W sierpniu przy gwiazdach wypowiem życzenie, na wiosnę spełni się moje marzenie 🌠✨🍼🩷
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a co z wrześniem? Bo to już za chwilę 🫣 mamy ankietę tytułów i nową prowadzącą?
Marzycielka94, cukrzyk1991, Claudii lubią tę wiadomość
👧26 🧑27⏳️05.24 💉01.25
✅️ MUCHa | drożność | tarczyca | AMH 6.16
✅️nasienie | DFI, HBA, MAR | ogólne badania
❌️ PCOS | IO | hiperandrogenizm | brak owulacji
❌️MTHFR homo | PAI-1 homo
7 cykl stymulowany -
Ounai wrote:No ja to bym sie juz zapisala na testowanie chetnie. A teraz jak Mart jest w ciazy to juz w ogole moglabym codziennie sikac
W porównaniu do poprzedniego cyklu w tym jest u mnie dużo nadziei ❤️ -
Roma95 wrote:No mnie już fantazja ułańska poniosła i w 9dpo dzis testowałam, biel oczywiście 😅
W porównaniu do poprzedniego cyklu w tym jest u mnie dużo nadziei ❤️
I oczywiście trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia, 12:19
Roma95 lubi tę wiadomość
👩39 l. 🧔♂️40 l.
👶 Wrzesień 2024 córeczka ( udało się w 2 cs ) Nasz mały cud ❤️
Starania o drugie dziecko 🤞👶 zaczynamy 5 cs
Czekamy na nasz drugi cud -
Promyczek39 wrote:Ja potrafiłam nawet w 7 dpo testować 🫣 także bądź dla siebie wyrozumiała 🥰
I oczywiście trzymam kciukiPromyczek39 lubi tę wiadomość
-
Milunia wrote:Ale pięknie 😍
Dużo mi poumykało przez urlop - robisz testy owu, mierzysz temperaturę czy kalendarzyk i obserwacje, że uważałaś że owulacja była 15dc? 20 dc miałaś jakieś „objawy” owulacji czy działaliście tak po prostu i zaskoczyło? A może plemniki tyle przeżyły? Zaciekawiłaś mnie 😉
Hej. Mierzyłam temp. I skok był dwa razy. Z tym że za drugim razem temp. się utrzymywała wysoko. Możesz sobie zerknąć w mój wykres. Seks był 21 dc. Ale taki wiecie... spontaniczny bo byłam jednak pewna że już po owulacji. Czyli taki bez trzymania nóg w górze, leżenia po itd 🤪 czyli... mieliście rację co ma wlecieć to wleci i nie trzeba tego robić 🫣🤣🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia, 12:35
mon08kow lubi tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 29.08 SĄ! ⏸️🥹
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Ounai wrote:No ja to bym sie juz zapisala na testowanie chetnie. A teraz jak Mart jest w ciazy to juz w ogole moglabym codziennie sikac
Hahahaha 🫣
Czekam na betę i proga. Nie wiem... dla mnie to jakieś niewiarygodne że tak oooo sie udało bez lekarzy i badań. Po nowym roku miałam zacząć badać hormony a teraz miało byc z wolną głową i ooo nagle jest. Nie wiem jak.... nie wiem... juz sobie wmawiam że testy wadliwe. Zaraz idę znowu sikać 🤣🤣 mam pinka.... jak on wyjdzie to bede pewna. Gorzej jak teraz nie wyjdzie i sie bede stresować 🫣
Dobra... Gdzie ta beta.... miała byc po 1h 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia, 12:41
30♀️ PCOS, IO
35♂️
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Martt95 wrote:
Wow, wspaniale, widać kreseczkę 😍 gratulacjeMartt95 lubi tę wiadomość
👩 33
starania od 04.2025 -
Martt95 wrote:Hej. Mierzyłam temp. I skok był dwa razy. Z tym że za drugim razem temp. się utrzymywała wysoko. Możesz sobie zerknąć w mój wykres. Seks był 21 dc. Ale taki wiecie... spontaniczny bo byłam jednak pewna że już po owulacji. Czyli taki bez trzymania nóg w górze, leżenia po itd 🤪 czyli... mieliście rację co ma wlecieć to wleci i nie trzeba tego robić 🫣🤣🤣🤣
Aż jestem ciekawa co by pokazały owulaki w tych dniach, czy pik LH byłby 2 razy, czy np pierwszy wzrost temperatury był spowodowany zupełnie czymś innym. Seks na spontanie, głowa nie myślała za dużo i pyk mamy to 😄 Ludzka psychika nie przestaje mnie zadziwiać. Ale super 😻Martt95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam jeszcze tylko dodać, że byłam tu z Wami przez chwilę w wątku majowym i czerwcowym jako olaa. Nawet pisałam wtedy na wątku, że kiedyś zrobiłam coś złego ( chodzi o Winiary) Sa_va, Marzycielka może kojarzy. I że ciągnie się to za mną. Założyłam nawet swój herbaciany wątek - bo lubiłam tą przyjacielską atmosferę na forum, chciałam znów poczuć wsparcie, przyjaźń. Zniknęłam z tamtego wątku , bo miałam wrażenie, że dwie Dziewczyny wiedzą kim jestem i mnie podpuszczają.
Niestety przez moje zachowanie widzę, że nie mam już na tym forum szans. Piszę to tylko po to, żeby nie każdy wpis pod nowym nickiem traktować jako trollowanie.
-
Promyczek39, stokroteczka25, Kameleon , *Julia*, Ounai, Maalwii, ŚWIEŻYNKA97, Luna11, Kaamika, Mucha94, Seabird, krolik, Reja13, Marzycielka94, ferrytynka25, Malineczka, Paula., cukrzyk1991, Locus, bambusek-94, Monia•, Velaria, Fox, Ania 93, Kociara_96 lubią tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Milunia wrote:Aż jestem ciekawa co by pokazały owulaki w tych dniach, czy pik LH byłby 2 razy, czy np pierwszy wzrost temperatury był spowodowany zupełnie czymś innym. Seks na spontanie, głowa nie myślała za dużo i pyk mamy to 😄 Ludzka psychika nie przestaje mnie zadziwiać. Ale super 😻
Wiesz co ja nie lubiłam robić testow LH bo u mnie często były pozytywne i kojarze ze nawet lekarz mi keidys powiedział że przy PCOS nie ma sensu ich robić30♀️ PCOS, IO
35♂️
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Tak jesteś i ciesz się tym ❤️🥰 Masz prawo to, że szybko się udało niczego Ci nie odbiera. Każda kobieta cieszy się równie mocno bez względu na czas wyczekiwania na dzidziusia. Ciesz się i wierzę, że my też się doczekamy takich różowiutkich kreseczek 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia, 13:07
Martt95 lubi tę wiadomość
👩39 l. 🧔♂️40 l.
👶 Wrzesień 2024 córeczka ( udało się w 2 cs ) Nasz mały cud ❤️
Starania o drugie dziecko 🤞👶 zaczynamy 5 cs
Czekamy na nasz drugi cud -
Martt95 wrote:
Super!!! Gratulacje!!! 🥰
Martt95 lubi tę wiadomość
👱♀️28 ♥️ 32👦
starania od 07.25
23.08 ⏸️🥹
25.08 BETA 214,000mIU/ml
27.08 BETA 488,000mIU/ml
09.09 ⏳️👩⚕️ -
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
w trakcie diagnostyki 💉
⚠️ PAI-1 homo - trombofilia
⚠️ ANA 1:320, ziarnisty z dodatnimi strefami chromosomowymi (AC-2,29,30)
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️tsh: 1 💚
▫️ferrytyna: 50 💚
▫️B12: 400 💚
▫️kwas foliowy: 17 💚
▫️D3: 144 💚 zbijam!
▫️insulina: 8 💚
• hashimoto & niedoczynność
• POTS, hipotonia ortostatyczna
🙎🏼♂️ - nasienie okej ✔️
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Będziesz musiała rozszerzyć diagnostykę, ale sam wynik nie musi oznaczać jeszcze nic strasznego, zwłaszcza jak masz Hashi.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Oligoteratozoospermia
✔️USG, hormony, posiewy, kariotyp
⏳ CFTR, AZF
♂ Clostilbegyt + suple 💊
🔜 badanie nasienia (11.2025)
Wszystko to, co mam
to ta nadzieja, że życie mnie poskleja -
White1 wrote:Dziewczyny a co z wrześniem? Bo to już za chwilę 🫣 mamy ankietę tytułów i nową prowadzącą?
Jak coś to ja mam zapisane propozycje tytułów, które podeślę do zrobienia ankietyK. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
w trakcie diagnostyki 💉
⚠️ PAI-1 homo - trombofilia
⚠️ ANA 1:320, ziarnisty z dodatnimi strefami chromosomowymi (AC-2,29,30)
· · · · · · · ·
• 08.25 - cb 💔
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 7tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️tsh: 1 💚
▫️ferrytyna: 50 💚
▫️B12: 400 💚
▫️kwas foliowy: 17 💚
▫️D3: 144 💚 zbijam!
▫️insulina: 8 💚
• hashimoto & niedoczynność
• POTS, hipotonia ortostatyczna
🙎🏼♂️ - nasienie okej ✔️
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Ja nie zdążyłam dzisiaj na betę
będę musiała podjechać jutro. Ale test domowy wyraźnie ciemniejszy. Na tym pierwszym chyba na zdjęciu nic nie widać. Oby teraz tylko ładnie rosła. Do przewidywanego terminu @ jeszcze zostało 5 dni
-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
- grudzień 2022 ⏸️
- wrzesień 2023 Staś ♥️👶
- październik 2024 starania o rodzeństwo
-listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
- grudzień 2024 ⏸️
- luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
- kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
- maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna
25 .08 .2025 ⏸️
30.08.2025 pozytywna beta
2021 Nadczynność tarczycy