Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie samopoczucie dziś super. Pogoda jest w końcu ciepła i jakoś chce się żyć. Mam więcej energii i sił do działania Jutro planuję okna pomyć😂 zobaczymy jak to wyjdzie.
Na obiad łosoś, ale jeszcze nie wiem dokładnie z czym i jak.MonReve96, Zaczarowan, Pati2804, Izet lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:U mnie samopoczucie dziś super. Pogoda jest w końcu ciepła i jakoś chce się żyć. Mam więcej energii i sił do działania Jutro planuję okna pomyć😂 zobaczymy jak to wyjdzie.
Na obiad łosoś, ale jeszcze nie wiem dokładnie z czym i jak.
Trzymam kciuki żeby wyszło ☺️ ja w tamtym tygodniu myłam okna u rodziców. Teraz wypadałoby u siebie umyć ale zobaczymy jaki będzie dzień jutro. -
Kasia111 wrote:MonReve mi też wyszły i dzisiaj skończyłam antybiotyk (7 dni), jutro robię powtórkę badania, mam nadzieję, że będzie ok ✊🏻
Robiłaś przed antybiotykiem posiew? -
Ja dziś obiad w służbowej stołówce za 9 zł 😅 jakaś ala pizza i sałata do tego ☺️
A propos samopoczucia - ostatnio tak mnie mdli że masakra… najgorsze zapachy to perfumy męża a smaki to pierogi ruskie 🤢🤢🤢 ale z serem na słodko są ok, i ziemniaki są ok oddzielnie 😅 pewnie to ta cebulka podsmażona
Z sikaniem to samo.
Ja dziś zrobiłam wszystkie badania z krwi i moczu już, w moczu wyszło tylko że ciężar właściwy lekko wyższy, czyli odwodnienie, trzeba więcej pić 😩 reszta w normie, tylko tsh wyszybowalo do góry: 2.74
Dużo słoneczka dziś w Krakowie ❤️ oby w weekend tak pozostałoZaczarowan, MonReve96 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Karos31 wrote:Zawsze wołam mame do siebie żeby mi pomogła, bo samej mi się tyle lepić nie chce 😅😂
O mniam! Chyba mnie namowilas, może wieczorem zrobię dobrej zabawy przy klejeniu! 😂🙈Karos31, damrade lubią tę wiadomość
-
damrade wrote:Ja dziś obiad w służbowej stołówce za 9 zł 😅 jakaś ala pizza i sałata do tego ☺️
A propos samopoczucia - ostatnio tak mnie mdli że masakra… najgorsze zapachy to perfumy męża a smaki to pierogi ruskie 🤢🤢🤢 ale z serem na słodko są ok, i ziemniaki są ok oddzielnie 😅 pewnie to ta cebulka podsmażona
Z sikaniem to samo.
Ja dziś zrobiłam wszystkie badania z krwi i moczu już, w moczu wyszło tylko że ciężar właściwy lekko wyższy, czyli odwodnienie, trzeba więcej pić 😩 reszta w normie, tylko tsh wyszybowalo do góry: 2.74
Dużo słoneczka dziś w Krakowie ❤️ oby w weekend tak pozostało
Ja też z Krakowa. Liczę na słoneczny weekend 😊damrade lubi tę wiadomość
-
W poniedziałek czeka mnie 2 USG liczę że zobaczę ❤️. Myślicie że robić przed jakieś badania ?
Dropsik lubi tę wiadomość
14.02.2024 punkcja mamy 9 zarodków 💪
19.02.2024 transfer świeżego zarodka 5.1.1
Beta:
11 dpt-164
14 dpt-415
16 dpt- 1190
8.03.2024 USG jest pęcherzyk 😁 -
nwilk wrote:W poniedziałek czeka mnie 2 USG liczę że zobaczę ❤️. Myślicie że robić przed jakieś badania ?
Myślę, że nie ma takiej potrzeby. Doktor napewno skieruje Cię na podstawowe badania. Trzymam kciuki za wizytę!damrade, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
nwilk wrote:W poniedziałek czeka mnie 2 USG liczę że zobaczę ❤️. Myślicie że robić przed jakieś badania ?
Jeśli lekarz nie kierował Cię póki co na badania to myślę, że nie ma potrzeby. Trzymam kciuki za serduszko ❤️🤞 -
MonReve96 wrote:Ja też z Krakowa. Liczę na słoneczny weekend 😊
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Zaczarowan wrote:Trzymam kciuki za wyniki ;*
U mnie nocki są masakryczne dziewczyny.. zasypiam jak bobas, ale w nocy budzę się po kilka razy i sikam nie wiadomo ile 😂 masakra! 🙈 A najlepsze jest to, że śpię od ściany, mój narzeczony śpi z brzegu i tylko słyszę jak stęka, gdy przez niego przechodzę w środku nocy. Chyba czas zamienić się miejscami 🤷🏻♀️Zaczarowan, damrade lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Co robicie na obiadek dziewczyny? Pochwalcie się ;*
Karos31, Zaczarowan, Dropsik, damrade lubią tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:W takim razie muszę tam podejść po pracy. ☺️
Mam wyniki z moczu. Wyszły jakieś bakterie. Pewnie wyśle mnie na posiew. Ale nie mam żadnych objawów infekcji. Obym się szybko pozbyła tego. Sok żurawinowy pójdzie w ruchMonReve96 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ratujcie 😟 jak robić zastrzyki w brzuch żeby nie było siniakow i krwiaków? 🥺
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny ratujcie 😟 jak robić zastrzyki w brzuch żeby nie było siniakow i krwiaków? 🥺
No i mi też mówili raz z lewej raz z prawej, ale to nie pomagało na siniaki…👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny ratujcie 😟 jak robić zastrzyki w brzuch żeby nie było siniakow i krwiaków? 🥺
Pati2804 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
damrade wrote:Słyszałam że schłodzenie przed miejsca ukłucia pomaga, ale nie robiłam w ciąży tylko po operacji więc haratałam brzuch bezlitośnie i cały był w siniakach 😔
No i mi też mówili raz z lewej raz z prawej, ale to nie pomagało na siniaki…
Ale miałam spodnie dresowe z guma i widzę że w miejscu gdzie była guma nie ma siniaka a nad guma jest.. może przycisnac trochę po zastrzyku ? 🤔