Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie jestem w trakcie oczekiwania na wyniki, teoretycznie powinny być w tym tygodniu.. Stresuje się troszkę, z drugiej strony czuję, że wszystko jest dobrze.. ale czuć to ja se mogę 😂😂 tuptam juz bardzo na te wyniki.. 🤔
Dropsik, Pati2804, damrade lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Ja właśnie jestem w trakcie oczekiwania na wyniki, teoretycznie powinny być w tym tygodniu.. Stresuje się troszkę, z drugiej strony czuję, że wszystko jest dobrze.. ale czuć to ja se mogę 😂😂 tuptam juz bardzo na te wyniki.. 🤔
Zaczarowan lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Kasia111 wrote:Jak tam Zaczarowan? Masz wyniki?
Dziękuje za pamięć! ❤️ powiedz kochana, ty już byłaś na badaniach rozszerzonych, tak? Kiedy wyniki?
Dziewczyny….. oficjalnie spodziewam się zdrowego chłopca ❤️❤️❤️❤️❤️
Dostałam z 20 minut temu wyniki!Pati2804, Dropsik, Olaura, Kasia111, MonReve96, Karos31, damrade, _ine lubią tę wiadomość
-
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku i niezmiennie trzymam za wszystkie kciuki ❤️
Zaczarowan, Dropsik, Olaura, damrade, _ine lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Zaczarowan wrote:Dziękuje za pamięć! ❤️ powiedz kochana, ty już byłaś na badaniach rozszerzonych, tak? Kiedy wyniki?
Dostałam z 20 minut temu wyniki!Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku i niezmiennie trzymam za wszystkie kciuki ❤️
aszin, Zaczarowan, damrade lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Dziękuje za pamięć! ❤️ powiedz kochana, ty już byłaś na badaniach rozszerzonych, tak? Kiedy wyniki?
Dostałam z 20 minut temu wyniki!Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan, gratulacje! Już imię i wyprawkę możecie na spokojnie planować 😄
Aszin ❤️
Też mocno zastanawiam się nad robieniem NIPT, niby na pierwszym USG ryzyko trisomii wyszło niskie, ale ostatnio jeden gość, którego znam z instagrama opowiedział swoją historię, że pół roku temu urodził mu się syn, na USG wszystko wychodziło super, niskie ryzyko trisomii, a dziecko mimo to urodziło się z zespołem Downa. Przestraszyłam się, bo do tej pory ufałam badaniom, a tu taka historia…
A tak w ogóle, dzisiaj wydawało mi się, że poczułam ruchy dziecka. Takie bąbelkowanie przez kilka sekund z dwóch stron jakby rączkami i nóżkami mocno kopało. Nie wiem czy to jest możliwe, ale ciekawe to było 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 16:27
Zaczarowan, Pati2804 lubią tę wiadomość
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
Dostałam z 20 minut temu wyniki!Zaczarowan, Pati2804, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Cieszę się Kasiu, czekamy razem z Tobą 😘 jestem dobrej myśli!
Olaura no nie chce wzbudzać lęku, ale jak czujesz jakiś niepokój, obawę albo po prostu potrzebujesz potwierdzenia, że wszystko OK, to lepiej zrobić
O jejku.. ale to musiało być zarówno piękne i dziwne uczucie Hahaha ❤️❤️
Dropsiku mysle, że jeszcze chwilka i będziesz czuła swojego maluszka. Dobrze pamietam- prawdopobnie dziewczynka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 17:57
Olaura lubi tę wiadomość
-
Dostałam z 20 minut temu wyniki!
Gratulacje 🩵🩵🩵Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny , trochę Wam zazdroszczę że niedługo poczujecie ruchy dziecka , ja już o tym marzę.. 🥺😘
I cieszę się razem z Wami 😘🍀
Ja niestety nie robię dodatkowych badań więc mogę tak szybko nie poznać płci , nad czym też ubolewam 🙈
Ale niestety nie mamy tyle pieniążków 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 18:41
-
Zaczarowan wrote:Cieszę się Kasiu, czekamy razem z Tobą 😘 jestem dobrej myśli!
Olaura no nie chce wzbudzać lęku, ale jak czujesz jakiś niepokój, obawę albo po prostu potrzebujesz potwierdzenia, że wszystko OK, to lepiej zrobić
O jejku.. ale to musiało być zarówno piękne i dziwne uczucie Hahaha ❤️❤️
Dropsiku mysle, że jeszcze chwilka i będziesz czuła swojego maluszka. Dobrze pamietam- prawdopobnie dziewczynka?Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Olaura wrote:Zaczarowan, gratulacje! Już imię i wyprawkę możecie na spokojnie planować 😄
Aszin ❤️
Też mocno zastanawiam się nad robieniem NIPT, niby na pierwszym USG ryzyko trisomii wyszło niskie, ale ostatnio jeden gość, którego znam z instagrama opowiedział swoją historię, że pół roku temu urodził mu się syn, na USG wszystko wychodziło super, niskie ryzyko trisomii, a dziecko mimo to urodziło się z zespołem Downa. Przestraszyłam się, bo do tej pory ufałam badaniom, a tu taka historia…
A tak w ogóle, dzisiaj wydawało mi się, że poczułam ruchy dziecka. Takie bąbelkowanie przez kilka sekund z dwóch stron jakby rączkami i nóżkami mocno kopało. Nie wiem czy to jest możliwe, ale ciekawe to było 😄
Oczywiście, że badanie prenatalne nie daje 100% pewności co do zdrowia dziecka. W sumie to lekarz mówi, że ryzyko jest niskie, ale jest. Badanie nifty czy inne niby też nie dają 100%, ale pewnie to plus to już to ryzyko znacznie minimalizuje. Jeśli czujesz strach a badanie Cię uspokoi to warto zrobić.
Ja jakoś o tym nie myślę za dużo. Chorób są miliony i nie jestem w stanie wszystkiego zbadać i może genetycznej choroby dziecko nie mieć a i tak urodzi się z czymś lub po porodzie zachoruje. Myślę, że warto swojej intuicji słuchać i dbać o swój spokój. Badanie jest drogie, ale warte tej ceny na pewno , więc zrób co czujesz.Olaura lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Dostałam wyniki Sanco, wszystkie wyniki prawidłowe, potwierdzona dziewczynka ❤️🥰 ufff
Kasia111 lubi tę wiadomość
-
Damrade jak samopoczucie? 😘
-
Pati2804 wrote:Damrade jak samopoczucie? 😘
Jak ty się czujesz?Zaczarowan, Kasia111 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼