W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
WronKraa sto lat 🥳 o taką eklerkę to bym zjadła
Jestem po wizycie u swojej lekarki uspokoiła mnie, powiedziała że w życiu by nie zwróciła na to uwagi u niej różnica to 1,5mm do 2mm a nawet przy kolejnych sprawdzeniach to praktycznie równo wychodziło i że pierwszy raz się spotkała żeby jakiś lekarz na prenatalnych na to zwrócił uwagę bo niepokojące jest ale poszerzenie. I druga sprawdzała mały był wczoraj poprzecznie a to utrudnia badanie a dzisiaj główkowo więc uffff.Wron Kraa, Bezula, MiaSakura, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
MiaSakura wrote:Jamini, super, pewnie czujesz ulgę?
Wron Kraa sto lat 🥳
Podzielisz się sprawdzonym przepisem na eklery? narobiłaś mi mega ochoty 😋 a ostatnio mam fazę żeby robić sama w domu rzeczy od podstaw! -
JaMiNi wrote:Pewnie że tak, wiadomo teraz już będę na każdej wizycie o to pytała ale jestem spokojna ważne że wymiary są odpowiednie, wczoraj na mały ważył 620 a dzisiaj 520 😃
o kurczę to mnie pocieszyłaś z tą wagą że taka różnica, jest nadzieja że u mnie to też taki błąd pomiarowy i za tydzień już dzidzia moja będzie w normie 😮💨22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
MiaSakura wrote:o kurczę to mnie pocieszyłaś z tą wagą że taka różnica, jest nadzieja że u mnie to też taki błąd pomiarowy i za tydzień już dzidzia moja będzie w normie 😮💨
-
Agentka super, że Iga jest takim bezproblemowym dzieckiem 😊 samych cudownych chwil razem życzę 😘
Polczi u mnie pierwszy pomiar z palca, później dwa z żyły 😊 ale podzielę się ciekawostka - Pani w labo mówiła, że warto mieć przy badaniu plasterek cytryny i gdy już naprawdę nie będzie można wytrzymać (w ostateczności) to można go chwilę possać 😊 ja starałam się tego nie robić ale nie chciałabym przeżywać tego drugi raz 😉
Trzymam kciuki 🤞🏻🍀🤞🏻
Wron Kraa super okazja 😊 sama też muszę rozejrzeć się 😊 a kupujecie otulacze? 😊
Jamini ufff, kamień z serca 🥳🥳🥳
Mały ma jeszcze dużo miejsca także fika sobie jak chce 😊 kiedy kolejna wizyta? 😊
Bezula strony zapisane 😎
Ale nie mogę zdecydować się 🤭Bezula lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Agentka super, że Iga jest takim bezproblemowym dzieckiem 😊 samych cudownych chwil razem życzę 😘
Polczi u mnie pierwszy pomiar z palca, później dwa z żyły 😊 ale podzielę się ciekawostka - Pani w labo mówiła, że warto mieć przy badaniu plasterek cytryny i gdy już naprawdę nie będzie można wytrzymać (w ostateczności) to można go chwilę possać 😊 ja starałam się tego nie robić ale nie chciałabym przeżywać tego drugi raz 😉
Trzymam kciuki 🤞🏻🍀🤞🏻
Wron Kraa super okazja 😊 sama też muszę rozejrzeć się 😊 a kupujecie otulacze? 😊
Jamini ufff, kamień z serca 🥳🥳🥳
Mały ma jeszcze dużo miejsca także fika sobie jak chce 😊 kiedy kolejna wizyta? 😊
Bezula strony zapisane 😎
Ale nie mogę zdecydować się 🤭
23 stycznia powtórka u tego co robił prenatalne ale to pewnie tylko sprawdzi główkęLipcowa lubi tę wiadomość
-
Ja otulacza nie kupuję ani rożka, tylko kokon. A co do tapet to też nie mogę wybrać, za duży wybór 😅1cs
28.08 II kreski
02.09 beta 132
05.09 beta 589
15.09 beta 14440, prog 69
25.09 mamy serduszko 💗 1,3cm okruszka
27.10 prenatalne I i 6,6cm dzidzi 😍
22.12 prenatalne II i 326 g dziewczynki 🌸
16.02 prenatalne III i 1180 g kruszyny
27.03 mamy już 2300g 😍
23.04 3150g
👩🏻 31l.
Leki: Hashimoto - Letrox 175
Badania ✅ Suple: Preria Duo, wit D
👱🏼♂️ 30l.
Badanie nasienia ✅
-
@MiaSakura robiłam pierwszy raz, przepis od AniaGotuje. Wyszły:)
Dziękuję za życzenia i miłe słowa:)
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
A ja dzisiaj przejrzałam szufladę z rozmiarem 56 i 62 i wyszło na to, że mam więcej rzeczy niż zapamiętałam 😅 zostało mi dokupić kilka rzeczy na 62 i chyba kończę ubrankowa przygodę na start 😊 za to zamówiłam dwa śpiworki do spania - grubszy z hm i cieńszy z jukki 😊 jeśli Małej podpasują to dopiero kupię większą ilość 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa wrote:A ja dzisiaj przejrzałam szufladę z rozmiarem 56 i 62 i wyszło na to, że mam więcej rzeczy niż zapamiętałam 😅 zostało mi dokupić kilka rzeczy na 62 i chyba kończę ubrankowa przygodę na start 😊 za to zamówiłam dwa śpiworki do spania - grubszy z hm i cieńszy z jukki 😊 jeśli Małej podpasują to dopiero kupię większą ilość 😊
Przeglądam to wszystko i tak ciężko mi się na cokolwiek zdecydować, tyle tych wzorów tyle różnych opinii, jak widzę zestaw kokon rożek pościel za 250 zł a później sam kokon z innej firmy za tyle samo to nie mam chęci tyle płacić tym bardziej że z dziecko polubi albo nie, jedna koleżanka nie używała kompletnie, druga tylko miesiąc innej po 3 msc dopiero się przydał 🤷♀️ -
Ja praktycznie nic nie mam na 62, mam mnóstwo na 56,parę na 50 😂, coś tam na 68,74,80 ale to dlatego że przeceny i np body z długim dwie pary w hm 20zl nawet jakieś komplety na święta w rozmiarze 74 z przeceny, myślę że taki rozmiar 62 68 to akurat lato a tego w sklepach nie ma i mało na Vinted chociaż pewnie coś na długi rękaw też trzeba mieć. Na ten moment mówię pas ubrankom( póki nie wejdę do sklepu )
-
Dziewczyny z tych wymiarów na podstawie których lekarz oblicza wagę macie duże różnice między wymiary np brzuszek główka? Czy mniej więcej tak samo
-
Jamini ja wolę kupić trochę mniej i zobaczyć czy Lili podpasuje - jeśli tak to zamówię więcej 😊
Teraz celuje w rozmiar 62, myślę, że 68 przyda się na jesień - póki co mam jakieś pojedyncze sztuki 😊 spisałam sobie wszystko, bo w pewnym momencie straciłam kontrolę nad tym co mam, a czego potrzebuje 🤣 i wyszło mi, że 56 mam gotowy, a na 62 brakuje mi kilka sukienek i body na krótki rękaw 😊 chociaż będę polowała też na typowo letnie zestawy też 😊
U Nas na usg główka i brzuszek mają mniej więcej takie same wymiary 😊 a co się dzieje? 😘🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Ja poczekam na kolekcję letnią obkupię się teraz a później będę żałowała i tak mi się ciuchy nie mieszczą 😄
A tak z ciekawości pytam bo jak miałam te dwa USG to na jednym mały ważył ponad 600g i miał wymiar główki tydzień do przodu a dzień później ponad 500 i główkę dwa tygodnie do przodu reszta mniej więcej na takim poziomie jakim jestem plus minus 2,3 dni, i to akurat ten wymiar ciemieniowy a nie obwodu i się zastanawiam jak to wyliczyło większą wagę skoro głowa mniejsza a reszta podobnie 😃 no i wizja że głowa wychodzi pierwsza a jest duża 😅 -
JaMiNi wrote:Dziewczyny z tych wymiarów na podstawie których lekarz oblicza wagę macie duże różnice między wymiary np brzuszek główka? Czy mniej więcej tak samo
u mnie w miarę podobnie tylko brzuszek raz wyszedł tydzień do tyłu22.08.23 ⏸️🙏🏼
10.05 witamy naszą wyczekaną Misię🥹♥️ -
Polczi kciuki za wizytę 🤞🏻🍀🤞🏻
Koniecznie daj znać po 😊😊Polczi5 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Hejka🎀
Dzisiaj Bąbel pięknie współpracował,lekarka żartowała że chyba kebaba jakiegoś dostał na śniadanie 😂 540g, przepływy w normie, wszystko pokazał, klejnoty rodowe nadal obecne🥰 zdrowy ruchliwy chłopczyk,udało się zrobić kilkanascie zdjęć 3d, ładnie pozował, nawet się uśmiechał 🫠🩵
No jestem zakochana ze Starym🥺🩷 udał nam się Synuś, zostało wybrać imię😊😀
Następna wizyta 1.02Karpan45, Lipcowa, MiaSakura, JaMiNi, Wron Kraa lubią tę wiadomość
-
Polczi super wieści 🥳
Pochwal się zdjęciem 😁
Myśleliście już nad jakimś imieniem? 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨