W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Blond27 wrote:Ja zamówiłam olej z wiesiołka i zacznę brać. Trzymam kciuki 🙂
Ja też biorę - oeparol. Tylko nie wiem czy odpowiednią ilość. Czy któraś może powiedzieć jak stosować ten olej z wiesiołka? Biorę 1x2 dziennie. Nie za mało, nie za dużo 🤷🏻♀️🤔
Jeszcze w tym cyklu chce wziąć ACC 600 tylko też się zastanawiam od kiedy i przez ile dni 🤷🏻♀️🤔 Doradzicie coś? 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 11:45
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Beata123 wrote:Ja od siebie polecam olej z wiesiołka. Widzę różnice a stosuje do owu 3x2 dziennie czyli 3000mg dziennie
Ja 1000mg dziennie i chyba już nie działa na mnie ten wiesiołek jak kiedyś. Ostatnio nie tylko śluz gorszy, ale też cera sucha jak nigdy wcześniej... A przecież sporo wody piję. 😕 Na nogach to dosłownie aż widać tę suchość 🙁👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
conte wrote:Dziewczyny, ja już na legalu wysyłam Wam wirusiki 🦠🦠🦠🦠
pierwsza wizyta za nami, jest serduszko a dzidzia 1.3 cm (po covidzie na szczęście wszystko jest ok)
Także wszystkie moje czarne myśli już daleko ode mnie i trzymam kciuki za Was 🦠🦠stara Staraczka, conte, Blond27 lubią tę wiadomość
-
blackdeer wrote:Gratuluje i cieszę sie ze wszystko dobrze :*
Rodziłam prawie 15 mc temu.
Miałam wątpliwa przyjemność rozmawiać dzis na telewizycie z pseudo ginekologiem (chciałam poprosić o skierowanie na progesteron bo inaczej płace).
Dał mi taki wywód ze po co ja robiłam testy przed spodziewanym terminem miesiączki, ze 90% kobiet ma ciąże biochemiczne i ze moje sikane i BTHCG 110 to nic nie znaczy.
Nie dał mi skierowania żadnego.
Pytałam dodatkowo czy mogę przyjąć II dawkę szczepionki przeciwko HPV bo miesiac temu zaczęłam i jutro wypada II dawka a w necie przeczytałam ze niewskazane jest w ciąży No ale myśle zapytam.
Jego odpowiedz - Pani ma plamienie to i tak niech Pani zrobi bo to juz nic nie znaczy.
Nie pójdę trudno najwyżej kiedyś zacznę od nowa, wole chyba dmuchać na zimne.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeblackdeer lubi tę wiadomość
👱♀️34 nadciśnienie tętnicze
-dopegyt
- propranolol
🧔34
Zaczynamy badania -
Milixx wrote:Ja też biorę - oeparol. Tylko nie wiem czy odpowiednią ilość. Czy któraś może powiedzieć jak stosować ten olej z wiesiołka? Biorę 1x2 dziennie. Nie za mało, nie za dużo 🤷🏻♀️🤔
Jeszcze w tym cyklu chce wziąć ACC 600 tylko też się zastanawiam od kiedy i przez ile dni 🤷🏻♀️🤔 Doradzicie coś? 😊Milixx, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Blackdeer, współczuję stresu, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Plamienia się oczywiście zdarzają, tak jak każdy już tu pisał, więc trzymam kciuki, żeby były nic nieznaczące.
Przykro mi dziewczyny z powodu bieli na teście i @. Powodzenia i kciuki za kolejny cykl🍀
blackdeer lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Ja też biorę - oeparol. Tylko nie wiem czy odpowiednią ilość. Czy któraś może powiedzieć jak stosować ten olej z wiesiołka? Biorę 1x2 dziennie. Nie za mało, nie za dużo 🤷🏻♀️🤔
Jeszcze w tym cyklu chce wziąć ACC 600 tylko też się zastanawiam od kiedy i przez ile dni 🤷🏻♀️🤔 Doradzicie coś? 😊 -
Jeszcze w tym cyklu chce wziąć ACC 600 tylko też się zastanawiam od kiedy i przez ile dni 🤷🏻♀️🤔 Doradzicie coś? 😊Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Czytalam żeby brać wg tego co jest na opakowaniu i tylko do owulacji....
Mówisz o olejku z wiesiołka? To wiem, że tylko do owulacji. Dłużej niż do 15dc nie biorę. Nie wiem tylko czy nie za małą dawkę biorę. Chyba od jutra zacznę brać 2x2 dziennie.Blond27 lubi tę wiadomość
-
Beata123 wrote:Ja biorę z GAL. Na opakowaniu mam żeby brać 3x2 podczas posiłku. Jedna kapsułka ma u mnie 500g. Na innym forum polecały dziewczyny brać po 3000mg dziennie i faktycznie mogę powiedzieć że działa. W końcu wiem o co chodzi z tym 'białkiem jaja kurzego'. 😂
Ale tylko do owulacji czy przez cały cykl?👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny, Olej z wiesiołka lepszy jest w płynie niż w kapsułkach ja piłam z Oleofarm 2x dziennie łyżkę stołową i naprawdę widziałam różnicę w śluzie.
brałam też z GAL w kapsułkach zimnotłoczony, 3x2 kapsułki i tak średnio cokolwiek działałWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 12:44
Milixx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_Luna_ wrote:Blondyna ja tu ciagle trzymam kciuki 🤗
Może spróbuj z popołudniowego moczy?
Alice zmartwię Cie -prawdopodobnie te patrzenie na papier po każdej toalecie nie minie Ci szybko bo stres towazyszacy plamieniom pewnie będzie towarzyszył całą ciążę.
Ja patrzę zeby @ nie przyszła 🙊Blond27 lubi tę wiadomość
-
conte wrote:Dziewczyny, Olej z wiesiołka lepszy jest w płynie niż w kapsułkach ja piłam z Oleofarm 2x dziennie łyżkę stołową i naprawdę widziałam różnicę w śluzie.
brałam też z GAL w kapsułkach zimnotłoczony, 3x2 kapsułki i tak średnio cokolwiek działał
Ja wiem, że jest lepszy, ale ja nie mogę przełknąć takiego oleju, jest mi niedobrze na samą myśl. Kiedyś próbowałam, ale po kilku próbach odpuściłam, bo miałam odruchy wymiotne już przy odkręcaniu butelki. Jak Wy dajecie radę przełknąć taki olej? Przecież to jest okropne 🙁👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Olo323 wrote:Ale tylko do owulacji czy przez cały cykl?
Tylko do owulacji.
Ja różnicy między oeparolem a tym z GAL nie widzę.
Tylko w cenie. Oeparol 60 kapsułek 20zl, a z GAL mam 150 kapsułek za 18zl. Czyli jedno z GALa starcza mi na dwa cykle bo biorę po 6 kapsułek dziennie do owulacji.
Tych w butelce nie próbowałam bo mnie na samą myśl skręcaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 12:57
Olo323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamieszana93 wrote:Ja wiem, że jest lepszy, ale ja nie mogę przełknąć takiego oleju, jest mi niedobrze na samą myśl. Kiedyś próbowałam, ale po kilku próbach odpuściłam, bo miałam odruchy wymiotne już przy odkręcaniu butelki. Jak Wy dajecie radę przełknąć taki olej? Przecież to jest okropne 🙁
Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
Conte super wieści! Niech kropek rośnie zdrowo 🙂👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
A czy ktoś ma niedoczynność i Hashimoto i bierze Oeparol?
Mam w domu kupiony, ale zawsze zapominam zapytać endokrynologa...
Kiedyś czytałam że może szkodzić i pogarsza wyniki, ale nie wiem czy to prawda 🕵♀️ i zastanawiam się czy ktoś ma jakaś wiedzę na ten temat 🤔15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Zamieszana93 wrote:Ja 1000mg dziennie i chyba już nie działa na mnie ten wiesiołek jak kiedyś. Ostatnio nie tylko śluz gorszy, ale też cera sucha jak nigdy wcześniej... A przecież sporo wody piję. 😕 Na nogach to dosłownie aż widać tę suchość 🙁
Badania na tarczycę porobione?Zamieszana93 lubi tę wiadomość
Starania od kwietnia 2021--> udało się kwiecień 2022!
Hsg --> prawy jajowód niedrożny --> sHSG w styczniu - udrożniony. Stymulacja Clo od stycznia do kwietnia
21.04 - wyraźny cień 😲
22.04 - (10 dpo) ⏸️ 🌸🌸🌸🙂
16.05 - dzidzia ma 8 mm ❤️ 122
27.05 - dzidzia ma 1.6 cm
23.06 - dzidzia ma 5.91 cm, ❤️165, USG i pappa - wszystko w porządku🥰
13.07 - zdrowy chłopiec (Nifty)
14.07 - mały waży 140 g
18.08 - maluch waży 360g
22.09 - 762 g maluszka - Julian? ❤️
10.11 - 2050 g "maluszka"
28.2022 Julian na świecie 3340g ❤️❤️ -
blackdeer wrote:Dziewcyzny…
Podcieralam sie teraz po skorzystaniu z toalety i mam rozowa wydzielinę …
Kochana najlepiej będzie jak skontaktujesz sie z lekarzem . Im szybciej tym lepiej i będziesz spokojniejsza. Mam nadzieję że wyszło ok ❤blackdeer lubi tę wiadomość