W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
MiaSakura na ostatniej wizycie w czwartek lekarka powoedziala ze spróbujemy sprawdzić wagę, bo to mierzą obwód brzuszka, głowy i coś jeszcze 🤔
-
Bezula wrote:Landrii, Wronkra jak tam oczekiwanie na 15.11? Mi już ciężko, kusi żeby przełożyć hahaha , chociaż widziałam malucha 12 dni temu 😄Zostałam mamą 25.04.2024 💓
-
Kobea cieszę się, że wszystko ok 😊 na kiedy kolejna wizyta i połówkowe? 😊 Nie dziwie się, że nie pamiętasz - tyle emocji - ja zawsze stresuje się przed wizytą jakbym maturę miała zaraz zdawać 🤣
Bezula kciuki razem z Tobą za spokojnego Bąbla 🤞🏻 to mówisz, że dałaś swoim rodzicom popalić? 😊
Incognitka nie stresuj się na zapas - zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, a stres nie jest wskazany 😘
Wron Kraa ja rogale jem średnio, bo u Nas na Mazurach chyba nie ma takich prawdziwych - a te np z Lidla nie mają porównania do oryginałów 😁
MiaSakura ja czuję przypływ energii na pewno, w końcu wracam do żywych, bo mam wrażenie, że 1 trymestr praktycznie przespałam 😊 ale za to bardzo ciężko mi zasnąć 🙄 i często budzę się w nocy 🤷🏻♀️ mi dopiero teraz lekarz podał wagę - mierzą obwód główki, brzuszka i długość kości udowej 😊
Landrii to na pewno byłyby wspaniały prezent dla dziadków ❤️
Asia a Ty o której masz wizytę? 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
ASiA91 wrote:Hej. Ja mam wizyte 18.30.
Dziewczyny rozłożyło mnie. Co najlepsze na zatoki w ciazy? Ten spray dla kobiet w ciazy do nosa nie pomaga.
U mnie zawsze najlepiej sprawdzają się inhalacje i dużo nawodnienia 😘🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
ASiA91 wrote:Hej. Ja mam wizyte 18.30.
Dziewczyny rozłożyło mnie. Co najlepsze na zatoki w ciazy? Ten spray dla kobiet w ciazy do nosa nie pomaga.
Dokładnie, pij dużo i spróbuj zrobić inhalacje jak masz nebulizator a jak nie to chociaż parówka z solą i olejkami, to naprawdę pomaga. Aha no i koniecznie płukanka/irygacja! To działa cuda.22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
Dziewczyny pojawiają się u was kłucia w pochwie, byłam dzisiaj na krótkim spacerze bo pogoda ładna i teraz czuje kłucia tak w sumie bardziej po jednej stronie w srodku
-
MiaSakura wrote:Dziewczyny a jak wasze objawy na tym przełomie trymestrów?
Czujecie się już dużo lepiej, macie te słynne przypływy energii? Coś zostało z wami nadal?
Zauważyłam u siebie że całkowicie przeszły mdłości, nie muszę jeść pod dyktando co 3 godz😄 a przypływy energii zależy od dnia,mam dni że mnie nosi jak wczoraj a dziś już nic mi się nie chce i leżymy 😊 -
JaMiNi też tak mam szczególnie teraz po szpitalu, jak sobie popuszczę z energią to później kujka.🤷
ASiA91 mi jedynie pomagały inhalacje olejkiem eukaliptusowym🙂 napisz jak po wizycie,czekamy🥰
Co do rozmów o rogalach to w łódzkim, gdyby nie biedronka to bym nie wiedziała o tych rogalach🤣 -
JaMiNi wrote:Dziewczyny pojawiają się u was kłucia w pochwie, byłam dzisiaj na krótkim spacerze bo pogoda ładna i teraz czuje kłucia tak w sumie bardziej po jednej stronie w srodku
tak tez tak mam szczególnie jak dużo pochodzę albo się przemęczę22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
JaMiNi wrote:Dziewczyny pojawiają się u was kłucia w pochwie, byłam dzisiaj na krótkim spacerze bo pogoda ładna i teraz czuje kłucia tak w sumie bardziej po jednej stronie w srodkuZostałam mamą 25.04.2024 💓
-
JaMiNi wrote:Czyli bez paniki jak wszystkie mamy 😃
Dokładnie 😊 ja też tak mam jak przedobrze 😊
Także wszystko pod kontrolą 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Hej hej mimo że się nie udzielam to wszystko czytam 😁
Udało mi się nareszcie wczoraj zlokalizować mojego łobuza 🤩 na chwilę bo już zaraz uciekał ale tętno 137 już dobiło także ewidentnie to on 😁
Chyba na Black fridaya pojedziemy kupić wózek i fotelik do bobowozkow
Chyba kupię wózek espiro Miloo podoba mi się bardzo 🤩
W pon mam wizytę , chciałabym już wiedzieć ile urósł bo ostatnio był mierzony 18.10 czyli prawie miesiąc będzie
Brzuch już sporo widać, czuje że przybieram na wadze ale nie chcę sobie psuć humoru 😆😆
Imiona już wybrane? Szukam inspiracji dla chłopca!
U mnie aktualnie Jan, Wincenty, Adam albo Mikołaj 😁 -
Podrzucie jeszcze raz ta listę od Wron Kraa zapisałam i nie wiem co z tym zrobiłam 🤔
Ewelina super ze udało się zlokalizować malucha, u nas chyba Julek w każdym razie na ten moment 😃EwelinaWer19 lubi tę wiadomość
-
EwelinaWer19 wrote:Hej hej mimo że się nie udzielam to wszystko czytam 😁
Udało mi się nareszcie wczoraj zlokalizować mojego łobuza 🤩 na chwilę bo już zaraz uciekał ale tętno 137 już dobiło także ewidentnie to on 😁
Chyba na Black fridaya pojedziemy kupić wózek i fotelik do bobowozkow
Chyba kupię wózek espiro Miloo podoba mi się bardzo 🤩
W pon mam wizytę , chciałabym już wiedzieć ile urósł bo ostatnio był mierzony 18.10 czyli prawie miesiąc będzie
Brzuch już sporo widać, czuje że przybieram na wadze ale nie chcę sobie psuć humoru 😆😆
Imiona już wybrane? Szukam inspiracji dla chłopca!
U mnie aktualnie Jan, Wincenty, Adam albo Mikołaj 😁
Jan mi się podoba ale mój prawdziwy dziadek ma tak na imię a on nigdy się mną ani mamą nie interesował więc nie ma opcji, że dam mu ten zaszczyt i nazwę tak dziecko.
U nas jeśli syn się potwierdzi to będzie prawdodobnie Adrian, chociaż jeszcze będę walczyć o Aleksa.Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
EwelinaWer19 dobrze Cię widzieć 🤗
Cieszę się, że u Was wszystko w porządku 😊
Te wszystkie kilogramy szybko znikną po porodzie - zobaczysz 😉 super, że udało się znaleźć Malucha 😉 ja na ten moment synka nazwałabym Nikodem 😊 z Twoich faworytów najbardziej podoba mi się Jan 😊EwelinaWer19 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖