Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Beza27 wrote:Cześć dziewczyny!
Bardzo dawno mnie tutaj nie było, wiele z was może mnie nie kojarzyć bo minęło już kilka lat 😮
Od jakiegoś czasu staramy się o drugą dzidzię i postanowiłam na poważnie się za to wziąć, bo widzę że mamy powtórkę z rozrywki 😕
Proszę o wpisanie na 12.02 choć nie czuje żebym była już po owulacji ale tak mi wypada termin.
Postanowiłam zacząć na poważnie od razu z wszystkim co pomogło mi zajść w poprzednią ciążę i chyba przesadziłam 🙈 mam nadzieję że nie rozregulowalam sobie całkowicie cyklu,(wzięłam zioła ojca klimuszko, niepokalanek, wiesiołka, inozytol i nac-ale ten już bralam w trzech poprzednich cyklach).
od roku miałam owu w 13dc, a teraz już 18 i wydaje mi się że jeszcze nie było 😕(albo może była wczoraj 🤔)
Tempki mierze wieczorem więc nic mi nie mówią i wiem że nic nie wiem generalnie.
Także witam się z Wszystimi i mam nadzieje ze dla wielu z nas ten miesiac będzie owocny, trzymam kciuki 🤞🤞
Hej, pamiętam Cię z początków Klubu pod Pingwinkiem 😊 Trzymam kciuki 🍀🤞🏼Beza27 lubi tę wiadomość
-
@ominoki Straszne. Mam nadzieję, że 'rodzice' dzieci nie wyjdą wiele lat z więzienia a rodzeństwo znajdzie kochający dom
Jeżeli chodzi o temat kawy, to ja lubię wyłącznie taka z mlekiem. W domu w ogóle nie pije, nawet nie mamy kawy za to herbat mamy baaardzo dużo i jesteśmy fanamiPati2804 lubi tę wiadomość
-
Ccarolinaa wrote:Dzień dobry ,
A do mnie w końcu przyszła 🐒 można wpisać
Po tych plamieniach , cyklu na który się nastawiłam, kłuciu heparyna bezlitosna 🐒zawitała
No nic kolejny cykl przed nami .
I teraz prośba o doradzenie bo wy się lepiej znacie, miałam dać znać ginekologowi jak tylko dostanę okres bo w tym miesiącu mieliśmy wywołać owulację , ale zastanawiam się czy jest sens skoro mam anginę i jeszcze 9 dni muszę brać antybiotyk? Jak myślicie czy jest sens w tym miesiącu to robić czy odpuścić , kupić NAC i tyle ?Ccarolinaa lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Mój mąż kupił mi testy i bukiet kwiatów 😭😍
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Kochany to może już go nie trzymaj w niepewności
Dziewczyny, a możecie polecić jakieś miejsce w internetach, gdzie warto wywołać zdjęcia i będą super jakości?
Nadal nie zrobiłam albumu ślubnego i chyba w końcu do tego dojrzałamPrezesoowa lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, musiałam zrobić 2 h przerwy od picia. Wykonałam test i biało, nawet cienia nie ma. Wg apki 10dpo ale ile jest naprawdę nikt nie wie bo nie weryfikowałam w tym cyklu. A odkąd pisałyście o testowaniu to brzuch mnie zaczął bolec na @ 😁
No nic, @ jeszcze nie ma, jeśli 10dpo to wcześnie ale czuje się „okresowo”. Myśle czy te moje mdłości, zmęczenie itp to nie jest walka mojego organizmu z jakimś wirusem 🙈
Dziękuje dziewczyny za wsparcie ❤️ Fajnie było chociaż raz tutaj na forum być podejrzaną o ciąże 🥹Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Ominoki wrote:Mam dziś ciężki dzień.
W mojej okolicy zostało zamordowane niemowlę
O takich rzeczach słyszy się stosunkowo często niestety, więc pewnie by mnie tak nie zabolało, gdyby nie to, że widziałam zdjęcie...
Ta #### zrobiła zdjęcie nieżyjącej córeczce i wrzuciła na FB.
Ja nie wiem czy ona nie była świadoma robiąc zdjęcie, ale te sine usteczka mam cały czas przed oczami 😩
Rodzice są w areszcie, mieli pięcioro dzieci. W komentarzu pewna kobieta napisała, że zgłaszała tą rodzinę do mops i gdyby wiedziała, że tak się skończy, to zgłosiłby wyżej. Mam nadzieję, że dobiorą się komuś do dupy, a pozostałe maleństwa znajdą kochający dom... -
Ovufen wrote:Witajcie dziewczyny,
To mój pierwszy miesiąc starań.
Ostatni @ 16 stycznia.
Cykle regularne 27dniowe
Od 2go stycznia przyjmuje ovarin
Owulacja wypadała na 12 dzień cyklu
Staraliśmy się
Wczoraj byłam u ginekologa, nie widział już pęcherzyka, mówi, że owulacja prawdopodobnie była już bo jest jeszcze trochę płynu.
Bardzo bym chciała, aby się udało.
Dodam, że mimo, że wiem, że jest dużo dużo za wcześnie to nie mogę przestać robić testów ciążowych i owulacyjnych. Mam wrażenie, że sama się nakręcam. Ale tak bardzo chce żeby się udało.
12go lutego wizyta u ginekologa kolejna. Miejmy nadzieję, że szczęśliwa.Ovufen lubi tę wiadomość
-
Beza27 wrote:Cześć dziewczyny!
Bardzo dawno mnie tutaj nie było, wiele z was może mnie nie kojarzyć bo minęło już kilka lat 😮
Od jakiegoś czasu staramy się o drugą dzidzię i postanowiłam na poważnie się za to wziąć, bo widzę że mamy powtórkę z rozrywki 😕
Proszę o wpisanie na 12.02 choć nie czuje żebym była już po owulacji ale tak mi wypada termin.
Postanowiłam zacząć na poważnie od razu z wszystkim co pomogło mi zajść w poprzednią ciążę i chyba przesadziłam 🙈 mam nadzieję że nie rozregulowalam sobie całkowicie cyklu,(wzięłam zioła ojca klimuszko, niepokalanek, wiesiołka, inozytol i nac-ale ten już bralam w trzech poprzednich cyklach).
od roku miałam owu w 13dc, a teraz już 18 i wydaje mi się że jeszcze nie było 😕(albo może była wczoraj 🤔)
Tempki mierze wieczorem więc nic mi nie mówią i wiem że nic nie wiem generalnie.
Także witam się z Wszystimi i mam nadzieje ze dla wielu z nas ten miesiac będzie owocny, trzymam kciuki 🤞🤞Beza27 lubi tę wiadomość
-
Zbuntowana wrote:Ja też midkam robione 3 razy niepowodzenia... ale u nas to był czas wielkich stresów... ryczałam za każdym niepowodzeniem nie pamiętam ile to kosztowało ale jeździłam co drugi dzień do kliniki 100km w jedną stronę.. pamiętam raz jakieś badania krwi u nich robiłam to cala zarobiona pensja... szok... po tym hak się nie udało sprawdziliśmy jeszcze jednx klinike tam po drugiej wizycie gościu powiedział że pęcherzyki nie pękają i to jest przyczyną zaprasza na invitro.. może sobie pani zrobi na 40 urodziny.. raki tekst... spuściliśmy powietrze odpuściliśmy z lekarzami mąż nie chciał nawet o adopcji myśleć płakałam z żalu...... potem bach naturala ciaza syn... naturala ciaza niestety w 7 tygodniu poroniłam.. któraś z Was pisała o badaniach przed ślubem... Ja też z mężem tak zrobiłam i przed ślubem okazało się że mam mięśniaka...
-
Putka2022 wrote:Hej, postanowiłam się wreszcie odezwać, bo styczeń sobie przebimbałam ☺️ Dziewczyny narzucanie tempo, że aż mi głupio że nie miałam czasu nadrabiać i zaglądałam na pierwszą stronę czy pojawiły się kreski i brzuszki 🙃
U mnie dziś 11dpo. -
Suzie wrote:I mamy piątek 🩷
U mnie wszystko ogarnięte, posprzątane , na obiad robiłam rybkę i Ryż z warzywami 😊
Mąż pojechał do pracy ostatni dzień i ma weekend od jutra a ja siedzę i mogę wreszcie wlac sobie lampkę wina 🍷🤤 dziś po teście zaczął boleć mnie brzuch okresowo także już wszystko jasne 😅
Zdrówko dziewczyny, pije za te które jeszcze mają szansę w tym miesiącu na II kreseczki ❤🍷Anka32, Coconut, elektro96, Ovufen, Leśneintro, Olo323, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Koalaa, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:@ominoki Straszne. Mam nadzieję, że 'rodzice' dzieci nie wyjdą wiele lat z więzienia a rodzeństwo znajdzie kochający dom
Jeżeli chodzi o temat kawy, to ja lubię wyłącznie taka z mlekiem. W domu w ogóle nie pije, nawet nie mamy kawy za to herbat mamy baaardzo dużo i jesteśmy fanamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego, 18:51
Leśneintro lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja dzisiaj bylam na zakupach I kupilam chyba 7 różnych herbat 🙈 także zakładam klub herbaciany 🤣 i zapraszam na herbatkę ❤ polecasz jakieś? 😊
Ja mam teraz fazę na przemian mieta,melisa i rumianek. Nigdy wcześniej mi nie smakowały🤣Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Sparky wrote:Hej, pamiętam Cię z początków Klubu pod Pingwinkiem 😊 Trzymam kciuki 🍀🤞🏼
Dzięki 🥰Sparky lubi tę wiadomość
-
Hej w piąteczek ❤️
U mnie owu potwierdzona, najprawdopodobniej była wczoraj, a seksy w niedzielę, wtorek i czwartek, więc perfecto 😊
Endokrynolożka dała mi skierowanie na progesteron, estradiol i 17-oh progesteron 🙃 działamyelektro96, Pati2804, Anka32, Leśneintro, Butterfly23, kasia97, Suzie, Dropsik, Beza27, Gregorka, Sparky, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, Olaura, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Jejku Dziewczyny, ale z Was pisarki 😀
Zleciało zanim Was nadrobiłam 🙈
Dzisiejszy dzień jakiś taki ciężki, nie mogłam zaskoczyć i się rozbudzić 🙈
Co do kawy to jestem chodzącą kawą- kocham w każdej postaci 😅 czy to czarna, czy biała, parzucha czy z ekspresu- nie odmawiam 😂 wyjątkiem w sumie jest rozpuszczalna bez mleka (po tej jakoś mi niedobrze).
Kawy też lubię, ale tego nauczył mnie mąż 😊
Czekam żeby uśpić synka i sama wskakuje do łóżka 🙈
Jutro mamy wyjście ze znajomymi, więc muszę być w formie..
Dzisiaj byłam w pracy, trochę doszło mi obowiązków i wprowadzili nowy system, więc przyjeżdżam co jakiś dzień na parę godzinek na „szkolenia” i tak jakoś mi się szkoda zrobiło, bo zostawiam synka i wracamy już „do normalnego życia”.. (druga sprawa, że plany były żeby do pracy nie wrócę, bo będę w kolejnej ciąży🤷♀️)Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
@Tajlandia22 Dzięki za odpowiedź. No ja też testuje lactazę jak już muszę coś takiego zjeść i obserwuje się.
@Ccarolinaa Za heparynę płacisz 100%? Ja bym próbowała ze stymulacją mimo brania antybiotyku. Może akurat się uda!
Tajlandia22 lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Pati2804 wrote:Ja dzisiaj bylam na zakupach I kupilam chyba 7 różnych herbat 🙈 także zakładam klub herbaciany 🤣 i zapraszam na herbatkę ❤ polecasz jakieś? 😊
Sir adalbert's(do kupienia w Rossmanie) tropical i rose. Ale ogólne wszystkie z tej firmy są spoko Ostatnio lubię też Takkane białą z jabłkiem i czarnym bzemOlo323, Dropsik, Anka32, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale tempo co nadrobię idę coś zrobić i już zaległości nawet nie ma kiedy się udzielić 😃
Gratuluję ⏸️ kresek, tulę za ⚪ i podstępne 🐒
Ja właśnie zerkając w kalendarz uświadomiłam sobie że owulka w walentynki oby owocna z wymarzonymi ⏸️😍
Życzę udanego weekendu 😘Butterfly23, Anka32, Ovufen, Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩28
👨31
💒2018
🤱🧑🍼2019 Amelia
Starania wrzesień 2023