W styczniu🥂💏seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania👶🏼🤱🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:Właśnie wróciłam do domu. Powiem Wam, że mam głowę jak sklep po tym szkoleniu 🤯🤯 mam nadzieję, że jednak mimo wszystko nie będzie tak źle 🤷♀️ (szkolenie z płac po wprowadzeniu polskiego ładu). Chyba bym się przebranżowiła - coraz poważniej myślę o rzuceniu tej roboty w dziale kadry - księgowość. Ciąża i L4 byłoby wybawieniem 😄
Matko to jesteśmy w tym samym zaraz 13nastki do naliczenia. Od słowa Polski Ład jest już mi nie dobrze 😂. W pracy pewnie się modlą, żebym w ciążę czasem nie zaszła tylko to ogarnęła bo już nie raz to słyszałam więc jak tak mi wróżą to może przez to mi się nie udaje 🤦♀️w poprzedniej ciąży pracowałam do 7 miesiąca a w 8 urodziłam, teraz odrazu pójdę na zwolnienie 😂 Boże, żeby jak najszybciej się udało bo już rok zaraz minie⛪️2015
👶Synek 2017 r. 1cs urodzony w 34 tc niewydolność szyjki.
Starania o rodzeństwo od 05.2021,
Wstrzymane ⛔️ Ureaplasma
07.2021 działamy dalej z wsparciem II fazy cyklu
10.2021 ovitrelle test II - (5tc) cb💔
11.2021 drożność jajowodów - ok
12.2021 Covid
02.2021 ovitrelle w 10 dc prawdopodobnie przerastające pęcherzyki
dalszy późniejszy plan inseminacja
👱♀️91
✅ Hashimoto - ustabilizowane od 08.2021 Letrox 50/75
✅AMH - 3,32
✅Prog,Estradiol, LH, Ferytyna, żelazo,Wit - d, Wit B12, homocysteina - OK, owulacje naturalne
Wsparcie:
Medargin, Claxene, duphaston, luteina, Acard, metylokobalamina, wit. D, cytrynian magnezu, Olejek z Wiesiołka, femibion 0, Dieta bezglutenowa i ograniczenie laktozy w celu obniżenia p/ciał anty TG
👦 90
Badania 02.2022
Morfologia 4%, ruchliwość - słaba, posiew- bakterie. Według lekarza wyniki na 3+ zalecenia antybiotyk i witaminy. -
Moonlight wrote:Zastanawiam się właśnie 🙈
Boję się, że będę się nakręcać za bardzo ze wszystkim..
Ruszaj, ruszaj albo powtórz test na dniach 😈😈Moonlight , Kropeczka95 lubią tę wiadomość
-
Just91 u mnie w pracy też pewnie nie będzie im na rękę jak powiem, że jestem w ciąży i że idę na L4. Jednak jakoś mnie to nie rusza 😄 W pierwszej ciąży pracowałam do dnia porodu, prace skoczyłam o 11.00 a o 19.25 urodziłam. W tej ciąży (jak kiedyś będę) to na pewno nie będę pracować do końca. Planuję iść na L4 po skończonym 20 tyg ciąży 😁
-
Milixx wrote:Just91 u mnie w pracy też pewnie nie będzie im na rękę jak powiem, że jestem w ciąży i że idę na L4. Jednak jakoś mnie to nie rusza 😄 W pierwszej ciąży pracowałam do dnia porodu, prace skoczyłam o 11.00 a o 19.25 urodziłam. W tej ciąży (jak kiedyś będę) to na pewno nie będę pracować do końca. Planuję iść na L4 po skończonym 20 tyg ciąży 😁
A gdzie pracujesz? Może pisałaś wczesniej, ale nie pamiętam 🤔
Też zawsze chciałam długo pracowac, ale później zmieniłam zdanie 🤭. W sumie jak zaszłam w ciążę to poszłam na zwolnienie w 8 tygodniu, a pracuje w szkole oraz przedszkolu i poszłam chora 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ teraz nie będę ryzykowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:57
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Też zawsze chciałam długo pracowac, ale później zmieniłam zdanie 🤭. W sumie jak zaszłam w ciążę to poszłam na zwolnienie w 8 tygodniu, a pracuje w szkole i poszłam chora 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ teraz nie będę ryzykować
W biurze rachunkowym więc spokojnie mogłabym pracować do dnia porodu ale szczerze wolę sobie chwilę w domu posiedzieć 😄 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Dopiszcie i mnie na 18.01
Co prawda byłam dzisiaj na wizycie i wyniki ok ale ciałko żółte cystyczne więc wielkiej nadziei nie mam ale to już chyba jeden z ostatnich cykli gdzie próbujemy sami lub że stymulacją
26.01 pierwsza wizyta do invitro
Trzymam kciuki za każdą z WasMilixx, Livka lubią tę wiadomość
-
Siknęłam na owulaka i kreska jest jasna więc ten mój dziwny ból podbrzusza raczej nie jest spowodowany owulacja. Czyli czas start na wyszukiwanie objawów 🤦♀️😄
Aneta2506, stara Staraczka, Blondyna.B, pluto_nova, czarneniebo, Domi_naturelover, jo_ana, Gwiazdeczka 93, 910608, Livka, Okinny, Lolka997, Zagadka919, Paulina666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoonlight, widać kreseczkę, to nie żaden cień! Kciuki🤞🏻🍀
Gratuluję bet, Dziewczyny! Piękny początek roku❤️ Niech kropki rosną zdrowo!
U mnie dzisiaj gin potwierdził drugą naturalną owulację (bez Pregnylu) - w poprzednim cyklu udało się wykonać plan w 75%, w tym liczę na 100%, zwłaszcza że owulacja z tego samego jajnika☺️ Teraz się zacznie odliczanie i milion negatywnych i pozytywnych myśli na godzinę😂 Ale testowanie nadal zachowuję na 15.01, chyba że będę mieć plamienie implantacyjne jak w poprzednim cyklu, to od razu biegnę po testy!Aneta2506, Milixx, Blondyna.B, pluto_nova, tylko_czytam, Moonlight , Gwiazdeczka 93, Livka, Lolka997 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:W biurze rachunkowym więc spokojnie mogłabym pracować do dnia porodu ale szczerze wolę sobie chwilę w domu posiedzieć 😄
Też jestem tego zdania, to jest Twój czas na odpoczynek 🙂🙂🙂 później już może go nie być 😂 oby, tego życzę każdej z nas 🤞Milixx lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
pluto_nova lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Milixx wrote:Siknęłam na owulaka i kreska jest jasna więc ten mój dziwny ból podbrzusza raczej nie jest spowodowany owulacja. Czyli czas start na wyszukiwanie objawów 🤦♀️😄
Przepisz się na 14.01. sikniemy razem i ponakrecamy się razem 🤭
Edit. Ja osobiscie lubię się ponakrecac, sikam już od 10 dpo. tylko wiem ze to mój błąd bo później chyba dwa razy mocniej czuje rozczarowanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 19:08
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Edit. Ja osobiscie lubię się ponakrecac, sikam już od 10 dpo. tylko wiem ze to mój błąd bo później chyba dwa razy mocniej czuje rozczarowanie...
Nie kuś, nie kuś 😈😈 ja pewnie i tak w tym cyklu do 16.01 nie wytrzymam. Myślę czy by nie siknąć już za tydzień (11.01)🤦♀️ co za głupi człowiek 🤣 Ale mam postanowienie czekać do terminu 🐒. Mam nadzieję, że wytrzymam 😁😁Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Just91 u mnie w pracy też pewnie nie będzie im na rękę jak powiem, że jestem w ciąży i że idę na L4. Jednak jakoś mnie to nie rusza 😄 W pierwszej ciąży pracowałam do dnia porodu, prace skoczyłam o 11.00 a o 19.25 urodziłam. W tej ciąży (jak kiedyś będę) to na pewno nie będę pracować do końca. Planuję iść na L4 po skończonym 20 tyg ciąży 😁💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Moonlight Jest cień widać wyraźnie 🍀 powtórz jutro lub zrób betę i będzie wszystko jasne 🤞🏻
Blondyna No to wszystko w Twoich rękach 🙈 może endorfiny podczas przytulanek złagodzoną ból i mąż zapomni o swojej niedyspozycji 😈
Lexia nie znamy się z wcześniejszego wątku, ale bardzo się cieszę, że Twój maluszek rośnie i wszystko jest dobrze po wizycie, dużo zdrówka dla Was 💛 wiruski przyjmujemy garściami 😇Blondyna.B, Moonlight , Lexia lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
MystifyMe wrote:Moonlight, widać kreseczkę, to nie żaden cień! Kciuki🤞🏻🍀
Gratuluję bet, Dziewczyny! Piękny początek roku❤️ Niech kropki rosną zdrowo!
U mnie dzisiaj gin potwierdził drugą naturalną owulację (bez Pregnylu) - w poprzednim cyklu udało się wykonać plan w 75%, w tym liczę na 100%, zwłaszcza że owulacja z tego samego jajnika☺️ Teraz się zacznie odliczanie i milion negatywnych i pozytywnych myśli na godzinę😂 Ale testowanie nadal zachowuję na 15.01, chyba że będę mieć plamienie implantacyjne jak w poprzednim cyklu, to od razu biegnę po testy!
Trzymam kciukiii 🤞 😊MystifyMe lubi tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Moonlight jest kreseczka, trzymam kciuki ✊✊👶
Lexia wspaniałe wieści, dużo zdrówka i rośnijcie 😊👶
MystifyMe kciuki zaciśnięte ✊🍀
Blondyna myślę, że w takiej sytuacji mąż nie będzie narzekał na dyskomfort 😂 do dzieła! 🍀Blondyna.B, Moonlight , Lexia, MystifyMe lubią tę wiadomość
💏 - 06.06.2014 ➡️ 💒 15.09.2018
👩🦰 - 24 l.
starania o pierwsze 👶 od 07.2021
❌ PCO ➡️ PCOS
❌ AMH - 13.45 ng/mI
❌ progesteron w 22 dc. - 0.91 ng/mI
❌TSH - 3,61 -> endokrynolog -
1. wizyta - USG tarczycy - idealne
kolejna wizyta marzec 2022 r.
❌ testosteron - 48,66 ng/dl
❌ brak owulacji i menstruacji (luteina na wywołanie)
✔️ prolaktyna - 11,7 ng/mI
✔️ estradiol - 64,1 pq/mI
✔️ glukoza - 74 mg/dL
✔️ ATPO - 34,90 U/ml
✔️ SHBG - 64 nmol/l
❔ DHEA-S - 420,53 ug/dl
Suplementacja: Prewenit Intensiv, OvulomedMax, witamina D3
🧑 - 30 l.
✔️ morfologia - 4%
✔️ ruchliwość
❌ ilość - 9,8 mln/ml
od 02.2022 - FertilMan Plus
stymulacja zawieszona do marca - zbijamy TSH i poprawiamy nasienie
marzenia o 👨👩👧👦 🙏 -
Marchewka wrote:Ojej nowy ład! Tu też nas dopadło 😅
Czy to już może być pozytywny owulak?
https://zapodaj.net/c34efc97a4f5a.jpg.html
Edit, w złą stronę spojrzałam na zdjęcie 😂 jeszcze negatywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 20:33