Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, piękny przyrost 😍
Kasia111 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyChmurka21 wrote:Woooow, ile ⏸️⏸️⏸️🥰🥰🥰
Super, gratulacje i kciuki dziewczyny 🥰
Powodzenia testującym❤️❤️❤️
Widziałam, ze był temat o robocie. Ja tez cierpię katusze😂 nie chce mówić, czym się zajmuje, ale jestem totalnie wypalona. Chciałabym zająć się czymś innym, miałam nawet jakiś plan, ale wymyśliłam, ze w sumie 30 lat w tym roku, może najpierw lepiej ciąża. Tylko, ze tu nie poszło po mojej myśli 😂 bo planowałam, ze w grudniu najpóźniej będę przechodziła na l4 😂😂😂
Możliwe, ze ta robota tez nie sprzyja zapłodnieniu. Ech.. daje sobie chwile czasu, może jeszcze zaskoczy. Jak nie, to chyba muszę wszystko na 1 kartę postawić i tyle.
Mam tak samo jak Ty i takie same plany. I zakładałam, że szybko pójdzie, zawinę się na L4 i przestanę przejmować tym cyrkiem... No ale może właśnie ten cyrk przeszkadza... -
nick nieaktualny
-
MagdaA wrote:Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze testujące✊️
@Pati2804
Dzisiaj mam dalej temperaturę wysoką i to 33 dzień cyklu, okresu brak i jest mi nie dobrze. W sumie ostatnio w wtorek rano test powtórzyłam i biel więc raczej niemożliwa jest ciąża, może to jakieś zawirowanie hormonalne bo czuję się dzisiaj okropnie. Jak przyjdą dziś testy z allegro to zrobię jeszcze jeden dla pewności.
Co do atmosfery w pracy to warto o siebie walczyć i stawiać granice. Ja też zmieniłam pracę bo nowy kierownik wprowadził nowy zakres obowiązków zupełnie niezgodny z moją umową. Zawsze przy zmianie jest stres, trochę biłam się z myślami bo wiadomo przy staraniach zawsze jest myślenie, że to akurat w tym miesiącu może być ciąża. -
Coconut wrote:Dzień dobry Dziewczyny 🍀💚
Kciuki za dzisiejsze testujące , oby same ⏸️
Ja idę dziś na badanie bety i progesteronu, więc proszę o trzymanie kciuków 🤞🏼🙈
Przyplątała się też do mnie infekcja 🙄 Jutro już mam umówioną wizytę u ginekologa, może jakimś cudem udało by się cokolwiek zobaczyć na USG, chociaż będzie to dopiero 4+6 🤔
Miłego dnia 😉 -
Mi nie działa strona z pitami, więc może to jakiś znak 😅
Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
dzień dobry ☺️ Jakie piękne przyrosty widzę, gratulacje! No i oczywiście kciuki za kolejne ⏸️, bo widzę, że dzisiaj też będzie szansa je zobaczyć ♥️
Jako człowiek związany z ePITem „od wewnątrz” mam zawsze sentyment do 15 lutego i tego jak co roku widzę coraz większą porażkę serwerów 😜
Ja dzisiaj urlopuję, mąż poprosił o wsparcie mentalne przy badaniu więc się chociaż z nim przejadę pod drzwi kliniki 😂 Chyba stresuję się badaniem bardziej niż on, spać w nocy nie mogłam 😂damrade lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Kasia111 wrote:Wyniki były jakoś w nocy, przebudzałam się o 2 i 5, i o 5 dopiero były 😬
Beta 68 🎊
Progesteron 24
Jakiś duży ten przyrost bety, aż mnie kusi, żeby sprawdzić jeszcze za dwa dni 🙈 ale na pewno nie w alabieKasia111 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj będę offline, nadrobię w drodze powrotnej może, chyba że tyle nastukacie, że nie dał rady.
Dzisiaj czeka mnie ciężki emocjonalnie dzień, przyjmę wsparcie wszelakie, każdą ciepłą myśl. Buziaki!Kasia111, Zbuntowana, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Też weszłam na ePIT i muszę dopłacić do interesu 🤪🤪 nie ogarniam tego
elektro96, AnitaK, damrade lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:@Coconut trzymam kciuki 🤞
@Tajlandia22 ale piękny Kropek! 🥰
@Kasia111 piękna beta!! ❤️
Ja dziś również dostałam długo oczekiwane wyniki na przeciwciała ospy i okazuje się, że wynik jest pozytywny 😊 1,44 a wg laboratorium powyżej 1,1 to już pozytywny.
Widocznie musiałam przejść bezobjawowo. Ulga... Można spokojnie się starać o bąbla 😅CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny 👋🏼
Winko wczoraj weszło jak złoto, do tego netflix 🙂
🐒 jak nie było tak dalej nie ma, sikaniec biały.
Nie wiem czy czekać do poniedziałku i jak nadal nie będzie to rano skoczyć na betę? Jutro rano nie dam rady pojechać do przychodni. Pierwszy raz taki cyrk mi się przytrafia. Zastanawiam się czy suplementy mogły mi coś poprzesuwać? Ale dopiero zaczęłam je brać od poniedziałku to raczej mało prawdopodobne.. -
notsobadd wrote:dzień dobry ☺️ Jakie piękne przyrosty widzę, gratulacje! No i oczywiście kciuki za kolejne ⏸️, bo widzę, że dzisiaj też będzie szansa je zobaczyć ♥️
Jako człowiek związany z ePITem „od wewnątrz” mam zawsze sentyment do 15 lutego i tego jak co roku widzę coraz większą porażkę serwerów 😜
Ja dzisiaj urlopuję, mąż poprosił o wsparcie mentalne przy badaniu więc się chociaż z nim przejadę pod drzwi kliniki 😂 Chyba stresuję się badaniem bardziej niż on, spać w nocy nie mogłam 😂notsobadd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:dzień dobry ☺️ Jakie piękne przyrosty widzę, gratulacje! No i oczywiście kciuki za kolejne ⏸️, bo widzę, że dzisiaj też będzie szansa je zobaczyć ♥️
Ja dzisiaj urlopuję, mąż poprosił o wsparcie mentalne przy badaniu więc się chociaż z nim przejadę pod drzwi kliniki 😂 Chyba stresuję się badaniem bardziej niż on, spać w nocy nie mogłam 😂
Kochana chyba Ty wczoraj pytałaś czy mamy wizytę u Androloga?
Postanowiliśmy od początku spróbować poprawić wynik dietą, witaminami, ruchem itp i po 3/4 miesiącach zrobić powtórkę badań i jak nic by się nie poprawiło to wtedy lekarz. A Wy od razu planujecie do lekarza?
Kciuki! Mój mąż sam pojechał, trochę się stresował ale dostał ode mnie specjalne fotki 🤪🤪 więc niech ma 😂notsobadd, Pati2804, CoffeeDream, Mikea lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Dropsik wrote:Ja dzisiaj będę offline, nadrobię w drodze powrotnej może, chyba że tyle nastukacie, że nie dał rady.
Dzisiaj czeka mnie ciężki emocjonalnie dzień, przyjmę wsparcie wszelakie, każdą ciepłą myśl. Buziaki!Dropsik lubi tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Dobra, udało mi się wlezc xd ale po odliczeniu darowizn i internetów wyszło mi 8 dych zwrotu xd poczekam na starego, może uda mi się więcej na tym zarobić 🤣
O kurde to chyba też muszę męża wprowadzić to może sypną groszem 😂
A orientujesz się może jak w tym gov wybierze się rozliczenie z mężem, wprowadzi jego dane itp to tam pokaże się kwota i można zaakceptować albo nie? Bo się boję, że wprowadzę męża i będzie miał mniej korzystniej i tego nie cofniemy i nic nie dostaniemy 😅Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
magdalena321 wrote:Hejka dziewczyny 👋🏼
Winko wczoraj weszło jak złoto, do tego netflix 🙂
🐒 jak nie było tak dalej nie ma, sikaniec biały.
Nie wiem czy czekać do poniedziałku i jak nadal nie będzie to rano skoczyć na betę? Jutro rano nie dam rady pojechać do przychodni. Pierwszy raz taki cyrk mi się przytrafia. Zastanawiam się czy suplementy mogły mi coś poprzesuwać? Ale dopiero zaczęłam je brać od poniedziałku to raczej mało prawdopodobne..
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Ja dzisiaj będę offline, nadrobię w drodze powrotnej może, chyba że tyle nastukacie, że nie dał rady.
Dzisiaj czeka mnie ciężki emocjonalnie dzień, przyjmę wsparcie wszelakie, każdą ciepłą myśl. Buziaki!
Jestem z Tobą :* odezwij się wieczorem jak się trzymasz
@notsobadd kciuki za badanie męża
@magdalena321 to raczej nie po suplach, skoro bierzesz je 4 dni. Może wybierz się do lekarza?notsobadd lubi tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Dobra, udało mi się wlezc xd ale po odliczeniu darowizn i internetów wyszło mi 8 dych zwrotu xd poczekam na starego, może uda mi się więcej na tym zarobić 🤣