wózek, w sobotę skoczę obejrzeć. Niby mało używany, a przede wszystkim lekki jak na 2w1. Czeka mnie wnoszenie na półpiętro do windy.
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g