Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojej szkoda że Asia odeszła.. 😥 Nawet nie zdążyła podzielić się z nami wrażeniami jak po ślubie i w ogóle jak się czuje jako żona.. Mam nadzieję że Nowy Rok przyniesie jej wiele szczęścia, zdrowia i miłości, i wróci do nas niebawem z radosną nowiną..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy mój mąż się pogodzi to nie wiem, bo klotnia byla bardzo ostra.
Ja miałam położyć sie wcześniej i znów sie nie udało...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyWitam się z rana, mąż mnie obudził bo mu za gorąco było i ciekawa jestem jak ja przetrwam dzisiejszy dzień 😒
Asia szkoda że odeszlaś ale jeśli tego potrzebowałaś to odpocznij od wszystkiego i wróć do nas ze zdwojoną siłą lub ze wspaniałą wiadomością. My tu będziemy dla Ciebie 😘 -
Hej hej, witam się i ja. Jestem dziś na szpitalu w poradni ginekologicznej. Chciałam odebrać sobie wynik cytologii i bakteriologii i wypisać receptę na duphaston bo okazało się że zostało mi puste pudełko 😅 a tu na miejscu okazało się że poradnia jest od 10.25 a nie 8.30 bo pani dr sobie zmieniła godziny pracy dzisiaj.. Ciekawe czy w ogóle odbiorę wyniki..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
A ja mam wrażenie ze owu mo sie zbliża bo tak mokro mi , a rano test negatywny. Nie ogarniam tego cyklu-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Kas może to będzie Twój szczęśliwy cykl? ✊ Ostatnio mi się śniła Twoja ciąża 😘🍀
Cytologia i bakteriologia wyszła mi idealnie. Niestety recepty na dupka nie dostałam i muszę odstawić, dobrze że wzięłam tylko 4 tabletki..Starania od 06.2018
-
Milenka a czemu recepty nie dostalas?
Moja ciąża snila sie tyle razy, że mogłabym już mieć 2 drużyny piłkarskie razem z rezerwowymi😁😁😁
Ruda , Żanetka jak sie czujecie?
Nada jak u Ciebie?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyDla mnie ta końcówka jest bardzo ciężka, wczoraj się zastanawiałam jak ja wytrzymam jeszcze te tygodnie.
Po lekach jestem jak naćpana, nie mogę ustać na nogach, bo są jak z waty, dodatkowo w ciąży teraz poznałam co to są "bóle głowy".
Dzisiaj jestem już po lekarzu, z racji, że zaczęłam się już całą sypać, a przed ciążą byłam okazem zdrowia to te wizyty będą częste. Dostałam skierowanie na CC już i muszę się umówić w szpitalu. W ogóle nagle mnie wywaliło z brzuchem i golenie nóg to mega wyzwanie!
-
nick nieaktualny
-
Kaś nigdy nie mów nigdy ❤️🍀
Ruda ślicznie wyglądasz 😍
Żanetko, poważnie, mąż goli Ci nogi? ❤️ Ale super, ja bym chyba nie zaryzykowala bo znając mojego męża to by mnie pociął niechcący 😅Starania od 06.2018
-
Ruda pięknie wyglądasz 😘
Zrobiłam test owu i owu zbliza sie do mnie, chyba metformina pomieszala cykl. No cóż musimy z mezem działać. Myślę ze owu bedzie w sobotę ☺emdar lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Hej dziewczyny; Ruda i Żanetka93 przybijam piątkę w temacie chu... samopoczucia🙄 A tak naprawdę to jeszcze dobre parę tygodni przed nami... Ja to najgorsze mam noce, kręcę się w te i we wte, wstaję siku co moment itd itp.. A np. mi do końca 40tc to zostało 6,5tygodnia😓
Milena, a dlaczego nie dostałaś recepty?
Kas, a wiesz jak to bywa z owulacją;czasem pojawia się nagle 😉trzymam kciuki za cykl!
Iskierka, Ty już też cierpisz na bezsenność😉?
Nada, co u Was? Jak się czujesz? Wszystko ok?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyNo jeszcze miesiąc i tule mojego synka ❤️
Milenka tak 😂
Wiem że to śmieszne ale nie mamy wyjścia
😂
Mały tak śmiga teraz ze ledwo się mogę schylic
Do tego doszedł mi jakoś dziwny ból pleców na koniec 😲😲
Dlatego mąż mnie ładnie smaruja pianka a później musi dokończyć 😂😂
Trochę śmiechu przy tym jest no ale cóż tak to wygląda na końcu 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmdar ja wręcz przeciwnie mogę spać i spać 😉 nawet przed chwilą miałam kimke hehe. Udało mi się też załatwić szybszą wizytę na 10 stycznia i to na NFZ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i zobaczymy serduszko 🙂 a i jeśli lekarz okaże się spoko to zrezygnuje z prywatnych wizyt
emdar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny