W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja już po wizycie. Wszystko jest ok. Mały jest dalej chłopcem i waży 316 g. Nie wiem tylko ile mierzy.
Kolejna wizyta mam 11 stycznia o godz. 17.30.JaMiNi, Natt.yo., Lipcowa, Wron Kraa, MiaSakura, Bezula, Polczi5, Malinowa92 lubią tę wiadomość
🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Projekt rodzeństwo od 01.23
Cb 04.23 -
Asia super, że u Was wszystko ok 😊 a w domu masz chłopca czy dziewczynkę? 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Malinowa, Natt.yo, Polczi jak nastroje przed "spotkaniem" z Maluchem? 🙃🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa, a u Ciebie jak? Wszystko dobrze, zło przegonione? Jesteście w domku? 🥰
Dziewczyny, powodzenia na wizytach. Ja już do swojej też przebieram nogami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 16:25
Lipcowa lubi tę wiadomość
1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
Lipcowa, u mnie dopiero na 16.40, znając życie będzie opóźnienie więc pewnie po 17 jakoś wejdę 😊 noo ale jestem ciekawa ile już waży bąbel i czy w końcu poznamy płeć w 100% 🙂 a te tygodnie teraz mi strasznie szybko lecą, dopiero co pisałam że jestem na połowie a to już 25 tydzień leci 🙈
Wam też dziewczyny czas tak szybko ucieka? 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 16:37
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Bezula a ja siedzę w domku już na zwolnieniu 😊
Oszczędzam się jak mogę - dzisiaj z przygotowań świątecznych zrobiłam tylko pierniki 🙈 jutro może ubierzemy z Mężem choinkę, a tak to baaardzo leniwie 😊 w piątek przed świętami mam wizytę kontrolna ale jak odpoczywam to czuje się naprawdę ok 😊
A jak samopoczucie u Ciebie? 😊😎
Natt.yo trzymam kciuki abyście poznali już płeć na 100 % 🤞🏻🤞🏻co jednak obstawiasz? 😊
Masz rację - mi czas leci bardzo szybko - niedawno zorientowałam się, że jutro zaczynam 6 miesiąc 🤭 a mam wrażenie jakbym testowała wczoraj 🙃
Polczi5 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Ja czuję podekscytowanie ze stresem🫠 wizyta dopiero o 18 także jeszcze jutro cały dzień będę myslala jak będzie 🤣
Ale mały w sytuacjach stresowych głaszcze mnie od środka i uspokoją mnie to mocno🩵Natt.yo., Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Asia super, że u Was wszystko ok 😊 a w domu masz chłopca czy dziewczynkę? 😊
🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Cb 04.23 -
Lipcowa, wydaje mi się że jak na połówkowych widział chłopaka to że już tak zostanie 😄 ale no zobaczymy 🙈
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Lipcowa wrote:Malinowa, Natt.yo, Polczi jak nastroje przed "spotkaniem" z Maluchem? 🙃
Dziękuję, że pytasz!
Ale ja mam tę wizytę przełożoną na 27.12.
Wcześniej lekarz mówił, że prenatalne zrobimy 20.12, ale na ostatniej wizycie zmienił zdanie 😌
Malucha zobaczę dopiero za tydzień, ale czas mi tak leci, że pewnie szybko minie 😅
Już się nie mogę doczekać! Mały szaleje, ale szczególnie wieczorem i w nocy. Aż się zastanawiam czy po urodzeniu też tak będzie 😂
A w ogóle.. jak to jest z tymi zdjęciami 3D? Każdy je robi? Bo kurczę chciałbym taką pamiątkę 🥹
A u Ciebie jak nastrój przed świętami? Jak się czujesz? Jest ciążowy glow? Bo u mnie od początku ciąży to jakbym znowu okres dojrzewania przechodziła 😂Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny 🤞🏻🤞🏻 za wizyty 🍀
Polczi Maluch dodaje Ci otuchy 🥰
Coś pięknego 🥰🥰
Asia mam nadzieję, że Mikołajek dobrze zniesie pojawienie się rodzeństwa 🙃 angażujecie go jakoś w przygotowania i oczekiwanie? 😊
Natt.yo z reguły płeć już pozostaje bez zmian 😊 może to i dobrze, bo szok musi być niemały 🙈
Malinowa dobrze, że to świąteczny tydzień to zleci na pewno jeszcze szybciej niż myślisz 🙃
Co do zdj 3D to chyba moze zrobić każdy ale dużo zależy od umiejętności lekarza i ułożenia maluszka żeby był dobry kadr 😊
Ja ogólnie uwielbiam święta więc czuje się dobrze a Ty jak? 😊 oczywiście oszczędzam się jak mogę 😊 a co do wyglądu to od początku ciąża mi służy 😉 zgarniam wiele komplementów aż dziwią się, że noszę dziewczynkę 😉Natt.yo. lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Kobea ja też cieszę się, że w 2 trymestrze trzeba, bo w pierwszym nie tolerowałam słodkości więc nie wiem jak to skończyłoby się 🤢
Myślę, że nie ma dużej różnicy czy to zaraz po świętach, bo tak jak pisała Wron Kraa to chodzi ogólnie o przyswajanie 😊
Wron Kraa dobrze, że długo nie trzymali Cię w niepewności 😊 a ogólnie musiałaś zapisać się na badanie czy poszłaś z marszu? 😊 I na kolejny pobór po 2 godz sami Cię zapraszali czy musiałaś pilnować i przypominać się? 😊
Ja mam obciążenie rodzinne cukrzyca, i nigdy mi też jakoś super cukier na czczo nie wychodził bo koło 90, w ciąży miałam niższy.
Ja robię listy zakupów i szykuje się na gotowanie 🙂 jeszcze tylko połówkowe i dentysta w pt. -
Dziewczyny ja już po wizycie 😊 718g zdrowego chłopaka, wszystko dobrze, machał sobie paluszkami 😅 więc dołączam do teamu niebieskich serduszek 💙
ASiA91, Kobea, Lipcowa, Wron Kraa, Malinowa92, MiaSakura lubią tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny 🤞🏻🤞🏻 za wizyty 🍀
Polczi Maluch dodaje Ci otuchy 🥰
Coś pięknego 🥰🥰
Asia mam nadzieję, że Mikołajek dobrze zniesie pojawienie się rodzeństwa 🙃 angażujecie go jakoś w przygotowania i oczekiwanie? 😊
Natt.yo z reguły płeć już pozostaje bez zmian 😊 może to i dobrze, bo szok musi być niemały 🙈
Malinowa dobrze, że to świąteczny tydzień to zleci na pewno jeszcze szybciej niż myślisz 🙃
Co do zdj 3D to chyba moze zrobić każdy ale dużo zależy od umiejętności lekarza i ułożenia maluszka żeby był dobry kadr 😊
Ja ogólnie uwielbiam święta więc czuje się dobrze a Ty jak? 😊 oczywiście oszczędzam się jak mogę 😊 a co do wyglądu to od początku ciąża mi służy 😉 zgarniam wiele komplementów aż dziwią się, że noszę dziewczynkę 😉
Ogólnie Mikołaj lubi małe dzieci i wszystkim opowiada że będzie miał brata ale myślę że będzie bardzo zazdrosny zwłaszcza że jest bardzo mamusiowy.Lipcowa lubi tę wiadomość
🙎♀️32
🙎♂️34
👶 2020
Cb 04.23 -
Natt.yo super 🥳🥳
Ale ten czas leci - niedawno był malutka kropka na usg, a teraz już prawie kilogramowy chłopak 😁
Kiedy następna wizyta? 😊
Asia właśnie słyszałam, że wyprawka dla drugiego i kolejnego dziecka jest łatwiejsza 😊 a starszy nawet jak na początku będzie za zazdrosny co w sumie jest naturalne to pomyśl jaka piękna relacja będzie później 🥰🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa, noo dokładnie 😊 17 stycznia kolejna wizyta 😊
👩- 24lat 🧑- 27lat
- 20.08.2022 💒
-
Natt.yo. wrote:Dziewczyny ja już po wizycie 😊 718g zdrowego chłopaka, wszystko dobrze, machał sobie paluszkami 😅 więc dołączam do teamu niebieskich serduszek 💙
U mnie w sumie na każdej wizycie lekarka prowadząca podgląda malucha na 3d i takie zdjęcia tylko dostaje
Dziewczyny nie mogę przestać myśleć o naszej Incognitce serce mi pęka na myśl co musi przechodzić 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2023, 19:25
-
Stwierdziłam, że się martwicie o mnie to się odezwę, żeby was nie zadręczać złą energią.
Wiecie już jak zaczęła się najgorsza sytuacja mojego życia.
Na tym samym USG panie pobrały płyn poprzez amniopunkcję na diagnostykę, zgodziłam się na to, żeby wiedzieć z czym się zmagamy i jakie wady miał nasz synek💔 Po kilku godzinach zostałam przeniesiona do pokoju jednoosobowego (byłam bardzo wdzięczna,bo chciałam wypłakać cały mój żal). Koło godziny 14 zostałam zabrana na kolejne USG pod czas którego lekarz pomierzył malucha, po badaniu zaprosił do gabinetu obok. Wyjaśnił jaki jest dalszy nasz los. Podali mi tabletki do indukcji porodu. Odprowadzili do mojego pokoju i kazali odpoczywać. Po godzinie zaczęły się skurcze, co 4 godzin podawali kolejne tabletki. Po pół nocy urodziłam mojego malutkiego synka🥺 Był taki maleńki😔 Serce mi pękło po raz kolejny😭
Już wczoraj przed wieczorem byłam w domu. Przepłakałam połowę drogi. Gdy tylko chciałam zamknąć oczy żeby zasnąć od razu miałam jego widok przed sobą 💔 Nie mogłam się otrząsnąć z płaczu, a mąż nie mógł nic zrobić poza przytulaniem.
Dzisiejszy poranek spędziłam płacząc przed pralką, wszystko do mnie wróciło gdy tylko zobaczyłam ubranie w którym wtedy byłam 🤧
Jest mi tak cholernie ciężko😓
Tęsknię za tymi kopniaczkami, za tym brzuszkiem... Tęsknię za tym małym małym chłopczykiem.
Wraz z nim odeszła część Nas😢😢😖
Tak na niego czekaliśmy 🥺
Jedyne za co jestem wdzięczna w tej całej sytuacji to to, że Mój maluszek nie będzie cierpiał.
Czytałam opis jaki wydali, nie miał szans z nami zostać na zawsze 💔💔💔
Dziękuję za wasze ciepłe słowa 🫂🫂
No i zostało nam czekać 2-3 tygodnie na wyniki, musimy wiedzieć z czymś się zmierzamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2023, 21:24
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Incognitka 💔💔.
Myślałam o Tobie non stop, współczuję Ci bardzo i nie wyobrażam sobie ile sił trzeba w sobie mieć aby przejść przez to wszystko.
Dobrze, że z Mężem wspieracie się nawzajem to bardzo ważne. Wypłacz ile dasz radę, wierzę, że mimo, że tutaj odszedł Wasz synek to będzie opiekował się Wami z góry już na zawsze.
Pamiętaj, że zawsze będziemy tu dla Ciebie ❤️
Czy lekarze powiedzieli co mogło być przyczyną tych wad?🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:Incognitka 💔💔.
Myślałam o Tobie non stop, współczuję Ci bardzo i nie wyobrażam sobie ile sił trzeba w sobie mieć aby przejść przez to wszystko.
Dobrze, że z Mężem wspieracie się nawzajem to bardzo ważne. Wypłacz ile dasz radę, wierzę, że mimo, że tutaj odszedł Wasz synek to będzie opiekował się Wami z góry już na zawsze.
Pamiętaj, że zawsze będziemy tu dla Ciebie ❤️
Czy lekarze powiedzieli co mogło być przyczyną tych wad?
Wszystko będzie omówione jak będziemy odbierać badania histopatologiczne.
Przeczytalam dziś wpisy Nowa_Ola na Dinusiach i poczułam, że to opryszczka i cytomegalia może mieć coś wspólnego z naszymi stratami. Bo i w pierwszej ciąży i drugiej miałam🙄 Zostało mi przeżyć do tych wyników.18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢