Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:Czekałam, czekałam i się doczekałam 🥰 Fajne uczucie wiedzieć, że tu i teraz to się dzieje 😁 Podziałane wczoraj w nocy i przez poprzednie dwa dni, zobaczymy 🫣
Laseczki, kciuki Nasze wędrują jutro do @Beza27 no i także do @Kasia111 🤞🍀 Za szczęśliwy sik! 🤞😁
@ MimiM29 kciuki za wizytę 🤞 @Gregorka samych dobrych wieści na monitoringu! 🤞
Marynko, czy to aplikacja z tego plastra? Wygląda super 🥹❤️ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Przytulam Cię mocno, to co ostatnio Cię spotyka to wg mnie już za dużo jak na jedną osobę
nie myślałaś, żeby poprosić gina o luteinę zamiast duphastonu? Część lekarzy uważa, że dupek jest za słaby w niektórych sytuacjach
niestety nie mam żadnego lekarza do polecenia
Prezesowa robiłam w alab, a tam różnie, czasami o 17, czasami o 20 wyniki 🫣
Mam dzisiaj dzień wolny, idziemy z mężem na masaż, będę cały dzień klikać i sprawdzać 😅ultramaryna_, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Kasia kciuki 🤞🤞
Ine gratulacje!! 💚💚
Ja sikam jutro, termin @ przesunął mi się na środę chyba (tak mi się wydaje) więc jutro już powinno być wiarygodnie, chociaż zastanawiam się czy do środy nie poczekać 🙈 wtedy zobaczę czy mi tempka spadła i już będę wiedzieć nawet bez testu 😛Kasia111, ezra, _ine lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/plik-Rmf1y5BVUZ dziewczyny chyba się udało❤️
Prezesoowa, Kasia111, Ovufen, Leśneintro, Beza27, elektro96, JoKoKoJo, ultramaryna_, ellevv, Suzie, Anka32, Sparky, AnitaK, Nusia28, Karos31, ezra, _ine, Dropsik, Sarka94, Sosenka93, Mikea, sernik_z_rodzynkami, Lani lubią tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:https://zapodaj.net/plik-Rmf1y5BVUZ dziewczyny chyba się udało❤️👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pani Miśka wrote:https://zapodaj.net/plik-Rmf1y5BVUZ dziewczyny chyba się udało❤️
Ale dużo kreseczek ostatnio 🥰 -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Przytulam Cię mocno, to co ostatnio Cię spotyka to wg mnie już za dużo jak na jedną osobę
nie myślałaś, żeby poprosić gina o luteinę zamiast duphastonu? Część lekarzy uważa, że dupek jest za słaby w niektórych sytuacjach
Czuję się ok, jestem spokojna i nie mam żadnych zjazdów. Biochem mnie wkurzył a nie zasmucił.
Nowy cykl zaczęłam i tyle. Chciałabym się wybrać do lekarza który weźmie swoje sprawy w ręce i powalczy o tą ciążę z moimi obciążeniami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 08:59
-
Płacz, dziś jest piękny powód 🥰😘 Gratulacje!🥳 🤞
_ine lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
MagdaA wrote:https://zapodaj.net/plik-9wha5eljsv
Jeszcze raz próbuję wstawić link bo coś mi nie poszło przed chwilą.
Co to może być za pęcherzyk?Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
Dzień dobry🤗
Wczoraj miałam instesnywny dzień-chrzciny mojej siostry dzidzi 🤗❤️
Dziś z rana byłam na pobraniu, wyniki za ponad tydzień immunologiczne zobaczymy co nam powiedzą i dziś monitoring,ale wg aplikacji powinnam mieć dziś owulacje,a testy cały czas negatywne, czuje ze ten cykl będzie bezowulacyjny 🤔
Bardzo mi przykro za biele, mocno tule 🫂
@zimnozielona mocno przytulam za biochem🫂🥺 w sumie ja mogę polecić doktor Agnieszkę Greloch(endo-gin), nie jest wybitnie miła,ale konkretna, też z polecania do niej poszłam. Już na pierwszej wizycie mi poprzypisywala trochę rzeczy i badań.
Ja w planach mam iść do kliniki niepłodności już, jak nam w tym cyklu nie wyjdzie, może oni znajdą pomysł na nas,bo sporo badań będziemy już mieć😊
Gratuluje pieknych kresek ⏸️ i kciuki za piekne przyrosty ❤️❤️
Mocno Was wspieram
Życzę pięknego dnia 💛🧡💚
ezra lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Zaczarowan wrote:Gratuluje kreseczek! ❤️❤️ super dziewczyny!
Dobrego tygodnia dziewczyny!
Dzisiaj jadę na betę i proga.. dodatkowo proszę o rady, mam nieprzyjemny kaszel czy jest wogole możliwe żebym mogła zażyć jakiś syrop? 😂😎
Jest cała seria Prenalen bezpieczna w ciąży ☺️ Dostępna także w Rossku ☺️Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
nick nieaktualnyZimozielona wrote:Chce zmienić lekarza bo lekarz którego mam nie akceptuje luteiny ani dyskusji że może to czy to. Również zmienia plan działania w trakcie więc wprowadza mnie w stan szaleństwa.
Czuję się ok, jestem spokojna i nie mam żadnych zjazdów. Biochem mnie wkurzył a nie zasmucił.
Nowy cykl zaczęłam i tyle. Chciałabym się wybrać do lekarza który weźmie swoje sprawy w ręce i powalczy o tą ciążę z moimi obciążeniami.
mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć kompetentnego lekarza, który całościowy popatrzy na Twoją sytuację i niczego nie będzie bagatelizował :*
Chętnie bym pomogła, ale Warszawa to nie moje rejony -
Pani Miśka wrote:Gratuluję kreseczek! Ja dopiero wróciłam wczoraj do miasta, moja mama złamała obie nogi i pojechaliśmy na kilka dni pomóc ogarnąć nową rzeczywisctosc. Miałam wczoraj testować, ale z tego wszystkiego zupełnie nie myślałam o cyklu ostatnie dni. Może uda mi się złapać jakiś test w drodze po bułki 😂
Pani Miśka lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
Leśneintro Mi dostinex nic nie zmienił w cyklu 😘
Gratulacje II kresek 🥹 cudownie!
Pani Miśka, który CS? 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 09:06
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Nie skomentował. Nic nie powiedział. Tylko wcześniej takiego pęcherzyka nie miałam i się zastanawiam co to:)
Zrobię dziś test bo w sumie mam 13 dzień po owu.
Widzę, że jest dużo pozytywnych testów dziś, może to jest szczęśliwy dzieńultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość
-
Jeju, dziewczyny! Wzrusz totalny! Gratuluje wszystkich pięknych kreseczek i trzymam kciuki za bety i progi !!!! ❤️🤞🏼
ultramaryna_, Kasia111, JoKoKoJo, _ine lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺