W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
MystifyMe wrote:U mnie również @, ale w sumie się spodziewałam, więc zero zaskoczenia...
Liczę na Walentynki😉
Trzymam kciuki! Będziemy razem testowały 😚MystifyMe, Blond27 lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Okinny wrote:I mnie niestety dopadła @ o 4 rano, nim zdążyłam zrobić test Milixx, proszę o wpisanie 🍹
A myślałam o Tobie rano. Ah tam.. nie lubię 😔 Tule 💚Okinny lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny przykro mi bardzo, że tyle osób nawiedziła dzisiaj wstrętna @ oby ten cykl okazał się szczęśliwy 🍀
Ja mam dzisiaj sporo pracy więc, zadzieram kiecę i lecę 🙈
Miłego dnia wszystkim 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 10:07
Olo323 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Beata123 wrote:U mnie tez zatrzymane, bez żadnych plamień było itd.
Też mam Pai1 hetero. Masz jakieś zalecenia z tym związane odnośnie starań i co robić jak będą dwie kreski?
Byłam u hematologa powiedział, że na PAI to on nic nie ma 🙄🙄.
Dostałam profilaktyczne dawki heparyny ze względu na antykoagulant toczniowy dodatni (1,25)..Muszę iść do gin i zobaczymy co on powie. -
blackdeer wrote:Dzień dobry Kochane,
Trzymam za Was wszystkie kciuki a tym co idzie @ mocno tule :*
U mnie już brak krwawienia, jajniki dalej lekko bolą jak na owulacje ale to od początku i w pierwszej ciąży tez tak miałam.
Siknełam na test bo wczoraj wieczorem kurier przyniósł juz po fakcie całej sprawy zamówione wcześniej.
https://zapodaj.net/291b70efc2019.jpg.html
A jutro powtórka BTHCG.
Piękna druga kreseczka, jeszcze raz gratulacje ♥️ Będzie pięknie 😍blackdeer, Blond27 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Ja melduje poranną biel vizira. Co prawda dopiero 11dpo ale jakoś chyba czuję, że nic z tego 🤷♀️Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
A ja dalej czekam na @ 🙄
Pamietam jak przed staraniami, byłam przeszczęśliwa, ze mam takie długie cykle- bo wygoda, bo luzik a każde opóźnienie w ogóle nie stresowało 😂
A teraz- każdy dzień to milion myśli 😂
Po wyleczeniu torbiela- cykle kalendarzowe 27 dni, owulacyjne, a od dwóch cykli wielka niewiadoma 🙄
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualnyJa za każdym razem idę do łazienki i modle się żeby było czysto i jest ale do jutra jeszcze muszę czekać na wyniki boję się że jednak wetretna 🐒 przylezie... A na wynikach malutko
Ale wogóle miałam sen że widziałam dwie kreski na teście i w tym samym śnie było że mój brat wróci do domu. No i mama mi wczoraj napisała że może niedługo wraca i jakoś tak pomyślałam o ten drugiej części snu i tych ⏸️ 😅 czy to głupie mieć nadzieję przez sen? Dodam że nie pamiętam kiedy ostatni raz zapamiętałam co mi się śniło już od bardzo bardzo dawna -
ALICE wrote:Ja za każdym razem idę do łazienki i modle się żeby było czysto i jest ale do jutra jeszcze muszę czekać na wyniki boję się że jednak wetretna 🐒 przylezie... A na wynikach malutko
-
KarolinaŚ wrote:Blackdeer ja całe święta plamilam w piątek zaczynam 10 tc bliźniaczej 2k2o . U ciebie prawdopodobnie naczynko pęknąć. Ile jesteś po porodzie?
Gratuluje i cieszę sie ze wszystko dobrze :*
Rodziłam prawie 15 mc temu.
Miałam wątpliwa przyjemność rozmawiać dzis na telewizycie z pseudo ginekologiem (chciałam poprosić o skierowanie na progesteron bo inaczej płace).
Dał mi taki wywód ze po co ja robiłam testy przed spodziewanym terminem miesiączki, ze 90% kobiet ma ciąże biochemiczne i ze moje sikane i BTHCG 110 to nic nie znaczy.
Nie dał mi skierowania żadnego.
Pytałam dodatkowo czy mogę przyjąć II dawkę szczepionki przeciwko HPV bo miesiac temu zaczęłam i jutro wypada II dawka a w necie przeczytałam ze niewskazane jest w ciąży No ale myśle zapytam.
Jego odpowiedz - Pani ma plamienie to i tak niech Pani zrobi bo to juz nic nie znaczy.
Nie pójdę trudno najwyżej kiedyś zacznę od nowa, wole chyba dmuchać na zimne.
Starania od 12.2018
👩🦳Endometrioza III stopnia -laparoskopia
🧔🏻słabe wyniki MSOME
•14.02.2020 - Menopur + Puregon
•19.02.2020 - Ovitrelle
•21.02.2020 - Punkcja - pobrano 7 pęcherzyków
•24.02.2020 - transfer dwóch 3 dniowych zarodków
•03.03.2020 - II kreski
•04.03 BTHCG -41,7
•06.03 135,4
•09.03 403,00
•12.03 pęcherzyk 9mm
•20.03 mała pulsująca kropka
•01.04 14 mm szczęścia i serduszko
•11.2020 Córka 🎀
• 19.01 BTHCG 282
• 21.01 BTHCG 610
• 25.01 pęcherzyk żółtkowy
• 03.02 serduszko ❤️ -
czarneniebo wrote:Byłam u hematologa powiedział, że na PAI to on nic nie ma 🙄🙄.
Dostałam profilaktyczne dawki heparyny ze względu na antykoagulant toczniowy dodatni (1,25)..Muszę iść do gin i zobaczymy co on powie. -
blackdeer wrote:Gratuluje i cieszę sie ze wszystko dobrze :*
Miałam wątpliwa przyjemność rozmawiać dzis na telewizycie z pseudo ginekologiem (chciałam poprosić o skierowanie na progesteron bo inaczej płace).
Dał mi taki wywód ze po co ja robiłam testy przed spodziewanym terminem miesiączki, ze 90% kobiet ma ciąże biochemiczne i ze moje sikane i BTHCG 110 to nic nie znaczy.
Pytałam dodatkowo czy mogę przyjąć II dawkę szczepionki przeciwko HPV bo miesiac temu zaczęłam i jutro wypada II dawka a w necie przeczytałam ze niewskazane jest w ciąży No ale myśle zapytam.
Jego odpowiedz - Pani ma plamienie to i tak niech Pani zrobi bo to juz nic nie znaczy.
Też tak kiedyś miałam... Profesor mnie z wizyty wygonił... I powiedział że zaraz pacjentki zaczną przychodzić od razu po stosunku.. Nawet nie zapytał po co przyszłam... A miałam się stawić na wizycie jak najszybciej ale akurat mój lekarz musiał odwołać wizytę bo miał pilne cięcie cesarskie i trafił mi się taki ćwok -
Ja zamówiłam olej z wiesiołka i zacznę brać. Trzymam kciuki 🙂
Okinny, Milixx, Olo323, Agata97 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Milixx wrote:A myślałam o Tobie rano. Ah tam.. nie lubię 😔 Tule 💚
Dzięki. Co prawda muszę przetrawić temat, ale jakos tym razem mam wiekszy dystans. Nie chcialabym dojechac do ivf, na razie iui w perspektywie (ze wzgledu na wyniki mojego), ale jakos wiele innych spraw przetrwalam, to i tu chcę dac radę idę się wychodzic w góry, póki nie sypie
Górskie uściski dla wszystkich i miłego dnia:)Milixx lubi tę wiadomość
17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
Blondyna ja tu ciagle trzymam kciuki 🤗
Może spróbuj z popołudniowego moczy?
Alice zmartwię Cie -prawdopodobnie te patrzenie na papier po każdej toalecie nie minie Ci szybko bo stres towazyszacy plamieniom pewnie będzie towarzyszył całą ciążę.🩷 16.08.2022 👱♀️ -
blackdeer wrote:Gratuluje i cieszę sie ze wszystko dobrze :*
Szok... Co to w ogóle za lekarz 😮 Jakoś tutaj wszystkie robimy testy przed spodziewanym dniem miesiączki i większość z tego grona może się cieszyć ciąża już do końca, więc nie wiem skąd mu się wzięło aż 90%. Tragedia 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 11:23
Olo323 lubi tę wiadomość
👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja już na legalu wysyłam Wam wirusiki 🦠🦠🦠🦠
pierwsza wizyta za nami, jest serduszko a dzidzia 1.3 cm (po covidzie na szczęście wszystko jest ok)
Także wszystkie moje czarne myśli już daleko ode mnie i trzymam kciuki za Was 🦠🦠Blondyna.B, Zamieszana93, KarolinaŚ, blackdeer, Milixx, _Luna_, MMimi, Lolka997, Emii, Jo!Zio, Nati94, Olo323, Pani Ciasio, Aneta2506, Natka2, tylko_czytam, pluto_nova, Domi_naturelover, MałaStokrotka, Okinny, Angelaaaa, Jedna_z_Wielu, Kluska95, Ola1988, Paulina666, Koteczka82, Moonlight , milam, Agata97, Wojcinka lubią tę wiadomość