Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia97 wrote:planując urlop od razu umawiałam się na wizyty w polsce, jak będę jechać w październiku to zacznę od tego samego 🙈prowadziłaś pierwszą ciążę w holandii czy w polsce? 🥰
Tak tutaj od samego początku. Tylko ja byłam prowadzona w szpitalu przez ginekologów a nie przez "położne". Ogólnie poród zakończł się cc.PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
@Mikea wreszcie jakieś konkrety macie , mam nadzieje że po leczeniu wyniki wyjdą dobre i będziecie w lepszej sytuacji ❤
Ja poszłam obejrzeć netflixa , wracam a tu tyle do nadrobienia.. 🙈
Ja cykle po AH miałam jeden 24 dni, drugi 28 dni (owu była na pewno 19 dnia) , a ten po poronieniu 31 🤷♀️
Ciężko stwierdzić kiedy testować ale ostatnio test wyszedł 8dpo więc teraz będę testować 9/10dpo 🙈
Ale powiem szczerze że na razie nie kusiło mnie aby testować ale im dłużej o tym myślę tym bardziej mam ochotę siknąć jak najszybciej ..😅 chociaż z drugiej strony sprawdzam swój organizm i obserwuje czy są jakieś zmiany czy nie 😜ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Jezu, Ci faceci 🫣 To jutro rano i będzie 👌 🥰
ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Proponowałam już 🤣🥺
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
ellevv wrote:Tak tutaj od samego początku. Tylko ja byłam prowadzona w szpitalu przez ginekologów a nie przez "położne". Ogólnie poród zakończł się cc.
miałaś jakieś wskazania do prowadzenia ciąży przed szpital i ginekologa? jak wrażenia, wszystko było w porządku? i gdzie udało Ci się zrobić betę z krwi? 🙈👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Mnie zemdliło na amen. Jestem masakrycznie zdołowana i mam poczucie że jadę szybką kolejką górką. Nie wyrabiam na zakrętach, zapierniczam masakrycznie. I nie mogę wyrobić ze zmęczenia.
Zmęczona to objaw dla mnie najdziwniejszy bo myślałam że jestem robotem:) tak wszyscy mówią
Siknęłam na test i skitralam się w wannie żeby odciąć mózg. No i widzę cień. Ale to facelle więc istnieje duże prawdopodobieństwo że testowa. Nie wierzę im. Więc dziś w kimę i jutro chyba znów siknę. Ogłaszam że doszłam do etapu zwariowania testowego. -
Zimozielona wrote:Mnie zemdliło na amen. Jestem masakrycznie zdołowana i mam poczucie że jadę szybką kolejką górką. Nie wyrabiam na zakrętach, zapierniczam masakrycznie. I nie mogę wyrobić ze zmęczenia.
Zmęczona to objaw dla mnie najdziwniejszy bo myślałam że jestem robotem:) tak wszyscy mówią
Siknęłam na test i skitralam się w wannie żeby odciąć mózg. No i widzę cień. Ale to facelle więc istnieje duże prawdopodobieństwo że testowa. Nie wierzę im. Więc dziś w kimę i jutro chyba znów siknę. Ogłaszam że doszłam do etapu zwariowania testowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 20:54
-
nick nieaktualny
-
Ultramaryna też mam co najmniej 3 drzemki codziennie i przez to ciężko mi systematycznie mierzyć temperaturę 😅
Wpisz mnie proszę na testowanie 13.02. 🙃 13 to moja szczęśliwa liczba, mogłabym mężowi powiedzieć w Walentynki.. 💌
Chociaż nie nastawiam się bardzo, bo i tak w lutym planujemy iść do kliniki, ale miło sobie pomarzyć.. A poród wypadałby mi w okolicy urodzin męża, no nie potrafię o tym nie myśleć.. 🫠ultramaryna_, aszin lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Niepotrzebnie mówiłam, że mam dni płodne 🤣🤣
https://m.youtube.com/watch?v=Z1l13qH4qgE&si=h2mFYaQdH9ry6LfpWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 20:49
Anka32 lubi tę wiadomość
-
Alysa wrote:Co on się taki niedotykalski zrobił? 😄
@Zimozielona który facelle? Strumieniowy? Może wrzuć zdjęcie? 🤞🍀Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:Ania coś ucichła… 🤭 🥰
@Zimozielona który facelle? Strumieniowy? Może wrzuć zdjęcie? 🤞🍀ultramaryna_, Anka32 lubią tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Ultramaryna też mam co najmniej 3 drzemki codziennie i przez to ciężko mi systematycznie mierzyć temperaturę 😅
Wpisz mnie proszę na testowanie 13.02. 🙃 13 to moja szczęśliwa liczba, mogłabym mężowi powiedzieć w Walentynki.. 💌
Chociaż nie nastawiam się bardzo, bo i tak w lutym planujemy iść do kliniki, ale miło sobie pomarzyć.. A poród wypadałby mi w okolicy urodzin męża, no nie potrafię o tym nie myśleć.. 🫠
@Pati2804 Haha 😅 Mój mnie bardzo zaskoczył. Oznajmił, że wie, kiedy miałam owulację (rozmowa jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że tę ciążę stracimy). Wyśmiałam go, no bo niby jak 😝 A on co do dnia mi podał! Skubany, nic mu nie mówiłam 🫣 Powiedział, że czuł - jakkolwiek to brzmi 😂Pati2804 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Pati2804 wrote:Apropo dni plodnych przypomniał mi się film ktoś go wstawił na styczniowych hahahha pamiętacie kto to był? 🤣
https://m.youtube.com/watch?v=Z1l13qH4qgE&si=h2mFYaQdH9ry6Lfp
Polecam cały stand up. Nie jestem jakąś fanką, ale że temat akurat się wpasował to mnie dużo rzeczy śmieszyło
https://youtu.be/S-UtPbpa6yU?si=2xIBs7jOBsUU-UJ-ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
ultramaryna_ wrote:Kiedy idziecie do kliniki i jakie plany na tę wizytę? 🙂 Oj, życzę, abyś musiała ją odwołać 🤭 🤞🍀
@Pati2804 Haha 😅 Mój mnie bardzo zaskoczył. Oznajmił, że wie, kiedy miałam owulację (rozmowa jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że tę ciążę stracimy). Wyśmiałam go, no bo niby jak 😝 A on co do dnia mi podał! Skubany, nic mu nie mówiłam 🫣 Powiedział, że czuł - jakkolwiek to brzmi 😂
-
Mikea wrote:Haha, ja to wstawiłam 😅
Polecam cały stand up. Nie jestem jakąś fanką, ale że temat akurat się wpasował to mnie dużo rzeczy śmieszyło
https://youtu.be/S-UtPbpa6yU?si=2xIBs7jOBsUU-UJ-Mikea lubi tę wiadomość
-
@Mikea ja bym poszła do KN:) naprawdę nie żałuję, są tam lekarze, a przynajmniej powinni być, którzy są nastawieni stricte na płodność i tematy z nią związane. Mają dużo historii pacjentów i mogą odkryć coś, zlecić nowe badania, podpowiedzieć nowe opcje, włączyć nowe leki, naprawdę polecam, chociaż raz 'sprawdzić'
Mikea lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Pokaz test 🥺 tulę mocno, będzie dobrze 🫂 co Cię skłoniło że siknęłaś tak późno dzisiaj ? To zmęczenie?który dziś dpo ? Jesteśmy z Tobą ❤
https://zapodaj.net/plik-bsoXyfrpE8
Czemu zatestowalam. Bo jestem robotem i rzadko mam zjazd ze zmęczenia a od wczoraj mnie prześladuje. A to jest jedyny dla mnie widoczny objaw ciąży. Tak jak miałam z synem i w ostatnim cyklu co kropka nie udało się podratować.
Który to dpo? Nie mam pojęcia na 100%. Bo to pierwszy po poronieniu cykl. Najwcześniej 7dpo. A może być i 12. Bo cykl rozjechany.
Chcę wiedzieć tak szybko jak się da bo poprzedni straciłam przez brak progesteronu. Chciałabym tak szybko jak możliwe zwiększyć dawkę dupka jak będzie potrzeba.Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny