Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w dzieciństwie uwielbiałam klocki lego, puzzle które dzis kocham 😍
Moim zdaniem jeśli dorosły zachowuje w sobie trochę dziecka to jego dziecko bedzie mieć fajnie bo sa zawsze najlepsze zabawy, jak np budowanie bazy😁😁😁
A wyobraźcie sobie 4 dorosłych, ktorzy posiadają cząstkę dziecka w sobie, ( wlasnych dzieci nie maja) i pijani grają w bierki😁😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyKaga ja plamienia miałam tylko w terminie @ teraz już ich nie ma. Mój lekarz powiedział że jeśli ustały i nic się nie dzieje to nie potrzebny jest mi dupek bo organizm sam się nakręca do wytwarzania proga naturalnego a sztuczny może ten proces zaburzyć. Chciałabym tylko jakąś wcześniejszą wizytę u gina na NFZ żeby zobaczyć już niedługo serduszko bo do mojego lekarza jeszcze cały miesiąc prawie 😒 ale ciężko o dobrego i by się dostać.
A jak rozmawiacie o zabawach to ja byłam typową chłopczycą. Granie w nogę, łażenie po drzewach i inne typowo męskie zabawy 😁 swoje dzieciństwo wspominam bardzo dobrze bo mieliśmy przestrzeń do wybiegania się i kiedyś dzieciaki nie siedziały w domu przed tv praktycznie całe dnie spedzalismy poza domem. Piękne czasy 🙂 -
nick nieaktualnyDziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku 2020 ☺️
Niech będzie poprostu szczęśliwy i oby byly w nim same cudne wydarzenia
Zdrówka dla Waszych rodzin i dla Was a reszta jakoś sama przyjdzie ☺️
Wiele radosnych dni i momentów
I spełnienia tego zawodowego jak i prywatnego ☺️
A na dzisiaj mocnej głowy ☺️
Wejdzmy w ten rok z pozytywnym nastawieniem 😘
Bawcie się dobrze gdziekolwiek będziecie ☺️
MilusińskaMilena, Iskierka87, RudaMaruda25, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi dziś jest przykro, że ten rok się kończy. Już na jego początku wierzyłam, że moja ukochana 9 przyniesie mi szczęście. I szczęśliwszego roku nie mogłabym sobie wymarzyć. 💞 Flo doskonale obrazuje pod wpływem czego upłynął mi rok 😁
Ale to właśnie ten 2020 będzie dla wielu z Was najszczęśliwszy a nam nadzieję, że i reszcie przyniesie spełnienie marzeń. 😘
Udanej zabawy!!!Żanetka93, emdar, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Szczęśliwego 2020 niech będzie jezzcze lepszy niż 2019🥳🥳🍾🍹
Helenka to już niezła pannica😁😁😁MissKathy92 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Mnie tutaj trochę mniej bo przeziębienie męczy od tygodnia, ciężko się doleczyć 😞🤧
Życzę Wam mnóstwa miłości ❤️ Najpiękniejszych chwil, Więcej wolnego czasu, samych trafnych decyzji, płaczu tylko ze szczęścia, byśmy odróżniali rzeczy ważne od mniej ważnych i niczego nie żałowały w nadchodzącym roku! 😘🥳🥂🍼Żanetka93, Iskierka87, emdar, MilusińskaMilena, MissKathy92 lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
I ja się przyłączam do życzeń. Oby ten Nowy Rok był szczęśliwy dla nas wszystkich ❤️
Ruda piękna panienka ❤️ jak badania prenatalne? Co powiedział lekarz?emdar, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Dziewczyny jak zakładałam ten wątek nawet nie sądziłam że ten rok będzie taki piękny 🥰
Wszystkim Wam życzę szczęścia a przede wszystkim zdrówka w Nowym Roku 😘
Żeby każda z Was zaznała takiego szczęścia jaki mi towarzyszy od ujrzenia dwóch kresek na teście
pozdrawiam z moim 12-tygodniaczkiem ❤️
Iskierka87, Żanetka93, emdar, Kaga, MilusińskaMilena, Stookrotka, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, a ja wylądowałam w szpitalu na sorze z krwiakiem. Nic więcej nie wiem. Na szczęście ciąża żywa ale tyle stresu... kroiłam kapuste pekińska na sałatkę i dostałam krwawienia. Nic mnie nie zabolało tylko nagle krew. Mam sama pokój (3 łóżka) bo pewnie kogo mieli wypisać tego wypisali... mam nadzieje że będzie dobrze Czekam teraz na męża z rzeczami. Trochę smutny taki sylwester. Ale jestem pod wrażeniem jak szybko to trwało.
Oczywiście życzę wam wszystkiego co najlepsze w nowym roku dziewczyny ;* musimy dopisać 2020 do wątku bo tak głupio zostać z data stara.
-
nick nieaktualny
-
Nada może to wynik uboczny całej stymulacji?
Życzę Ci, żeby wszystko było dobrze😘-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Nada może to wynik uboczny całej stymulacji?
Życzę Ci, żeby wszystko było dobrze😘-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
-01.2020 start in-vitro ?