Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilenka ja też uwielbial Tabaluge 😂
Do dziś pamiętam że puszczana była w tv zawsze w poniedziałek ☺️
Wgl te nasze bajki były jakieś takie z sensem...te co teraz lecą to jest jakaś totalna porażka... 😲
Ja za Kraina Lodu nie przepadam ale za to uwielbiam Króla Lwa ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 15:19
-
Pierwszą część krainy lodu oglądałam setki razy bo moja chrześnica jest fanką. Często sobie śpiewam "ulepimy godz bałwana" 😂
A z Tabalugi przyjęło się że moja mama mówi na mnie (do tej pory) Milunia bo tam był taki króliczek 😁 i ten tekst "Jakubie, zrób mi loda" powala 😂megson91, Stookrotka lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kocham króla Lwa ❤️
Jak dla mnie najcudowniejsza filmowa bajka
A z takich z dzieciństwa które się oglądało zawsze o 19 to była Wlansie Tabaluga Kubuś Puchatek lubiłam też Gumisie no i oczywiście Muminki...
Ostatnio byłam u siostrzenca to on znowu szaleje na punkcie takiej bajki jak psi patrol 😂
Ale kurcze te bajki całkiem teraz bez jakiegoś sensu w sobie takie glupiutkie poprotosu... -
nick nieaktualny
-
I mój 4letni chrześniak z uwielbia psi patrol. Na Mikołaja kupiłam mu Chase'a w helikopterku i pytam go, "Wiktorku kim będziesz jak będziesz duży?" a on "No jak to kim, Chasem" 😂
Króla lwa też uwielbiam i Zaplątani ❤️ a z tych naszych dobranocek to Smerfy, Muminki, Gumisie i Chip & Dale. Ostatnio u nas w pracy wszyscy śpiewali piosenkę z czołówki brygady RR 😂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Chip and Deal, Gumisie, Myszka Mickey, Kubuś Puchatek Muminki 😊 Zaplatani, Król Lew sa cudne 😁😁😁
Z tych nowych to nic nie ogarniam😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Ruda ja już wiem, że jeśli będę mieć córkę to na bank kupię jej domek dla lalek taki duży, drewniany 😁😁😁 i będę bawić się razem z Nią 😁
Mój cykl jakis dziwny, dziś 16 dzień testy owu negatywne, śluzu już brak... chyba cykl bezowulacyjnyRudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Ja sie czuje jakaś podlamana, że cykl bezowulacyjny.-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyA może owulka już była? Ja jak zaszłam to wychodzi na to że miałam w 10 dc., co było mega dziwne, a 4 dni przed spodziewanym okresem miałam już grubą kreskę, cykle miałam 26 dniowe.
Dlatego tylko krew miesiączkowa może wskazać, że cykl jest stracony.
Kaś, głowa do góry! Nigdy nie wiadomo co przyniesie dany cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 18:45
-
Nawet jakby byla sporo wcześniej to marne szanse na cos. Finał taki, że trzymam sie planu styczniowego 😊😊
Why_not_now87 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas głowa do góry, może owulka będzie ale później?
To że jeszcze jej nie ma nie znaczy że nie będzie jej wcale...
Z naturą nie wygra, może coś przyszalala i owu nadejdzie jeszcze...
Co do zabawek mnie zawsze krecily samochodziki 😂
I również się cieszę że teraz mając synka znów będę mogła szurac po dywaniku za jakiś czas 😂
Maz już ma nawet upatrzona fure jaka mu kupi gdy będzie miał już trochę mscy taka na pilota 😂
Patrzcie jak kto jest...
Czlowiek przy dziecku znów zmienia się w dzieciaka 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj nie zajrzałam parę dni.
Kas nie zrobiłam za dużo fot z tamtego spaceru, żeby się chwalić 😔 a testami owulacyjnymi to się nie ma co kierować - mnie okłamywały w drugą stronę.
Why super Maksiu! I cieszę się Wasza przespaną nocą 😁 zazdroszczę, że chrzest już za Wami, ja kompletnie nie wiem jak się ogarniemy z tym wyjściem z domu, nigdy nie umiem się z nią wyrobić na czas 😅
Iskierko co lekarz mówił o plamieniach? Zlecił Ci progesteron?
-
nick nieaktualny