W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna, pokaż ten cień, chyba, że nie dasz rady złapać na zdjęciu? Ktoś jeszcze dziś testuje? Ja wczoraj miałam ból owulacyjny i testy po południu wyszły jak przed pikiem, zobaczymy co dziś będzie bo dalej boli podbrzusze. Albo to jakiś nic nie znaczący objaw albo coś mi się poprzestawiało po poronieniu, bo to byłoby bardzo wcześnie (dziś 8 dc, normalnie owulacja w 14 dc, wczoraj temp 37.2, dziś 36.9)
-
Nati94 wrote:Blondyna, pokaż ten cień, chyba, że nie dasz rady złapać na zdjęciu? Ktoś jeszcze dziś testuje? Ja wczoraj miałam ból owulacyjny i testy po południu wyszły jak przed pikiem, zobaczymy co dziś będzie bo dalej boli podbrzusze. Albo to jakiś nic nie znaczący objaw albo coś mi się poprzestawiało po poronieniu, bo to byłoby bardzo wcześnie (dziś 8 dc, normalnie owulacja w 14 dc, wczoraj temp 37.2, dziś 36.9)
Edit im dłużej patrzę na to zdjęcie to tam nic nie widać 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2022, 09:51
-
Blondyna ja niestety na razie nic nie widzę ale trzymam kciuki żeby za parę dni pojawila się druga ciemna kreska 😘🤞
-
Blondyna.B wrote:
Ja tak na "pierwszy rzut oka" cień cienia widzę.. ale po moich sytuacjach same wiemy że nie warto patrzeć na cienie 🤦♀️...
Ja nieustannie trzymam 🤞, jutro również postoje pod Twoim kibelkiem 💙15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Ja też po moich przygodach zupełnie nie biorę tego pod uwagę i bym tak wcześnie nie testowała gdyby nie ta potrzeba szybkiego wyłapania ciąży...
-
blackdeer wrote:Cześć
Chciałam się przywitać - czy mogę dołączyć?
Jestem Mama 14 mc córeczki - poczęta metoda InVitro (2020 spędziłam na invitrowym ovufriend). Od Listopada 2021 staramy się naturalnie zajść w ciąże. Lekarz dał Nam kilka mc i jeśli się nie uda to drugie podejście do procedury.
Jestem obecnie w 26 dc, owulacja potwierdzona testem elektronicznym + miałam ciągnący się śluz i bolesność jajnika.
Od kilku dni boli mnie jajniki przy kichaniu oraz czuje bol piersi. Zrobiłam przed chwila test Check&Go strumieniowy.
W dosłownie minute pokazał druga kreskę. Załączam zdjęcie:
Nie wiem co myślec to nie możliwe ze sie udało …
https://ibb.co/y4VXxhb
Pozdrawiam :*
Trzymam mocno kciuki, zrob betę na potwierdzenie i daj znaćblackdeer lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wstałam rano i jestem zdezorientowana.
Od dwóch tygodni mam więcej energii nocą a w dzien bym spala....
Maz zakupił mi po raz pierwszy sam z siebie testy. Pojechal na zawody i jak tak od czapy - bo za wcześnie o 4 dni...
I nie wiem czy to to.... czy to nie to... ale widzę cien
Patinka.k, Moonlight lubią tę wiadomość
-
Marchewka wrote:Dziewczyny wstałam rano i jestem zdezorientowana.
Od dwóch tygodni mam więcej energii nocą a w dzien bym spala....
Maz zakupił mi po raz pierwszy sam z siebie testy. Pojechal na zawody i jak tak od czapy - bo za wcześnie o 4 dni...
I nie wiem czy to to.... czy to nie to... ale widzę cien
Wstaw zdjęcie
Ile jesteś dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2022, 11:35
Marchewka lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Nati94, Blondyna.B, Domi_naturelover, Aneta2506, Milixx, Lolka997, Ona30on32, Paulina666, Ola1988, Pani Ciasio, Livka, Wojcinka, _Luna_, ALICE, milam, Patinka.k, Natka2, Okinny, Koteczka82, Jedna_z_Wielu, Agata97, Moonlight lubią tę wiadomość
-
Marchewka wrote:https://zapodaj.net/51f89fdb701d4.jpg.html
-
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
To chyba nie oszukaniec 😊😊😊
Piękne kreseczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2022, 11:38
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
O matko... ręce mi sie trzesa... po tym wszystkim nie spodziewałam się... nie nastawiałem się...
Dziękuję Kochane ! Jutro lecę na betę. Blondyna.B trzymam za Ciebie mocno kciukiMarchewka lubi tę wiadomość
-
Toć to piękna ⏸️ kreseczka. Z tego musi być ciąża 🤰 trzymam kciuki za jutrzejszą betę ✊✊Marchewka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość