W-wa Lekarz
-
Czesc dziewczyny, to prośba do warszawianek. Nie mogę znaleźć takiego tematu w zadnym wątki, jeśli przegapiłam to napiszcie proszę. Czy możecie polecić dobrego lekarza, (najlepiej w LIM , Luuxmed), ktory nie bedzie mi kazał czekac do 15 cykli staran jak mój, tylko zleci badania i jakoś pomoże zaciażyć? Moj lekarz (po 10 cyklach) zrobił mi cytologie i TSH, wyszło ok, to kazal czekac kolejne pol roku., a na forum czytam o monitoringu cyklu, badaniach prolaktyny itd itd.
-
nick nieaktualnyJa polecam Piotra Czepińskiego przyjmuję prywatnie i na kartę medicover na wołowskiej ogólnie jest on ordynatorem szpitala Praskiego na prawde warto
a tu wątek o lekarzach warszawskich
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ginekolodzy-endokrynolodzy-warszawa,420.htmlNatalia lubi tę wiadomość
-
nie sądzę że poziom lekarza można oceniać stawką którą bierze..dobry lekarz nie patrzy tylko na kasę..
ja jak jestem w Polsce to odwiedzam dr Małgorzatę Pękalę.Pracuje na Karowej w szpitalu ale przyjmuje też prywatnie na ursynowie..Matylda36 lubi tę wiadomość
-
moniaak wrote:nie sądzę że poziom lekarza można oceniać stawką którą bierze..dobry lekarz nie patrzy tylko na kasę..
ja jak jestem w Polsce to odwiedzam dr Małgorzatę Pękalę.Pracuje na Karowej w szpitalu ale przyjmuje też prywatnie na ursynowie..
moniaak zgadzam się z Tobą w stu procentach. Dobry lekarz to taki, który jak trzeba to nie będzie czekał aż przyjdziesz na wizytę do prywatnego gabinetu, tylko jak jest taka potrzeba to nawet na oddziale Cię przyjmie czy udzieli porady przez telefon zupełnie za free. I ja na takiego lekarza trafiłam. Ale miałam też styczność z takimi co tylko prywatnie przyjmują, biorą ogromne pieniądze za wizytę i na tym się kończy ich rola. Lekarz lekarzowi nie równy i fajnie jakby każda z nas trafiła na takiego z powołania do pomocy ludziom, a nie tylko do liczenia cennikaMama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:moniaak zgadzam się z Tobą w stu procentach. Dobry lekarz to taki, który jak trzeba to nie będzie czekał aż przyjdziesz na wizytę do prywatnego gabinetu, tylko jak jest taka potrzeba to nawet na oddziale Cię przyjmie czy udzieli porady przez telefon zupełnie za free. I ja na takiego lekarza trafiłam. Ale miałam też styczność z takimi co tylko prywatnie przyjmują, biorą ogromne pieniądze za wizytę i na tym się kończy ich rola. Lekarz lekarzowi nie równy i fajnie jakby każda z nas trafiła na takiego z powołania do pomocy ludziom, a nie tylko do liczenia cennika
moja gin dokladnie jak to opisalas..prywatnie poszlam na wizyte..ale po badania kazala mi przyjechac do szpitala po skierowanie ..zrobilam wszystkie w ambulatorium szpitalnym..nastepnego dnia zadzwonilam po wyniki..kazala przyjechac do szpitala po recepty..z wynikami meza tez kazala zadzwonic do siebie..nie bylo tekstu-prosze przyjsc na wizyte prywatnie omowimy..ale lekarze jak to ludzie..sa gorsi i lepsi..
-
Natalia ja chodzę do dr Ziółkowskiej - Sety z Lux Medu.
Idę do niej pod koniec miesiaca, bo moje cykle zwariowały (40-42 dni).
Ciekawa jestem co mi powie i co zaleci.
Ostatnio jak byłam to zleciła mi wszystkie potrzebne badania przed ciążą (tsh, toxo, cytomegalia, różyczka, cytologia). -