W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja już po wizycie- jest pęcherzyk 20mm w prawym jajniorze, owulak wczoraj pozytywny, endometrium "cudowne" jak to określiła lekarka
A ja mam takie jakieś przeczucie, że gdzieś w lewym jajniku też czai się pęcherzyk 🤭 Nie wiem skąd, nie wiem jak, ale czuję, że tam jest i czai się na mnie 😁Nati94, czarneniebo, Olo323, Lolka997, pluto_nova, Namisa, Aneta2506, Koteczka82, Natka2, Milixx, Emii, Paulina666, Agata97 lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Milixx wrote:Czyli co?🤔🤔 Wniosek taki, że na te różowe owulaki lepiej sikać raz dziennie o tej samej porze niż kilka razy dziennie i się domyślać potem która kreska najciemniejsza 🤔
Mi takie podejście się najbardziej sprawdziło bo zawsze pod koniec pracy nie piłam zanim wrocilam do domu to mialam pewność że te 3h juz nie piłam i mogę sikać na owulaka🩷 16.08.2022 👱♀️ -
Cześć dziewczyny!
Trochę odpoczywam od forum, ale staram się być na bieżąco z naszym wątkiem. Nie zawsze się da🙈
Irma, witaj 💥
Przykro mi z powodu bieluskich testów, ale mam nadzieję, że może jednak się owu poprzesuwały 🤭🤭
W ramach ciekawostki zrobiłam dziś betę i przyrosty mam ok. Dla naszych naukowych i porównawczych celów wrzucę tu:
5/01- 45.12
7/01- 139.35
13/02- 2414,04
W poniedziałek wizyta o 9:15, mam sporą nadzieję usłyszeć bicie serduszka. Proszę o Wasze kciuki. Są niezastąpione. Dam znać co mi powie lekarz.
czarneniebo, _Luna_, a.ky.ska, Little_s, Zamieszana93, Namisa, Pani Ciasio, Olo323, Lolka997, Irma, Okinny, Clasiia, Ola1988, Koteczka82, Natka2, Milixx, Jo!Zio, Paulina666, milam, Angelaaaa, Kluska95, Emii, Agata97 lubią tę wiadomość
-
_Luna_ wrote:Podziwiam naprawdę mój by mnie olał🙈
Przepraszam ale przez myśl mi przeszło jak to mogło wyglądać jak sama musiałaś wszystko robić🤭
Czekałam cierpliwie aż powie, że chce spróbować bo nie mogłam sobie wyobrazić jak to boli_Luna_ lubi tę wiadomość
-
Moonlight wrote:Cześć dziewczyny!
Trochę odpoczywam od forum, ale staram się być na bieżąco z naszym wątkiem. Nie zawsze się da🙈
Irma, witaj 💥
Przykro mi z powodu bieluskich testów, ale mam nadzieję, że może jednak się owu poprzesuwały 🤭🤭
W ramach ciekawostki zrobiłam dziś betę i przyrosty mam ok. Dla naszych naukowych i porównawczych celów wrzucę tu:
5/01- 45.12
7/01- 139.35
13/02- 2414,04
W poniedziałek wizyta o 9:15, mam sporą nadzieję usłyszeć bicie serduszka. Proszę o Wasze kciuki. Są niezastąpione. Dam znać co mi powie lekarz.
Nie wiem czy czegoś nie pomyliłam, ale chyba na tak wczesnym etapie ciąży nie powinno słuchać się bicia serca, dopiero gdzieś od 10 tyg. Ale może coś pomyliłam. Niech mnie ktoś poprawi jeśli tak.Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany -
jo_ana wrote:Nie wiem czy czegoś nie pomyliłam, ale chyba na tak wczesnym etapie ciąży nie powinno słuchać się bicia serca, dopiero gdzieś od 10 tyg. Ale może coś pomyliłam. Niech mnie ktoś poprawi jeśli tak.
Dodatkowo przy takim poziomie co teoretycznie będzie w poniedziałek to raczej dopiero sam zarodek jeszcze bez serduszka 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 17:00
conte lubi tę wiadomość
-
Moonlight wrote:Cześć dziewczyny!
Irma, witaj 💥
5/01- 45.12
7/01- 139.35
13/02- 2414,04
Trzymam kciuki za wizytę ✊
Ja pierwszą wizytę miałam 8w4d i widziałam bijące serduszka. Słyszeć będę pewnie dopiero na następnej wizycie 😊💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Można mi wpisać 🍹, @pelna gębą
Już trzymam w łapce kieliszek winiacza na otarcie łez
Plus jest taki ze owu wypada jeszcze w styczniu wiec jak dobrze pójdzie w walentynki będę testowac ❤️
W lutym tez minie mi rok na forum 😘 dzięki wam jestem ten rok do przodu, gdyby nie ogrom wiedzy ktora od was dostałam w życiu nie wybrałabym się na monitoring i pewnie do tej pory nie wiedziałabym ze mam bezowulacyjne cykle 🤷🏻♀️
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
nick nieaktualnyRobiłam test domowy z krwi i chyba coś źle zrobiłam...
https://zapodaj.net/f483b86f345ef.jpg.html
Jutro zrobię drugi bo jest kreska niby ale po ciut dłuższym czasie wyszła bo za szybko wlałam ten płyn na krew i płyn poszedł a krew jeszcze powoli dochodziła. -
ALICE wrote:Robiłam test domowy z krwi i chyba coś źle zrobiłam...
Jutro zrobię drugi bo jest kreska niby ale po ciut dłuższym czasie wyszła bo za szybko wlałam ten płyn na krew i płyn poszedł a krew jeszcze powoli dochodziła. -
Blondyna.B wrote:Masz rację, można tylko oglądać jak pulsuje. Chyba dopiero ok 8-9 można słuchać
Dodatkowo przy takim poziomie co teoretycznie będzie w poniedziałek to raczej dopiero sam zarodek jeszcze bez serduszka 😉 -
tylko_czytam wrote:Można mi wpisać 🍹, @pelna gębą
Już trzymam w łapce kieliszek winiacza na otarcie łez
Plus jest taki ze owu wypada jeszcze w styczniu wiec jak dobrze pójdzie w walentynki będę testowac ❤️
W lutym tez minie mi rok na forum 😘 dzięki wam jestem ten rok do przodu, gdyby nie ogrom wiedzy ktora od was dostałam w życiu nie wybrałabym się na monitoring i pewnie do tej pory nie wiedziałabym ze mam bezowulacyjne cykle 🤷🏻♀️
Oby był cudowny prezent na walentynki! ❤️tylko_czytam lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
ALICE wrote:Robiłam test domowy z krwi i chyba coś źle zrobiłam...
Jutro zrobię drugi bo jest kreska niby ale po ciut dłuższym czasie wyszła bo za szybko wlałam ten płyn na krew i płyn poszedł a krew jeszcze powoli dochodziła.
A co to za test z krwi?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
O, nie, jakie smutne wieści tu dzisiaj współczuję wrednych @!
Ja urodziłam w październiku i (pomijając sam porod) było fajnie:-) przynajmniej nie musiałam zimowych ciuchów kupować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 17:59
17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
Laski, jestem podłamana…
Zobaczyłam właśnie wyniki Starego. 93% plemników nieprawidłowych.. A to ze mnie robi się laboratorium 😭
Idę do swojej lekarki w poniedziałek- pokażę jej to. 19.01 mamy pierwszą wizytę u tej Pani od leczenia niepłodności- może ona też coś zasugeruje.
No ręce mi opadły..Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Lolka997 wrote:Laski, jestem podłamana…
Zobaczyłam właśnie wyniki Starego. 93% plemników nieprawidłowych.. A to ze mnie robi się laboratorium 😭
Idę do swojej lekarki w poniedziałek- pokażę jej to. 19.01 mamy pierwszą wizytę u tej Pani od leczenia niepłodności- może ona też coś zasugeruje.
No ręce mi opadły..
Masz na myśli morfologie?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
Lolka997 wrote:Laski, jestem podłamana…
No ręce mi opadły.. -
Blondyna.B wrote:Najpierw bym progesteron sprawdziła skoro to się powtarza..
Ale już nie można ufać żadnym testom jak tu nie będzie ciąży 😔
No tak zrobię... Sprawdzę bo coś jest nie tak.
No ja mam na te testy nerwa, już nie będę robić aż do przynajmniej 2 dni po terminie 🐵... Jakby to jeszcze pierwsza sytuacja była, a to już drugi raz..15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Trzymam kciuki, oby u Ciebie okazało się ze ktos się rozgoscil pod serduszkiem 🤞🥺❤Blondyna.B, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed