Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimozielona wrote:Biorę dupka. Na razie 2x1tabl więc trzeba sprawdzić proga.
Ale już byłam oszukana przez facelle paskowy więc podchodzę do tego chłodno. Padłam w łóżku z bułką z pasztetem😂😂😂 i książka. Znów będę wiedziała co na jakiej stronie jadłam.
@Adirella to mocno zaciskamy kciuki, szykuje się mocny poranek! 🤞🍀🥹Zbuntowana, Adirella lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Bałamuć 🤣 powiem Wam że moje libido chyba sięgnęło dna 🤣🤣🤣 zero ochoty 🤣🤣🤣 mąż za to ma chcicę okropną 🙄 planowo około owulacji miało być co 2 dni ❤️ ale ze mojemu chłopu się pali w gaciach to wyszło jak wyszło, zajechać mnie chciał 🙄🙄🙄
Ostatnio udałam, że głowa mnie boli bo nie chciałam mu przykrości robić że nie mam ochoty.
Dziś za to mnie okropnie zgaga męczy🤣🤣🤣
Ja jestem jak Twój mąż 🤣
Też miałam założenie co dwa dni w dni płodne ale już wiem, że takiego wała 😜 -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Dziewczyny może głupie pytanie .. ale spróbuję 🙈
Jak zaszłam w ciążę to pierwszy raz zauważyłam że moje otoczki wokół brodawek w ciąży zaczęły się powiększać, raz w ciągu dnia były normalne a raz większe , nigdy wcześniej tak nie miałam i uznałam że to przez ciążę.
Od czasu poronienia cały czas tak samo było że w ciągu dnia raz większe a raz mniejsze i teraz też tak mam.. zastanawiam się czy to normalne i z czego to wynika? Myślałam że po ciąży to zniknie jak hormony spadną do 0. Na internecie nie ma zbyt dużo informacji na ten temat albo ja nie umiem poszukać 🙈 HELP ME , bo nie daje mi to spokoju.. 🤔
Chciałabym coś mądrego napisać teraz ale nie wiem co więc potraktuj to jako podbicie 😎Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Chciałabym coś mądrego napisać teraz ale nie wiem co więc potraktuj to jako podbicie 😎
-
ultramaryna_ wrote:Dzień dobry! 😘 Udanego dnia!
@Joll213 śliczny ten maleńki kawaler 😍 Super pomysł z tymi zdjęciami, oby udało się tę niespodziankę zorganizować! 🤞🍀
@Prezesoowa no teraz to nam dowaliłaś tymi paczkami 🥹😍😂 Są przepiękne i widać, że pyszne. Koniecznie daj przepis! @Olo323 też się pewnie ucieszy z przepisu 😝
Widzę, że na luty mamy sporo wolnych strzelców 😉 uzupełnię Was wszystkie, dajcie mi tylko chwilkę, bo teraz muszę z synem jedną sprawę załatwić 😘
Javtez proszę o wpisanie wolnego strzelca bovwogole nie wiem.. kiedy małpa... styczeń okazał się że ani królowej ani @... a biel na każdym teście w większości pink i 1 boob.. chyba że to klamczuchy?🧨mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Pati2804 wrote:Hahha przepraszam ale ten tekst że PALI MU SIE W GACIACH mnie rozwalił totalnie 🤣🤣 mój też nigdy nie odmawia i często pali mu się w gaciach też..😅 ale jak widzi ze nie mam ochoty to robi podchody , a jak nie działa to wtedy daje mi czasami spokój a czasami leżymy i myślę sobie "jest dobrze, zaraz zaśnie" I wtedy słyszę "Patiiii, nie mogę zasnąć" I pozamiatane 🤣🤣 chyba poproszę na dzień kobiet w prezencie hiszpańską muchę co by mu dorównać hahah 🤣🤣
Hahaha, mój ma identycznie! Już nieraz sama się domyślam, że zaraz usłyszę "Kochanieeeee, nie zasnę!" Wierci się wtedy niemiłosierniePati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Ja jestem jak Twój mąż 🤣
Też miałam założenie co dwa dni w dni płodne ale już wiem, że takiego wała 😜
Chciałabym mieć wasze libido 🤣🤣🤣
A tymczasem u mnie zero ochoty, wymeczyly mnie płodne dni 🤣🤣🤣🤣👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Co prawda dopiero raczkuje jeżeli chodzi o aplikacje ale ta energia kobiet na forum jest tak niesamowita, że z checia sie przyłącze. Ostatni dzień stycznia więc chyba się jeszcze załapie na trzymanie kciuków przez cały miesiąc za każdą z was?
Owulacja tuż tuż także i my walczymy o 2 kreski w lutym👀
Majuna, Anka32, Zbuntowana, ultramaryna_, JoKoKoJo, Suzie, MagdaA, Prezesoowa lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
Dobranoc Wam 😴 padam już na twarz także idę spać 🛌
Trzymam rano kciuki za piękny początek lutego 😊🥰✊ @Zimozielona ✊🍀Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Adirella wrote:Ja tam widzę a mam czarno biały ekran już o tej godzinie
Ja chyba zatestuje jednak 🙈 jutro... dzisiaj koło południa miałam zabarwiony śluz i ból podbrzusza taki typowy, mówię sobie przylazła franca, a tu zonk. Cisza i teraz mnie durną podkusiło - szyjka wysoko i wydaje się być zamknięta... chyba świruję już od tych starań, bo szanse są jedna na milion a ja głupia dalej mam nadzieję 🥺🥺
Ja to samo dziś ze śluzem… i z nadzieja 😂 zobaczę rano, pewnie dalej plamienie będzie się utrzymywało, czyli standardowa sytuacja..
Trzymam za Ciebie kciikiAdirella lubi tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Hejka,
Co prawda dopiero raczkuje jeżeli chodzi o aplikacje ale ta energia kobiet na forum jest tak niesamowita, że z checia sie przyłącze. Ostatni dzień stycznia więc chyba się jeszcze załapie na trzymanie kciuków przez cały miesiąc za każdą z was?
Owulacja tuż tuż także i my walczymy o 2 kreski w lutym👀
Cześć
Nie żebym się podlizywała ale malinowy sorbet jest moim ulubionym
Witaj u Nas i powodzeniaZbuntowana, Malinowysorbet, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Siłą go nie wezmę więc po prostu pójdę chyba spać 🤣🤣
No ale jak mówiłam mój mąż mógłby codziennie 🙄🙄🙄🙄ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Dobranoc, dziewczyny! Dzięki za tak miłe przyjęcie mnie i niech luty przyniesie same ciążowe wiruski! 😁
ultramaryna_, Pati2804, Anka32, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
kasia97 wrote:miałaś jakieś wskazania do prowadzenia ciąży przed szpital i ginekologa? jak wrażenia, wszystko było w porządku? i gdzie udało Ci się zrobić betę z krwi? 🙈
Tak, miałam wskazania więc dlatego. Ja jestem po nowotworze.
Z samego porodu, jestem zachwycona i zadowolona. Z całej "obsługi" też. Nikt nie robił żadnego ale że nie karmiłam piersią i że nawet nie chciałam próbować. Znajdą się kwestie które były takie sobie i meh ale to jak wszędzie z wszystkim.
Na porodówke brałam tylko mała torbe z rzeczami osobistymi dla mnie i dziecka bo wszystko inne było na miejscu. Mój był ze mną 24h przez 3 dni w szpitalu. A jak siedziałam tutaj na lipcowym forum dla kobiet ciężarnych i czytałam co one muszą brać na poród to aż byłam zdziwiona i to w jakich ilościach.
Po porodzie też trafiliśmy na super babke która nam wszystko pokazywała, pomagała itp itp czy nawet dawała nam iść w drzemkę żebyśmy odpoczeli. Chciałabym mieć ją jeszcze raz przy sobie. Kobieta złota, serce na ręce.
Co do bety... to chyba tylko przypadkowo bo już tej drugiej nie mam. A tylko dlatego że mnie brzuch bolał. Tutaj raczej tak nie robią ale ostatnio znalazłam że można samemu wykupić bete i to chyba był koszt 65euro.kasia97 lubi tę wiadomość
PCOS, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️krew 2-5dc oddana
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa. Nie wiem dokładnie jak tu wygląda ale jak sobie nie pogadam to zwariuję. 4 lat starań po biochemicznym i nic.
27.01 miałam IUI i się strasznie stresuję. 15 lutego mam 35 urodziny i marzą mi się dwie kreski w prezencieAnitaK, Nusia28, JoKoKoJo, Pati2804, notsobadd, Anka32, elektro96, Prezesoowa, Chmurka21, Zbuntowana, Malamia lubią tę wiadomość
👱🏻♂️39👩🏻🦳35
❤️10.06.2024 z pierwszym mężem
Starania od 2021
04.2021 biochemiczna
👰♀️🤵♂️23.04.2022
27.01.2024 IUI
23.04.2024 IUI