Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Dziś znów oczywiście siknięcie dla sportu ale chyba widzę cień cienia.
Na pinku 10 płytkowym.
Ostatnim razem taki cień cienia i na drugi dzień praktycznie nie ciemniał, był przy biochemie i teraz się strasznie boję że to znowu to 😞 tak strasznie chciałam te kreski dwie ujrzeć ale teraz jak już coś dojrzałam ledwo to zaczynam się panicznie bać. Nie wiem co teraz czy czekać do jutra i zrobić rano kolejny test? Na pinku nigdy nie dojrzałam kreski której tam faktycznie nie było choć nie raz się doszukiwałam patrząc w niego godzinę -
ultramaryna_ wrote:Ale tutaj dziś spokojnie 😁 Szykujecie się już na weekend, kochane? 😘
@MagdaA beznadziejny lekarz. Jeszcze nie jedna z nas na takie wizyty trafi, aż się ciśnienie podnosi 🙄 On miał dobre opinie?
@Depeche89 @ellevv @notsobadd tulę za 🐵🫂 🥲
@Ovufen gratulacje, piękny wynik! 🥳🥰 Mam nadzieję, że dziś świętujesz! Czy Ty już pracujesz w szpitalu czy dopiero będziesz szukała pracy? ☺️
@MartiMarti zatem oby jutrzejszy sik był szczęśliwy 🤞🍀
@Lola93 🥳🥳🥳 Wow, to już za Tobą! Teraz już tylko czekamy na piękny efekt 🥰🍀🤞 Byłaś bardzo dzielna, jeszcze chwila cierpliwości… 🤞 Niech kropek się lokuje 🥰
Kochana dziękuję. Pracowałam do tej pory w Łodzi w Bieganskim.
Ale po przeprowadzce zmieniłam całkowicie I obecnie jestem żołnierzem. I nie zamieniłabym tego na nic innego 😊
Studia skończyłam, ale nie planuje nic w tym kierunku na razie. Ale nigdy nie mówię, że już nie.ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Długo nic nie pisałam. Musiałam zrobić sobie reset głowy. W tym miesiącu zgodnie z testami owulka już była w 10 dniu cyklu - brałam Inofem więc może dlatego? Dziś idę na rutynową wizyte do gina. Zobaczymy czy na USG coś ciekawego zobaczy. Może zleci jakieś dodatkowe badania.
Miłego weekenduOvufen, Pati2804, ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalena321 wrote:Hej dziewczyny! Dziś znów oczywiście siknięcie dla sportu ale chyba widzę cień cienia.
Na pinku 10 płytkowym.
Ostatnim razem taki cień cienia i na drugi dzień praktycznie nie ciemniał, był przy biochemie i teraz się strasznie boję że to znowu to 😞 tak strasznie chciałam te kreski dwie ujrzeć ale teraz jak już coś dojrzałam ledwo to zaczynam się panicznie bać. Nie wiem co teraz czy czekać do jutra i zrobić rano kolejny test? Na pinku nigdy nie dojrzałam kreski której tam faktycznie nie było choć nie raz się doszukiwałam patrząc w niego godzinę
A w którym dc jesteś ? -
Dzień dobry! Ale się wyspałam 😍
Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (owulacja potwierdzona)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Coconut wrote:Dziewczyny, proszę Was o poradę bo nie ukrywam, że jestem trochę zestresowana.
W czwartek robiłam test ciążowy 10 Facelle (pierwszy na zdjęciu ) w piątek Pink 10 i Fioletowy 20 a dziś zrobiłam ten niebieski 25. Powiedzcie mi czy ten ostatni test nie powinien mieć już o wiele ciemniejszej kreski? Czy ta Beta nie powinna już być na takim poziomie, że kreska jest ciemna ? 🙈 Dziś jest mój spodziewany dzień miesiączki.
https://ibb.co/X28qsqNCoconut lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim! 🌸
Jadę na badania. Wyniki pewnie będą po weekendzie, ciężko będzie wytrzymać.
Najbardziej obawiam się że nie będę miała przeciwciał ospy wietrznej. Czy któraś Was badała się w tym kierunku lub szczepiła? Nie ukrywam, że stresuje mnie to od paru dni, bo jeśli ich nie będzie to zapewne trzeba będzie się zaszczepić , a to ze 2miesiace przerwy w staraniachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego, 08:39
-
CoffeeDream wrote:Cześć wszystkim! 🌸
Jadę na badania. Wyniki pewnie będą po weekendzie, ciężko będzie wytrzymać.
Najbardziej obawiam się że nie będę miała przeciwciał ospy wietrznej. Czy któraś Was badała się w tym kierunku lub szczepiła? Nie ukrywam, że stresuje mnie to od paru dni, bo jeśli ich nie będzie to zapewne trzeba będzie się zaszczepić , a to ze 2miesiace przerwy w staraniach
Hej, kciuki! Ja robiłam tylko na przeciwciała różyczki bo mi gin zleciła. Póki nie ma wyników to postaraj się nie martwić na zapas bo może się okazać, że masz przeciwciała ❤️CoffeeDream lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Hej, miłego dnia i kciuki za potrzebujące ❤️
Pati2804 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Liyss🧚🏻 wrote:Hej, kciuki! Ja robiłam tylko na przeciwciała różyczki bo mi gin zleciła. Póki nie ma wyników to postaraj się nie martwić na zapas bo może się okazać, że masz przeciwciała ❤️
Ja również robiłam wcześniej tylko na różyczkę i wyszło, że mam. Ale o ospie nikt nie pomyślał, a w sumie nie pamiętam, żebym przechodziła. Rodzice nie byli świadomi, że nawet różyczkę przechodziłam. Także mam nadzieję, że i ospę udało się przejść bezobjawowo. 🙈 -
nick nieaktualnyBeza27 wrote:Jeśli nie robisz z tego samej firmy i czułości to w ogóle bym się do tego nie przywiązywała i nie porównywała. Pamiętam że ja robiłam codziennie jeden rodzaj, a w dzień miesiączki zrobiłam innej firmy i był prawie biały. A jak wróciłam do tych co wcześniej (to chyba facellki były) to kreska była coraz ciemniejsza
Głowa spokojna na weekend 🍀Beza27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@coconat każdy test innej firmy, to myślę, że nie ma co porównywać
@sosenka93 20dc to jakoś mega wcześnie 🤔 🫂
@magdalena321 gin i endokrynolog. Nie myślałaś żeby zrobić prywatnie? Edit: doczytałam, że chodzi o lek. Może go przepisać także lekarz innej specjalizacji, nawet rodzinny. Pytanie tylko, czy będzie chciał to zrobić
U mnie wczoraj się pochwaliłam brakiem symptomów zbliżającego się okresu, ale już dziś myślę, że jednak będę go miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego, 10:31
Coconut lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś nitka krwi się pojawiła. Nie wiem czy to możliwe, że dopiero by doszło do implemencji zarodka. Bo ja czuję już wszystkie możliwe objawy 🤣
Kurde mam nadzieję, że to nie rozkręcająca się 🐒😭😥 bo planowo powinna przyjść dopiero w środę.
Zatestuje w poniedziałek.
Dzisiaj biało.ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Ja również robiłam wcześniej tylko na różyczkę i wyszło, że mam. Ale o ospie nikt nie pomyślał, a w sumie nie pamiętam, żebym przechodziła. Rodzice nie byli świadomi, że nawet różyczkę przechodziłam. Także mam nadzieję, że i ospę udało się przejść bezobjawowo. 🙈