W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Incognitka wrote:Właśnie poczułam jak moje maleństwo się ruszyło😍😍
Siedziałam z detektorem, bo czułam gdzie się ułożyło i pyk❤️ ale nadążyć za serduszkiem to nie idzie😅Incognitka lubi tę wiadomość
-
JaMiNi wrote:Wspaniale uczucie 🥰 mi się wydaje ze ja tez małego czuje tak delikatnie tak położę ręce na brzuchu i się skupie nawet bym powiedziała ze poczułam dwa razy kuksańca ale na takim etapie to jest takie delikatne
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Bezula już aktualizuje kalendarz 😊 i masz rację - lepiej iść po dwóch niż aż po sześciu tygodniach - kto by tyle wytrzymał? 😅
MiaSakura takie spadki sił są normalne, a pogoda też pewnie robi swoje 😊 oby minęło jak najszybciej 🤞🏻
Jamini ładny otulacz 😊 ja też niedługo będę szukała, najgorzej, że ta wiosna taka kaprysna i nie wiadomo czy kupić lżejszy czy cieplejszy 😅
Incognitka ale to musi być cudowne uczucie 😍
Ja jeszcze nic nie czuje, aż ostatnio detektorem też sprawdzałam czy wszystko ok 😊 wychodzi na to, że tak tylko po prostu muszę dłużej poczekać na ten moment 😊 i mi Mała spod detektora też pryska - ale w tych brzuchach musi się dziać 😁
Odnośnie wyprawki mam w głowie taki młyn, że zabieram się pod spisanie listy wyprawkowej - wyznaczyłam sobie czas do końca miesiąca 😊 od większych do mniejszych zakupów 😊 bo pogubić się można 😅 i dobrze, że updzedziłyście z tymi materacami - fuuuj 🤢🤢🤢🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Dziewczyny ja się witam z Wami już w drugiej połowie ciąży 😊
@Lipcowa połówkowe jednak przełożyłam na 27 listopada, bo 30 mój mąż jednak by nie mógł, a się uparł że chce jechać ze mną 😁 także w tą środę wizyta i w poniedziałek połówkowe 😊Incognitka, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Lipcowa wrote:Bezula już aktualizuje kalendarz 😊 i masz rację - lepiej iść po dwóch niż aż po sześciu tygodniach - kto by tyle wytrzymał? 😅
MiaSakura takie spadki sił są normalne, a pogoda też pewnie robi swoje 😊 oby minęło jak najszybciej 🤞🏻
Jamini ładny otulacz 😊 ja też niedługo będę szukała, najgorzej, że ta wiosna taka kaprysna i nie wiadomo czy kupić lżejszy czy cieplejszy 😅
Incognitka ale to musi być cudowne uczucie 😍
Ja jeszcze nic nie czuje, aż ostatnio detektorem też sprawdzałam czy wszystko ok 😊 wychodzi na to, że tak tylko po prostu muszę dłużej poczekać na ten moment 😊 i mi Mała spod detektora też pryska - ale w tych brzuchach musi się dziać 😁
Odnośnie wyprawki mam w głowie taki młyn, że zabieram się pod spisanie listy wyprawkowej - wyznaczyłam sobie czas do końca miesiąca 😊 od większych do mniejszych zakupów 😊 bo pogubić się można 😅 i dobrze, że updzedziłyście z tymi materacami - fuuuj 🤢🤢🤢
U mnie z tym łóżeczkiem to tak ze ja mam po starszym, aktualnie używała moja koleżanka tylko mi kolor nie leży wiec w sumie kupienie nowego to taka zachcianka mało konieczna, poszukam bezpiecznej farby i się odmaluje na białoLipcowa lubi tę wiadomość
-
Natt.yo 🥳🥳🥳
I jak samopoczucie w drugiej połowie? 😊
Szybko zleciało czy jednak dłużyło się? 😊
Nie dziwię się, że Mąż też chce przy tym być - oni też to przeżywają 🥰
Jamini łóżeczko na pewno będzie wyglądało super 😊 pochwal się efektem po 😊
Ja stelaż łóżeczka poszukam używany ale materac chce już nowy - szczególnie po Waszych opowieściach 😁 🤭Natt.yo. lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Natt.yo 🥳🥳🥳
I jak samopoczucie w drugiej połowie? 😊
Szybko zleciało czy jednak dłużyło się? 😊
Nie dziwię się, że Mąż też chce przy tym być - oni też to przeżywają 🥰
Jamini łóżeczko na pewno będzie wyglądało super 😊 pochwal się efektem po 😊
Ja stelaż łóżeczka poszukam używany ale materac chce już nowy - szczególnie po Waszych opowieściach 😁 🤭
Ogólnie to dobrze, oprócz rosnącego brzucha i częstszych wizyt w toalecie na siku to raczej nie mam żadnych innych dolegliwości, nawet apetyt mi wraca do tego jedzenia co mi odrzuciło wcześniej z początku myślałam że wolno ten czas leci, jednak teraz jak patrzę że to już połowa, to szybko zleciało 😄
No wiem, mój to na każdej wizycie chce być i oglądać bejbika 😀
Nawet zrobiłam sobie zdjęcie brzuszka na połowę ciąży😊
take a picture gif
MiaSakura, Lipcowa, Incognitka, Wron Kraa, Bezula, Polczi5 lubią tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Natt.yo piękny brzuszek 😍
Imię macie już wybrane albo chociaż swoje typy? 😊 Ja czasami boję się, że przez aktywność zawodową nie zdążę nacieszyć się ciąża i przeleci mi przez palce 😶 a to przecież tylko 9 miesięcy takiego stanu 🥰 nosisz kolczyk w pępku? 😊
Sama ogólnie mam ale nie wyjęłam go jeszcze 😅
Ja też już się zaokrąglam 🥰
Wszystkie będziemy pięknymi bombkami na święta 😁🤭
Natt.yo., Incognitka, Wron Kraa, Polczi5 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa dzięki widzę że Twój też już widać 🥰
U Nas apropo imienia to na razie temat ucichł 😅
Dla dziewczynki mamy jak na razie Klara, jedno z nielicznych które naszej dwójce się podoba, a dla chłopczyka na razie nie mamy faworyta, myślę że jak już płeć się na 100% potwierdzi to będziemy myśleć nad tym bardziej No ja w sumie od 8tyg na l4 więc mam sporo czasu żeby przeglądać rzeczy dla bejbika, a na vinted mam już tyle ubranek w ulubionych, że strach tam patrzeć 😅 No zaraz święta to grudzień szybko zleci, bo każdy zabiegany, a później już coraz bliżej kwietnia 😊 miałam kiedyś kolczyk, ale już chyba z 4 lata nie nosze i tak całkiem mi się nie zrosło tylko widać taką dziurkę 😅
No na święta przynajmniej nie będziemy musiały się przejmować ile zjemy, bo brzuszki będziemy mieć piękne ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2023, 21:43
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Natt.yo ja też mam pełno w ulubionych - już nawet tam nie patrzę tylko ciągle dodaje nowe 🤭😅
Ale jak już stworze konkretną listę czego i ile potrzebuje to zacznę zakupy bez zbędnego wydawania tym bardziej, że maluch rośnie non stop 😉 mam wrażenie, że po nowym roku całkiem Nam strzeli - już wtedy konkretne odliczanie 🥰
Kobea biedna 😬 ja z heparyna męczyłam się do 13 tc także współczuję ale czego nie robi się dla maleństwa 😘 a ogólnie jak się czujesz? 😊Natt.yo. lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Nie wiem jak u was, ale u mnie w tym drugim trymestrze mimo jedzenia jak zawsze waga idzie w górę i mi się to nie podoba 😂
-
@Natt.yo u mnie też jak dziewczyna to Klara! A jak chłopiec to Jędruś. Oby tylko mi się nie odwidzialo:)
@JaMiNi gdzieś czytałam że w drugim jest ok jak się przybiera pół kilograma na tydzień. Nic się nie martw!
Piękne wasze brzuszki!
Nie mogę się doczekać bycia bombką na święta, chyba już we wrześniu kupiłam sukienkę z zielonego weluru specjalnie na te okazję. Trochę ma duży dekolt, ale teraz mam co pokazywać jak urosły;)
Poszłam rano na krew/mocz, ciekawe co wyjdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2023, 09:09
Natt.yo. lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Wron Kraa wrote:@Natt.yo u mnie też jak dziewczyna to Klara! A jak chłopiec to Jędruś. Oby tylko mi się nie odwidzialo:)
@JaMiNi gdzieś czytałam że w drugim jest ok jak się przybiera pół kilograma na tydzień. Nic się nie martw!
Piękne wasze brzuszki!
Nie mogę się doczekać bycia bombką na święta, chyba już we wrześniu kupiłam sukienkę z zielonego weluru specjalnie na te okazję. Trochę ma duży dekolt, ale teraz mam co pokazywać jak urosły;)
Poszłam rano na krew/mocz, ciekawe co wyjdzie. -
Nie znam rozmiarowki, nie wiem jak jakość, ale kupiłam oba kolory rozmiar S, podsyłam bo za taka cenę 🫣
https://www.mangooutlet.com/pl/kobieta/dzinsy/dzinsy-ciazowe-skinny_37101009.html?fbclid=IwAR3RG91ViQB9_x2jyU8s7PaVqkwM1KUfZCbg8LwIzDQdYhmvO-fkhBhRiqA_aem_AY14o6Hz8M0yah9a8mZ-Y06bUx1MUl_t4CcstNoVb_us9PlP69aKzftdMWIJgphWTb4&c=TOMiaSakura lubi tę wiadomość
-
JaMiNi wrote:Ja kupiłam sukienki sweterkowe, w sumie tak z myślą o świętach i normalnie, myślałam nad welurowa ale pamietam jak to było ze brzuch potrafi wywalić z dnia na dzien 😂 wiec to co kupię dziś mogę się nie zapiać na święta, masz obcisła czy jakaś luźniejsza ? Może bliżej świat coś upoluje na Vinted, najgorzej te z zamkiem bo rozmiarowki to są dziwaczne, ostatnio w reserved chciałam sweterek ale dłuższy żeby zakrywał ta gumę w spodniach ciążowych, okazało się ze sweter w rozmiarze s,m,L był tej samej wielkości 🫣
Jest dosyć dopasowana ale w brzuchu ma takie marszczenia które się elegancko rozciągają. Mam jeszcze ciązowa sukienkę z HM (w sumie w szafie od lat bo jest z mega materiału i leży cudnie, a dopiero w domu zobaczyłam na metce że to kolekcja dla mam), ale jest czarna więc tak średnio na wesołe święta.
Z rozmiarem to jest zawsze magia, jak nie przymierzysz to nie trafisz. Dlatego nie lubię kupować ubrać online.👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Wron Kraa wrote:Jest dosyć dopasowana ale w brzuchu ma takie marszczenia które się elegancko rozciągają. Mam jeszcze ciązowa sukienkę z HM (w sumie w szafie od lat bo jest z mega materiału i leży cudnie, a dopiero w domu zobaczyłam na metce że to kolekcja dla mam), ale jest czarna więc tak średnio na wesołe święta.
Z rozmiarem to jest zawsze magia, jak nie przymierzysz to nie trafisz. Dlatego nie lubię kupować ubrać online. -
Ja zamówiłam sobie na shein czerwoną dopasowaną właśnie z materiału podobnego do weluru, zobaczymy co to będzie jak przyjdzie, a sweterkowe też sobie kupiłam już jakiś czas temu, tylko nie ciążowe, ale się rozciągają👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
JaMiNi wrote:Nie znam rozmiarowki, nie wiem jak jakość, ale kupiłam oba kolory rozmiar S, podsyłam bo za taka cenę 🫣
https://www.mangooutlet.com/pl/kobieta/dzinsy/dzinsy-ciazowe-skinny_37101009.html?fbclid=IwAR3RG91ViQB9_x2jyU8s7PaVqkwM1KUfZCbg8LwIzDQdYhmvO-fkhBhRiqA_aem_AY14o6Hz8M0yah9a8mZ-Y06bUx1MUl_t4CcstNoVb_us9PlP69aKzftdMWIJgphWTb4&c=TO
Jamini Ty jesteś normalnie królową promocji ☺️ też zamówiłam22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️