Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:U mnie nie było innych wolnych terminów, wiec umowilam się na 13+4.. chyba to tez OK?
Edit: doczytałam w książce „o ciąży” i tam jest zaznaczone, że to też zależy jaki wiek ciąży wychodzi Ci z USG, jeżeli wg USG ciąża wychodzi starsza, to 13+4 może de facto być trochę późnym terminem, najlepiej celować w 12 skończony tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca, 11:26
-
damrade, _ine lubią tę wiadomość
-
Mam się pojawić na wizycie między 15 a 17, pojadę oczywiście na 15 i najwyżej poczekam 🤪 dziękuję za wszystkie kciuki ❤️
Dropsik, damrade, Chmurka21, Zaczarowan, Tajlandia22, Kasia111, _ine, Izet, Pati2804, Olaura lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Kasia111 wrote:dam rade super ❤️
Aszin mocno dzisiaj myślami jestem z Tobą 🤞🏻❤️
Na jaki tydzień + dzień umówiłyście się na prenatalne? Właśnie się umówiłam na 11+6 i powinno być ok, chociaż gin mi mówiła, że najlepiej po skończonym 12 tygodniu 🤔 ale był taki termin dostępny albo 12+4, ale do tego czasu obawiam się, że umrę ze stresuKaros31 lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:To na pewno ok, do 13+6 jest ok. Ważne, żeby nie zrobić za wcześnie, bo wtedy może nie być wszystkiego dobrze widać
Edit: doczytałam w książce „o ciąży” i tam jest zaznaczone, że to też zależy jaki wiek ciąży wychodzi Ci z USG, jeżeli wg USG ciąża wychodzi starsza, to 13+4 może de facto być trochę późnym terminem, najlepiej celować w 12 skończony tydzień
Z tego co mówił doktor, to u mnie jest być może nieco młodsza ciąża, bo na USG zawsze jest u mnie różnica tych 2,3 dni.. wiec mam nadzieje, że będzie OK. Ewentualnie może jak coś szybciej się znajdzie, to wskoczę na jakiś termin… a co to za książka Kasiu?Kasia111 lubi tę wiadomość
-
Ja się umówiłam na prenatalne na 27.03 - to będzie w moim przypadku 12t0d lub 1d, zależy jak patrzeć 😅
-
Niestety szczęśliwego zakończenia nie będzie. Mam robić betę, podejrzenie zasniadu groniastego.🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
Zaczarowan wrote:Z tego co mówił doktor, to u mnie jest być może nieco młodsza ciąża, bo na USG zawsze jest u mnie różnica tych 2,3 dni.. wiec mam nadzieje, że będzie OK. Ewentualnie może jak coś szybciej się znajdzie, to wskoczę na jakiś termin… a co to za książka Kasiu?
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Niestety szczęśliwego zakończenia nie będzie. Mam robić betę, podejrzenie zasniadu groniastego.👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
aszin wrote:Niestety szczęśliwego zakończenia nie będzie. Mam robić betę, podejrzenie zasniadu groniastego.
nie wierzę strasznie mi przykro! chcesz napisać więcej co ci lekarz powiedział? -
_ine wrote:nie wierzę strasznie mi przykro! chcesz napisać więcej co ci lekarz powiedział?🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
aszin wrote:Od poprzedniego USG ciąża w ogóle się nie rozwinęła, zarodka już nie widać. Kosmowka nie wygląda dobrze. Mam robić hcg jutro i w poniedziałek i dzwonić do lekarki po dalsze instrukcje…