W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 😉 ja nadal chora w sumie to już 3tydzien i coś czuję że bez antybiotyku się nie obędzie ☹️ w poniedziałek o 17 mam mieć połówkowe i mam nadzieję że do jakiegoś lepszego stanu uda mi się doprowadzić....
Co do wyprawki jeszcze nic nie mam 🙈 nawet nie myślałam o niej, pewnie w czerwcu zabiorę się za nią bo teraz nie mam do tego głowy....
Jeszcze chciałabym jakoś końcem maja początkiem czerwca polecieć na urlop i odpocząć i mam nadzieję że to ki się uda 😊
Miłego weekendu Wam życzę!😊 -
Landrynkaaaa wrote:No właśnie dziewczyny kiedy kupujecie wózki, łóżeczka itp? Ja się zastanawiam, czy to już ten moment? Nie chce ani za późno ani za szybko i jestem w kropce 😂
Macie jakieś must have jeśli chodzi o wyprawkę? 👶
Jeśli planujesz kupić nowy nieużywany wózek to najlepiej jak najpóźniej bo jak kupisz wcześniej to on bedzie stał a gwarancja mija
A jak od kogoś to ja kupowalam jakoś w 20 tyg a nawet wcześniej bo sie trafila okazja 😋 -
Hej dziewczyny ☺️ ja wczoraj zaczęłam 5 miesiąc, Zaraz będzie połowa ciąży także też czas leci niewiadomo kiedy.... Ja pracuję do końca roku szkolnego także o wyprawce pomyślimy na spokojnie w wakacje. Trochę rzeczy mamy (łóżeczko, laktator, wanienka) a jak potwierdzi się chłopak to i ubranka będziemy mieć po moim siostrzeńcu. Przy trzecim dziecku już się podchodzi do tego na spokojnie, zresztą my tak mamy że przeważnie zostawiamy wszystko na ostatnią chwilę 😅
-
Ona30on32 wrote:Cześć dziewczyny 😉 ja nadal chora w sumie to już 3tydzien i coś czuję że bez antybiotyku się nie obędzie ☹️ w poniedziałek o 17 mam mieć połówkowe i mam nadzieję że do jakiegoś lepszego stanu uda mi się doprowadzić....
Co do wyprawki jeszcze nic nie mam 🙈 nawet nie myślałam o niej, pewnie w czerwcu zabiorę się za nią bo teraz nie mam do tego głowy....
Jeszcze chciałabym jakoś końcem maja początkiem czerwca polecieć na urlop i odpocząć i mam nadzieję że to ki się uda 😊
Miłego weekendu Wam życzę!😊 -
Dzięki dziewczyny za info, to moja pierwsza ciąża i jestem totalnie zielona, choć staram się edukować 😁 A tych produktów i sprzętów dla dzieciaczków jest taaaaak dużo, że niewiadomo co wybierać 😩 Abrakadabra odnośnie wózka i gwarancji dobrze, że mówisz! Bo to ważne, a sama chyba bym nie wpadła na to 😩 Odnośnie rogala to mam w planach kupić Dziewczyny a co myślicie o takich rzeczach jak kosz Mojżesza, bujak babybjorn?👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
08.2021 ciąża biochemiczna 💔
Hashimoto - uregulowane ✅
USG, cytologia, cykle, owulacja, morfologia ✅
11.2021 - bakteria Enterococcus w kanale szyjki macicy - wyleczone ✅
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
Ulalala wrote:Ja też się męczyłam długo z choroba, w końcu zrobiłam badania krwi i wyszło wysokie crp i skończyło się antybiotykiem ale już po pierwszej dawce była ulga.
Mi wyszło CRP 20gdzie norma w laboratorium była do 5😑 byłam u lekarza rodzinnego a w międzyczasie robiłam badania moczu i wyszła mi duża ilość leukocytów w moczu, czekam jeszcze na wyniki posiewu. Lekarz przypuszcza, że to CRP mam przez bakterie w moczu, ostatnio też tak miałam... -
Ona30on32 wrote:Mi wyszło CRP 20gdzie norma w laboratorium była do 5😑 byłam u lekarza rodzinnego a w międzyczasie robiłam badania moczu i wyszła mi duża ilość leukocytów w moczu, czekam jeszcze na wyniki posiewu. Lekarz przypuszcza, że to CRP mam przez bakterie w moczu, ostatnio też tak miałam...
-
Landrynkaaaa wrote:Dzięki dziewczyny za info, to moja pierwsza ciąża i jestem totalnie zielona, choć staram się edukować 😁 A tych produktów i sprzętów dla dzieciaczków jest taaaaak dużo, że niewiadomo co wybierać 😩 Abrakadabra odnośnie wózka i gwarancji dobrze, że mówisz! Bo to ważne, a sama chyba bym nie wpadła na to 😩 Odnośnie rogala to mam w planach kupić Dziewczyny a co myślicie o takich rzeczach jak kosz Mojżesza, bujak babybjorn?
Landrynkaaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😉 my już po połówkowych, zdrowy chłopczyk 360g♥️♥️ w lewej komorze serca wyszedł jakiś bright spot pojedynczy, ale lekarz powiedział, że jak ryzyka miałam niskie to mam się nie przejmować i to zniknie, u mojej siostry było tak samo, zobaczymy co powie mi moja lekarka za 1,5 tygodnia, ale jestem pozytywnych myśli 😊
Choroba powoli ustępuje, dostałam antybiotyk na 7 dni i mam nadzieję, że po nim już będę w pełni zdrowa 😊
Miłego dnia życzę!😊😊 -
Ona30on32 wrote:Cześć dziewczyny 😉 my już po połówkowych, zdrowy chłopczyk 360g♥️♥️ w lewej komorze serca wyszedł jakiś bright spot pojedynczy, ale lekarz powiedział, że jak ryzyka miałam niskie to mam się nie przejmować i to zniknie, u mojej siostry było tak samo, zobaczymy co powie mi moja lekarka za 1,5 tygodnia, ale jestem pozytywnych myśli 😊
Choroba powoli ustępuje, dostałam antybiotyk na 7 dni i mam nadzieję, że po nim już będę w pełni zdrowa 😊
Miłego dnia życzę!😊😊 -
Madżi88 wrote:Ja wczoraj byłam na sorze ponieważ taka miałam zgagę a jeszcze doprawiamy się tłustym jedzeniem a mam kamienie w woreczku żółciowym .. dostałam kroplówki i jakoś przeszło ale dopiero po kroplówce .. okazało się że jeden kamyczek przytykal przewód żółciowy.. miałam konsultacje ginekologiczna i mały waży 345gram jak na 18+6 to całkiem spory chłopak ☺️☺️
-
Cześć dziewczyny jak tam wasze plany na majówkę?? My wczoraj z mężem wypróbowaliśmy naszego nowego grilla elektrycznego.. nawet dobry jako że nadal trzymam dietę to zrobiłam sobie warzywa grillowane i kurczaczka wyszło bardzo smacznie.. w środę mamy badanie połówkowe a we wtorek mija nam równo połówka ciąży jeszcze tylko 18tyg i zobaczę się że stasiem.. coraz bardziej jednak ta wizja mnie przytłacza.. zastanawiam się czy sobie poradzę z 3 dzieci czy będzie dobrze czy urodzi się zdrowy martwię się połówkowym badaniem czy po tym covidzie nic mu nie będzie z serduszkiem lub innymi narządami.. martwię się bardzo jednak brałam 3 antybiotyki w ciąży i żaden lek nie jest w 100% bezpieczny w ciąży.. każdy może mieć jakieś skutki uboczne..
-
Hej dziewczyny, u mnie majóweczka również z grillem, na spokojnie, przyjemnie Mały w brzuchu już niezle wywija 😃 Jesteśmy po połówkowych i wszystko w najlepszym porządku, na 100% synuś💙
Madżi88 nie martw się, nasze dzieciaczki są silniejsze niż myślimy. Ja też brałam i nadal biore trochę leków i wszystko jest dobrze 😘👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰
czekamy na płeć 👧👶
11.04.22 Chłopiec 💙🚙
06.09.22 Wiktor 💙💙 -
Hej dziewczyny ☺️ u mnie w końcu lepsze samopoczucie, dopiero 5 miesiąc jest dla mnie łaskawszy ale lepiej późno niż wcale 😅
Madzi też się stresuje jak to będzie z trójką dzieci no ale jakoś będzie trzeba dać radę 💪 Na razie myślę o czwartkowej wizycie, bardzo się denerwuje bo już 19 tydzień a ja nie czuje jeszcze ruchów no ale mam nadzieję, że jest wszystko ok 🙏 -
https://zapodaj.net/997e11ecd7699.jpg.html
Wczoraj byłam na połówkowych.. malutki zdrowy całe 405gram do kochania.. jestem dużo spokojniejsza bo bałam się że coś będzie nie tak po tym covidzie i w ogóle.. ale mały okazał się zdrowiutenki poza tym z profilu cały tatuśLolka997, Landrynkaaaa lubią tę wiadomość
-
Madżi88 wrote:https://zapodaj.net/997e11ecd7699.jpg.html
Wczoraj byłam na połówkowych.. malutki zdrowy całe 405gram do kochania.. jestem dużo spokojniejsza bo bałam się że coś będzie nie tak po tym covidzie i w ogóle.. ale mały okazał się zdrowiutenki poza tym z profilu cały tatuś -
Ulalala wrote:Super, że wszystko u Was w porządku ☺️ u nas na dzisiejszej wizycie potwierdził się chłopczyk 😁 było tylko szybkie USG bez pomiarów, połówkowe mam za tydzień. Hemoglobina spadła poniżej normy także dostałam żelazo i znów się przyplatala jakaś infekcja.
-
Ulalala wrote:Dziewczyny czy ktoś tu jeszcze zagląda? 😅
Ja ! 😁 czas powoli leci, zaczynam wkręcać się w wyprawkę 😁
Dziewczyny widać mój suwaczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2022, 01:17
👩🏼 26 l.
04.2021 histeroskopia 🩺
Starania od 07.2021❤️
28.12.21 cień ⏸
01.01.22 ⏸
03.01.22 beta 131 🥰
05.01.22 beta 333 🥰
cudzie trwaj 🥰