Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:
O, to u mnie 13dc 😁 i wydaje mi się, że dziś będę miała pik, ale zobaczę jeszcze jak to jutro wyjdzie. Ostatni test mam na jutro 🙈 najwyżej dokupie innej firmy w rossmann.Pati2804 lubi tę wiadomość
-
@MummyYummy jeśli sobie Pani życzy, to Panią przepiszę 😁😘 Nie ma żadnego problemu. Do mojego lekarza pisałam, ma jutro zobaczyć wynik, bo dziś go chyba nie ma na miejscu 🤷♀️
@Coconut tulę i myślę o Tobie niezmiennie 🫂🫂🫂😢
@Majuna ja robię w Diag lub Alab i ostatnio częściej w tym drugim, bo kolejki rano mniejsze 😜
@Zimozielona owocnego 💪 działania 🔥 😁damrade, Dropsik, Coconut, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
CoffeeDream wrote:O, to u mnie 13dc 😁 i wydaje mi się, że dziś będę miała pik, ale zobaczę jeszcze jak to jutro wyjdzie. Ostatni test mam na jutro 🙈 najwyżej dokupie innej firmy w rossmann.
CoffeeDream, Dropsik, Malinowysorbet, Pati2804, Karos31 lubią tę wiadomość
-
No ja pierwszy raz tak wcześnie pik w 11dc. A ostatnio nie schodziło niżej jak 17dc z pikiem więc jakaś zmiana jest. Widać że odżyłam hormonami.
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za porady 😘 już zapisałam się do hematologa na 26.02 i zobaczymy co powie na wyniki 🤔 akurat będę pierwszy dzien w pracy , ale przy wizytach online znajdę 20 minut przerwy na rozmowę i analizę wyników, nie ma co zwlekać 🙂 no I czekam jeszcze na wyniki na trombofilie 🙈
@ultramaryna trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i oby prog się podniósł na maxa ! ✊🍀❤ będę jutro czekać na wiadomości od Was 😊
No i działam od rana 🔥😅 dam znać czy był PIK i zobaczymy jak tam temperatura będzie wyglądała bo na razie idzie równo 🙈damrade, elektro96, Dropsik lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Hm, to faktycznie lepiej przebadać się w tym kierunku. Myślę, że już samo OB i CRP może dużo wyjaśnić. Mimo wszystko życzę, żeby toczeń został wykluczony. To paskudna choroba 😕
-
Pati2804 wrote:Dzięki dziewczyny za porady 😘 już zapisałam się do hematologa na 26.02 i zobaczymy co powie na wyniki 🤔 akurat będę pierwszy dzien w pracy , ale przy wizytach online znajdę 20 minut przerwy na rozmowę i analizę wyników, nie ma co zwlekać 🙂 no I czekam jeszcze na wyniki na trombofilie 🙈
@ultramaryna trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i oby prog się podniósł na maxa ! ✊🍀❤ będę jutro czekać na wiadomości od Was 😊
No i działam od rana 🔥😅 dam znać czy był PIK i zobaczymy jak tam temperatura będzie wyglądała bo na razie idzie równo 🙈
U mnie z kolei tempka była wysoka jakby w sobotę i teraz od dwóch dni lekko spadła, więc możliwe, że owulacja już trwa jakoś, ale szczerze to dla mnie wielka zagadka... Jakoś testy nijak się mają do tempki 😅Pati2804 lubi tę wiadomość
-
@Dropsik i @Karos31 gratulacje, Kropki rośnijcie zdrowo! 🥰
@Malinowysorbet piękne wyniki ♥️Malinowysorbet lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
_ine wrote:mam betę!
2089
Czyli podsumowując:
12.02 100
15.02 405
19.09 2089
Co za ulga! Kruszynko rośnij dalej! 💚
gratulacje, nudnej ciąży ♥️
_ine lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Mam pytanie dziewczyny-to pierwszy cykl, w którym będę robić testy owulacyjne i mam pytanie, bo znajduje różne informacje:
1. Test robimy z porannego sika czy lepiej nie?
2. Czy gdy będzie już po owulacji, to test zaczyna być jaśniejszy czy ciągle kreska będzie ciemna?
-
Pati2804 wrote:Dzięki dziewczyny za porady 😘 już zapisałam się do hematologa na 26.02 i zobaczymy co powie na wyniki 🤔 akurat będę pierwszy dzien w pracy , ale przy wizytach online znajdę 20 minut przerwy na rozmowę i analizę wyników, nie ma co zwlekać 🙂 no I czekam jeszcze na wyniki na trombofilie 🙈
No i działam od rana 🔥😅 dam znać czy był PIK i zobaczymy jak tam temperatura będzie wyglądała bo na razie idzie równo 🙈Jak już będziesz wiedziała z czym walczysz to połowa sukcesu.
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Mam pytanie dziewczyny-to pierwszy cykl, w którym będę robić testy owulacyjne i mam pytanie, bo znajduje różne informacje:
1. Test robimy z porannego sika czy lepiej nie?
2. Czy gdy będzie już po owulacji, to test zaczyna być jaśniejszy czy ciągle kreska będzie ciemna?
1. zalezy jakie masz testy - ogólnie nie poleca się z porannego moczu, najlepiej z późniejszego ale przy zachowaniu 2 godzin bez picia i sikania. wyjątkiem są clearblue, tam producent poleca z porannego moczu
2. po owulacji testy są już jaśniejsze - ogólnie poleca się robić owulaki do PIKu 😜Leśneintro, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualnyUltramaryna - ♥️♥️♥️♥️♥️
Jestem właśnie po wizycie u mojego zaufanego lekarza. USG zrobione, wszystko samo się oczyszcza. Mam przyjść na kolejne USG za tydzień.
Mam się nie martwić bo jeszcze wszystko będzie dobrze i naprawdę w to wierzę 🤞🏼🍀
Ból do zniesienia, na razie nie biorę przeciwbólowych , ale krwawienie jest dość duże. Oby szybko minęło.
Gratuluję pięknych wyników BET - Dziewczynki, rośnijcie zdrowo ♥️♥️ultramaryna_, Dropsik, Malinowysorbet, Prezesoowa, AnitaK, Leśneintro, CoffeeDream, damrade, _ine, Pati2804, Kasia111, NiedoszlaWielodzietna, ellevv, kasia97, notsobadd, Gregorka, Karos31, Mikea, Lola93 lubią tę wiadomość
-
Ściskam Cię, Coconut… Dobrze, że w tym trudnym czasie jest w Tobie nadzieja na piękną przyszłość ❤️
Coconut lubi tę wiadomość
32 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@Dropsiku, a nie mówisz przypadkiem o Nospie i jej wpływie na obniżone napięcie mięśniowe u dzieci, których mamy przyjmowały duże dawki w ciąży? I od razu może ktoś potwierdzi lub zaprzeczy - jak ponad 4 lata temu chodziłam w ciąży, to wielu fizjo mówiło, że to właśnie z powodu przyjmowania leków rozkurczowych tak wiele dzieci potrzebuje rehabilitacji. Nie wiem, ile w tym prawdy, bo omijałam tego typu informacje, z uwagi na to, że od 22 tygodnia przyjmowałam mocniejsze leki niż Nospa, a wszystko z uwagi na skurcze, które mogły przełożyć się na wcześniejszy poród.
@ultramarynko, a dziękuję serdeczniejsze ♥️ To może przepisz, przynajmniej nie będzie mnie kusić, żeby jutro sikać 🤭 Dobrze, że jesteś w kontakcie z lekarzem, obu szybko odpowiedział 💪
@Pati, nie znam się na tych wszystkich badaniach, ale trzymam kciuki, żeby wszystko jednak okazało się w porządku ✊
@Coconut, świetnie, że udało Ci się pójść na wizytę do lekarza, któremu ufasz. Na pewno bycie pod kontrolą choć trochę uspokaja. Ja też wierzę, że jeszcze wszystko będzie u Ciebie dobrze ♥️ U nas wszystkich, Dziewczyny ♥️♥️♥️Coconut, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
@coconut, super że poszłaś na wizytę, jesteś bardzo dzielna i krytycznie reagujesz! Nigdy nie wiemy na ile jesteśmy silne, dopóki nie musimy być 🫂
Po oczyszczeniu organizm wystartuje ze zdwojoną mocą! 🤞🏼❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 20:53
Coconut lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Cześć Dziewczyny
Czy mogę dołączyć do Waszego wątku? Trafiłam na to forum przez przypadek, oczywiście przywiodły mnie problemy z zajściem w ciążę. Mam 37 lat (nie wiem kiedy to minęło), od 2 lat bezskutecznie próbuję zajść w ciążę. Problemów całe mnóstwo i wiele zabiegów za mną. Mam wrażenie, że diagnostyka dobiega końca, pozostała nadzieja. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Jak czytam forum, to jestem zachwycona i wiedzą, jaką się dzielicie i wsparciem. Ja się nie udzielam w "internetach", a tu zrobiłam wyjątek właśnie z tego powodu. Także kochane wnoszę o przyjęcie mnie do grona forumowiczek.
Prezesoowa, CoffeeDream, elektro96, AnitaK, Pati2804, Coconut, MummyYummy, damrade, Kasia111, NiedoszlaWielodzietna, kasia97, Nieprzejrzysta, Leśneintro, Malinowysorbet, Platynova55, Karos31, Mikea, Nusia28, Lola93, Chochlik12, Rachelka23, Dropsik lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Cześć Dziewczyny
Czy mogę dołączyć do Waszego wątku? Trafiłam na to forum przez przypadek, oczywiście przywiodły mnie problemy z zajściem w ciążę. Mam 37 lat (nie wiem kiedy to minęło), od 2 lat bezskutecznie próbuję zajść w ciążę. Problemów całe mnóstwo i wiele zabiegów za mną. Mam wrażenie, że diagnostyka dobiega końca, pozostała nadzieja. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Jak czytam forum, to jestem zachwycona i wiedzą, jaką się dzielicie i wsparciem. Ja się nie udzielam w "internetach", a tu zrobiłam wyjątek właśnie z tego powodu. Także kochane wnoszę o przyjęcie mnie do grona forumowiczek.
32 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Heejzapraszamy!
-
Coconut wrote:Ultramaryna - ♥️♥️♥️♥️♥️
Jestem właśnie po wizycie u mojego zaufanego lekarza. USG zrobione, wszystko samo się oczyszcza. Mam przyjść na kolejne USG za tydzień.
Mam się nie martwić bo jeszcze wszystko będzie dobrze i naprawdę w to wierzę 🤞🏼🍀
Ból do zniesienia, na razie nie biorę przeciwbólowych , ale krwawienie jest dość duże. Oby szybko minęło.
Gratuluję pięknych wyników BET - Dziewczynki, rośnijcie zdrowo ♥️♥️Coconut lubi tę wiadomość