W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
@iskierka- co tam u Ciebie słychać ? Jak tam przed jutrem ? Już coś sikałaś próbnie ?
-
Witajcie dziewczyny! 😊😊😊
Weekend u mnie był słoneczno-deszczowy-jak to u mnie Nad Polskim Morzem bywa, ale udany. Wypoczęliśmy i to najważniejsze, sierpień pracuję już razem z Wami
Dzisiaj obudziłam się z katarem, ktoś ma jakiś sprawdzony sposób na szybkie wyleczenie ? w piątek impreza urodzinowa, a z czerwonym nosem nie zachęcająco iść a co dopiero z katarem. 🤧🤧
Swoją drogą, jak się pochwale, że dawno chora nie byłam, to do 3 dni po pochwaleniu się już jestem...😂😂😂😂
-
@Palinkaaa- Jak się czujesz? Zdecydowałaś się na betę ? Kreseczki ciemnieją ?
Czekam na informację, żeby wpisać Ci brzuchola 🤰🤰 -
Cześć dziewczyny 😊 ja właśnie po drugim pobraniu krwi na betę, jakoś po południu będą wyniki 😊
A teraz do pracy, pracuje w żłobku i nie wiem kiedy poinformować o ciąży, bo tu jednak się nosi dzieci i różne choroby można złapać 😕Miczka, MimiM29, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Natt.yo. wrote:Cześć dziewczyny 😊 ja właśnie po drugim pobraniu krwi na betę, jakoś po południu będą wyniki 😊
A teraz do pracy, pracuje w żłobku i nie wiem kiedy poinformować o ciąży, bo tu jednak się nosi dzieci i różne choroby można złapać 😕
Jeżeli do tego czasu pracujesz, to próbuj jak najmniej nosić dzieciaczki i witaminki bierz -
KarolinaAnastazja wrote:Jeżeli będziesz miała założoną kartę ciąży i lekarz wypiszę Ci L4, to bym od razu poinformowała pracodawcę- tak, lubię czyste sytuację.
Jeżeli do tego czasu pracujesz, to próbuj jak najmniej nosić dzieciaczki i witaminki bierz
Też myślę że im szybciej poinformuję tym lepiej, tym bardziej że mam z pracodawcą jak i z dziewczynami z grupy fajne relacje 😊 a macie może jakieś witaminy do polecenia?
I na pierwszą wizytę się umówiłam na 16 sierpnia, zobaczymy co tam bedzie widać👩- 24lat 🧑- 27lat
- endometrioza 3 stopnia wykryta w 2020 roku
- 20.08.2022 💒
- starania od września 2022
- 4 sierpnia test ciążowy pozytywny! Udało się! ❤️
- 16 sierpnia pierwsza wizyta 0,45cm kropka
- 30 sierpnia usłyszeliśmy serduszko, 2 cm naszego człowieczka ❤️
- Mikołaj 💙 3 kwietnia 2024r, 57cm i 3240g 💙
-
Cześć w poniedziałek. Miłego tygodnia wszystkim życzę 🙂
Mnie z samego rana, ciut wcześniej i totalnie niespodziewanie nawiedziła 🐒😥.
Także stary nie wymiga się od badania i trzeba będzie zacząć szukać czemu nie wychodzi. Mam jeszcze tylko nadzieję, że szybko uda się zdiagnozować i rozwiązać problem, bo coraz bardziej mam dość tych rozczarowań jak @ przychodzi. -
Bluesky wrote:Cześć w poniedziałek. Miłego tygodnia wszystkim życzę 🙂
Także stary nie wymiga się od badania i trzeba będzie zacząć szukać czemu nie wychodzi. Mam jeszcze tylko nadzieję, że szybko uda się zdiagnozować i rozwiązać problem, bo coraz bardziej mam dość tych rozczarowań jak @ przychodzi.
Cześć Kochana !
Badanie starego jak najbardziej wskazane. Pamiętaj ab wykonać badanie z morfologią.
Mój dopiero po roku stwierdził, że warto się zbadać, a kto wie, może już by były cudowne II gdyby poszedł zdecydowanie szybciej na badanie.
Ściskam, oby szybko ta @ poszła i była bezbolesna!Bluesky lubi tę wiadomość
-
Bluesky wrote:Cześć w poniedziałek. Miłego tygodnia wszystkim życzę 🙂
Także stary nie wymiga się od badania i trzeba będzie zacząć szukać czemu nie wychodzi. Mam jeszcze tylko nadzieję, że szybko uda się zdiagnozować i rozwiązać problem, bo coraz bardziej mam dość tych rozczarowań jak @ przychodzi.
Tule za 🐒 i życzę Ci abyś jak najszybciej dowiedziała się dlaczego nie wychodzi - a przede wszystkim, żeby udało się sprawnie pokonać te przeszkodę.
Miłego dnia Kochane ❤️
Ps. Wychodzi na to, że zatestuje jeszcze w tym miesiącu. Wychodziłoby 31.08 ale pewnie zacznę wcześniej. Tak sobie zawsze wkrecam, że jak mam jakąś ważną datę to NA PEWNO dostanę prezent w postaci ⏸️ kresek... Na urodziny córki w lipcu się nie udało, na moje w sierpniu nie to może na rocznicę ślubu teraz się uda. Tak co miesiąc sobie coś wyszukuje 🙈 w końcu się uda, prawda? 🤞Bluesky, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
Miczka wrote:Tule za 🐒 i życzę Ci abyś jak najszybciej dowiedziała się dlaczego nie wychodzi - a przede wszystkim, żeby udało się sprawnie pokonać te przeszkodę.
Miłego dnia Kochane ❤️
Ps. Wychodzi na to, że zatestuje jeszcze w tym miesiącu. Wychodziłoby 31.08 ale pewnie zacznę wcześniej. Tak sobie zawsze wkrecam, że jak mam jakąś ważną datę to NA PEWNO dostanę prezent w postaci ⏸️ kresek... Na urodziny córki w lipcu się nie udało, na moje w sierpniu nie to może na rocznicę ślubu teraz się uda. Tak co miesiąc sobie coś wyszukuje 🙈 w końcu się uda, prawda? 🤞
Miczka, uda się, zobaczysz!
Wiemy już tak dużo, a data zostaje nadal niewiadomą
Wpisuję Cię na 31.08
Oby sierpień był Twój!Miczka lubi tę wiadomość
-
Hejo! A ja poproszę o wpisanie @. Przyszła bez wątpienia o czasie
JaMiNi lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
alauda wrote:Hejo! A ja poproszę o wpisanie @. Przyszła bez wątpienia o czasie
alauda lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za pocieszenie 😉 na szczęście u mnie @ raczej bezobjawowa, czasami pierwszego dnia czuję brzuch i plecy, ale zazwyczaj nawet nie biorę tabletki przeciwbólowej, PMS też raczej mnie dotyczy. Inaczej przy moich krótkich cyklach 24-26 dni, miałabym sporo czasu wyjętego z życia 😉
Wieczorem pewnie przy winku uronię jakąś łezkę, ale jutro poprawie koronę i do przodu 😉
A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tą wstrzemięźliwością przed badaniem? Wszędzie piszą 3-5 dni. Tzn. załóżmy że wczoraj był ostatni stosunek to badanie można zrobić w czwartek? 3 dni bez seksu i 4 dnia badanie? Czy w środę -2 dni bez seksu i 3 dnia badanie? -
alauda wrote:Hejo! A ja poproszę o wpisanie @. Przyszła bez wątpienia o czasie
Przytulam Kochana, mega mocno!!!🙃🙃🫂🫂🫂 -
Bluesky wrote:Dzięki dziewczyny za pocieszenie 😉 na szczęście u mnie @ raczej bezobjawowa, czasami pierwszego dnia czuję brzuch i plecy, ale zazwyczaj nawet nie biorę tabletki przeciwbólowej, PMS też raczej mnie dotyczy. Inaczej przy moich krótkich cyklach 24-26 dni, miałabym sporo czasu wyjętego z życia 😉
Wieczorem pewnie przy winku uronię jakąś łezkę, ale jutro poprawie koronę i do przodu 😉
A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tą wstrzemięźliwością przed badaniem? Wszędzie piszą 3-5 dni. Tzn. załóżmy że wczoraj był ostatni stosunek to badanie można zrobić w czwartek? 3 dni bez seksu i 4 dnia badanie? Czy w środę -2 dni bez seksu i 3 dnia badanie?
W naszym przypadku był stosunek w sobotę wieczorem , a w środę badania z rana, więc 3,5 dnia jeżeli mogę to tak przeliczyć
Jeżeli w czwartek zrobicie badania to będzie okej -
Erdene wrote:Hej, ja też dzisiaj melduję 🐒. Widzę, że jestem dziś trzecia, pechowy dzień...
Kochana, nie, nie nie! 🫂🫂🫂🫂🫂
To nie pech! Nawet tak proszę tu nie myśleć!! 🍀
Podnosimy koronę i walczymy dalej! 👑
Ściskam! ❤️Erdene lubi tę wiadomość
-
Lipcowa lubi tę wiadomość
👩 - 31
👱♂️- 28
Starania- 11.2022r. 💗
CB - ( 4.06- 6t 💔 )
9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
14.07.2023 - Beta 13974,00
24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱
Ciąża 2k2o 🤰 -
bialy_wilczek wrote:Gratuluję!💕💕💕
Jak tam mamo się czujesz z dwoma bejbisiami na pokładzie ? 🫂🫂😊👩👧👦 -
Bluesky wrote:Dzięki dziewczyny za pocieszenie 😉 na szczęście u mnie @ raczej bezobjawowa, czasami pierwszego dnia czuję brzuch i plecy, ale zazwyczaj nawet nie biorę tabletki przeciwbólowej, PMS też raczej mnie dotyczy. Inaczej przy moich krótkich cyklach 24-26 dni, miałabym sporo czasu wyjętego z życia 😉
A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tą wstrzemięźliwością przed badaniem? Wszędzie piszą 3-5 dni. Tzn. załóżmy że wczoraj był ostatni stosunek to badanie można zrobić w czwartek? 3 dni bez seksu i 4 dnia badanie? Czy w środę -2 dni bez seksu i 3 dnia badanie?
Mój mąż był właśnie 4 dnia wstrzemięźliwości na badaniu i babka mówiła, że to najlepszy czas