W sierpniu🌞 komary🦟🦟 bzykają nad uchem, na wiosnę🌸🌺 będę już chodzić z brzuchem 🤰🏼🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
EwelinaWer19 wrote:Hej:)
Ja proszę o wpisanie 10 sierpień 7 rocznica związku;)
Może to będzie szczęśliwa 7 🤞
No i 7 sierpnia mam iść na monitoring więc może coś mi ten sierpień przyniesie 🤷
P.s odebrałam dziś wyniki badań wolny testosteron w normie, prolaktyna w normie ale już bliżej górnej granicy,
Insulina i glukoza też w normie no i dziś ostatnia tabletka aromka
Oby ten cykl był szczęśliwy 🤞🤞
Świetnie, że wyniki masz w normie. Ja miałam też prolaktynę w górnej granicy normy ale lekarka powiedziała, żeby się tym nie przejmować. Oby siódemka była dla Ciebie szczęśliwą liczbą 🌺🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2023, 11:03
-
KarolinaAnastazja wrote:Oczywiście, zapraszamy🌺
Może powiesz kilka słów o sobie
Jestem mama 5 synów, staramy się już rok o rodzeństwo dla nich. Kierowca ciężarówki,przez to że okazało się że synek ma autyzm wróciłam do domu. W ciągu roku przechodziłam paciorkowca i 2 razy poroniłam. Od miesiąca biorę tabletki na wspomaganie sluzu.
Termin wrednej małpy na 18.08 mam nadzieję że nie przyjdzie 😁 po malu tracę nadzieję,że nam się uda.
Aaa I 8.08 mam wizytę u ginekologa (kontrol). Choć wydaje mi się że za późno by zobaczył czy była owulka ale tak czy siak muszę iść.
Gratuluje wszystkich || kreseczek za pozostałych trzymam kciuki 🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2023, 11:06
Chantelle lubi tę wiadomość
-
Cukruś wrote:Niestety, ale jutro wylatujemy więc nie mam możliwości pójścia do lekarza
Cukruś to wycieczka z biura podróży czy sami ? Ogólnie ciekawi mnie strasznie ten kierunek. Musisz dać znać jak się podoba 😊. Mile widziane zdjęcia 😊.Cukruś lubi tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Hej wam z rana. U mnie 10 DC. Premom uparcie twierdzi że owu za dwa dni🙄 ovufriend że za 5 🤣🤣 pozostałe dają mi 3 dni. Jakby na to nie patrzeć - mąż ma przerypane. Tym bardziej że w poniedziałek jedzie na tydzień w delegację więc na zapas trzeba 🤣🤣🤣na razie robię owulaki które powoli idą w górę więc spodziewam się nagłego bum. Z minusów dnia - lecę zajrzeć pod maskę golfa bo na gazie nie chodzi. Jak sama nie zrobię jutro mechanik. Dobrze że mam dwa to jutro do ortopedy jeepem 🤣*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
MarzycielkaMadzik wrote:Jestem mama 5 synów, staramy się już rok o rodzeństwo dla nich. Kierowca ciężarówki,przez to że okazało się że synek ma autyzm wróciłam do domu. W ciągu roku przechodziłam paciorkowca i 2 razy poroniłam. Od miesiąca biorę tabletki na wspomaganie sluzu.
Termin wrednej małpy na 18.08 mam nadzieję że nie przyjdzie 😁 po malu tracę nadzieję,że nam się uda.
Aaa I 8.08 mam wizytę u ginekologa (kontrol). Choć wydaje mi się że za późno by zobaczył czy była owulka ale tak czy siak muszę iść.
Gratuluje wszystkich || kreseczek za pozostałych trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Dzięki za podzielenie się kilkoma słowami 🫶
Mega dzielna Kobiecina jesteś ! Jak nic trzymam kciuki aby jakaś dziewuszka Ci się udała!
Dobrze zrozumiałam, że jesteś zawodowym kierowcą? Bardzo podziwiam! 🚛
Za poronienia ściskam, wyjdzie ta piękna tęcza, jeszcze zobaczysz 🌈Chantelle lubi tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:@Ominoki Wszystkiego co najpiękniejsze w Waszą rocznicę Ślubu! 🫶👰🏻♀️🤵🏼
Od rana dogadzam mężowi 😆 z samego rana dostał prezent, na śniadanie jajecznica z kurkami - a ja nie jem grzybów 😂
Spontanicznie nawet zrobiłam tort, bezy się suszą 😋
Natomiast męża jak co roku zaskoczyła rocznica i prezent dostanę kiedyś tam 🤣
W każdym razie zapraszam wieczorem na tort 😋
Wiśniowo advokatowy 🎂🍰Wron Kraa lubi tę wiadomość
08.2015 👰🤵
12.2015 💔👼
04.2017 ❤️🔥👶
💚🤞 -
Ewiwi wrote:Hej wam z rana. U mnie 10 DC. Premom uparcie twierdzi że owu za dwa dni🙄 ovufriend że za 5 🤣🤣 pozostałe dają mi 3 dni. Jakby na to nie patrzeć - mąż ma przerypane. Tym bardziej że w poniedziałek jedzie na tydzień w delegację więc na zapas trzeba 🤣🤣🤣na razie robię owulaki które powoli idą w górę więc spodziewam się nagłego bum. Z minusów dnia - lecę zajrzeć pod maskę golfa bo na gazie nie chodzi. Jak sama nie zrobię jutro mechanik. Dobrze że mam dwa to jutro do ortopedy jeepem 🤣
Szarżuj, Szarżuj ile wlezie !! 🔥🔥🔥🔥🔥
I jakieś bezproblemowej naprawy życzę w samochodzie 🚗 ja potrafię tylko sprawdzić olej i dolać płyny, reszta to dla mnie czarna magia 😂😂😂 -
Ominoki wrote:Dziękuję 🥰
Od rana dogadzam mężowi 😆 z samego rana dostał prezent, na śniadanie jajecznica z kurkami - a ja nie jem grzybów 😂
W każdym razie zapraszam wieczorem na tort
Wiśniowo advokatowy 🎂🍰
Mniam! 🎂 To ja chętnie poproszę jeden kawałeczek! 🍰 a nawet i dwa 🤭🤭
Grzybków nie jadam też, żadnych. Chodź mąż mój się śmieje, że jakoś krokiety z pieczarkami jem...ale u mnie z dużą zawartością sera żółtego niż tych pieczarek w środku
Najważniejsze, że się Twój postarał i zrobił śniadanko 🥘
Miłego Świętowania 🌻🍹 😋Ominoki lubi tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Szarżuj, Szarżuj ile wlezie !! 🔥🔥🔥🔥🔥
I jakieś bezproblemowej naprawy życzę w samochodzie 🚗 ja potrafię tylko sprawdzić olej i dolać płyny, reszta to dla mnie czarna magia 😂😂😂*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
KarolinaAnastazja wrote:Dzięki za podzielenie się kilkoma słowami 🫶
Mega dzielna Kobiecina jesteś ! Jak nic trzymam kciuki aby jakaś dziewuszka Ci się udała!
Dobrze zrozumiałam, że jesteś zawodowym kierowcą? Bardzo podziwiam! 🚛
Za poronienia ściskam, wyjdzie ta piękna tęcza, jeszcze zobaczysz 🌈
Tak jestem kierowca zawodowym. Uwielbiałam swoją pracę. Narzeczony marzy o córce ja tak samo. Więc liczę na dziewuchę 😁 najmłodszy się ciągle wykłóca z tata bo oboje chcą inne imię 🤣🤣
Dziękuję bardzo za przyjęcie!! ❤️🤞🤞🤞Margo2023, Chantelle lubią tę wiadomość
-
Ominoki wrote:Dziękuję 🥰
W każdym razie zapraszam wieczorem na tort 😋
Wiśniowo advokatowy 🎂🍰
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 😘. Oby sierpień przyniósł Wam szczęście w postaci 🤰.
Mężczyźni tacy są , za dużo dat do zapamiętania 🙈. A tort napewno pyszny 😃.Ominoki lubi tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Margo2023 wrote:Cukruś to wycieczka z biura podróży czy sami ? Ogólnie ciekawi mnie strasznie ten kierunek. Musisz dać znać jak się podoba 😊. Mile widziane zdjęcia 😊.
Z biurem podróży 😁😁 Pierwszy lot samolotem 😁😁 na bank coś powstawiam 😁👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Cześć dziewczyny 😁
U mnie brak stymulacji więc proszę o wolnego strzelca, chyba, że nagle moje własne owulacje się obudzą 😂
Trzymam za wszytkie dziewczyny kciuki i będę Was podczytywac 😁KarolinaAnastazja, Chantelle lubią tę wiadomość
👩💼 28 lat:
- Hashimoto ( Euthyrox 25)
- Choroba Von Willenbranda ( brak stałych leków)
- LH-3,94
-FSH- 4,77
-PROLAKTYNA - 23, 98
🧔34 lata
- zdrowy
- bardzo aktywny
6 cykli z CLO i Duphastonem nieudanych
7cs (CZERWIEC) - przerwa w stymulacji ---> zmiana lekarza ---> ostra infekcja, wdrożenie leków przerwa do lipca
8cs (LIPIEC) - wyleczona infekcja-nowe suplementy- brak stymulacji ze względu na brak możliwości monitoringu ( urlop lekarza)- własna owulacja
9cs (SIERPIEŃ) - brak stymulacji ze względu na brak dostępnego leku - monitoring 1.08 - cykl bezowulacyjny
23.08 - wypadek rowerowy
4.09- II
11.09- pierwsze USG - 2 mm pęcherzyk ciążowy w macicy
12.09- beta 1819
14.09- beta 3460 - wzrost o 90,2%
02.10 - kolejna wizyta -
Jezus zrobiłam sobie dodarkowo nasiadowke z rumianku i później się ttm polałam i jezus jaka ulga
Milcia2397 lubi tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
12/2023 klinika
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
Cukruś ja zakupiłam sobie probiotyk provag i żel do higieny intymnej do mycia wiem ze jest tez krem do smarowania, a dokąd lecicie? Udanych wakacji
-
JaMiNi wrote:Cukruś ja zakupiłam sobie probiotyk provag i żel do higieny intymnej do mycia wiem ze jest tez krem do smarowania, a dokąd lecicie? Udanych wakacji
Do Albanii 😁JaMiNi, MiaSakura, Bluesky lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
Dobra, wyrobiłam się przed pracą na betę. Teraz czuję że w pracy nic nie zrobię tylko bede masować klawisz F5:)
moonflower, Hach, olail, Biedronka@, JaMiNi, Cukruś, MiaSakura, ELka, Chantelle, Putka2022, iskierka✨, gattina, Niezapominajka95, Ominoki lubią tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Cześć!
Nie wiem do jakiego wątku się udać 🫣
Czy ktoś z was wie jak działają testy z ClearBlue ze wskaźnikiem tygodniowym? Czy one mimo dwóch kresek (zdjęcie poniżej- otowrzylam go z ciekawości) 🤣🤣 daje wynik negatywny?
https://ibb.co/jhgvNF8
Robiony jakieś 25 minut temu nie miałam możliwości zrobienia rano 🫣😅 -
Cześć . Czy mogę się do Was przyłączyć?
W zeszłym roku z mężem podjęliśmy decyzję, że czas na naszego pierwszego dzidziusia. Mamy za sobą 3 nieudane cykle starań, zanim nie wyniknęło parę kwestii zdrowotnych, przez które musieliśmy się wstrzymać. Przez ten czas podczytywałam czasem forum, czekając kiedy przyjdzie na mnie czas... I oto jestem .
W lipcu w końcu moje TSH spadło na tyle, że dostałam zielone światło od endokrynolog.Kasia111, Chantelle, Putka2022, Miczka, KarolinaAnastazja, Ominoki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny