Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Dzięki kochana ale totalny brak bólu na 🐒 a tak to nie ma innych objawów niestety 🤪 ja już nie robię testow dziewczyny, czekam spokojnie na 🐒 .. bo za każdym razem wkurza mnie biel vizira 🤣 a jak tak dalej pójdzie to będę musiała otworzyć nowe wino.. 😜
Akurat wina nigdy za wiele, zawsze to jakiś pretekst, żeby otworzyć... 🤣🍷Pati2804, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
ultramaryna_ wrote:@Alysa 🫂 za biel, ale czy 🐵 się już nie spóźnia? Owu nie przesunęła się? 😘
@Zimozielona kciuki za betę i proga 🤞🍀 Tutaj już tylko wynik rozjaśni sytuację 😅
@aszin dziękuję 🥹🫣 Staram się dla Was jak tylko mogę 🥰
@Pati2804 🫂 za 🤍. Czekamy dalej! 🤞
@NiedoszlaWielodzietna pewnie, że możesz testować wcześniej 🙂 Tylko zwróć uwagę na test, aby wyłapał już betę 10, nazywają się one super czułe. One wyjdą chwilę po implantacji, bo od wtedy beta rusza 🙂
@Suzie co to za wyjazd? 😘 -
Prezesoowa wrote:@Olaura gratulacje! Piękne osikańce
@Pati tulę mocno :* pojawiły się jakieś nowe objawy w jedną lub w drugą stronę? Świętujecie dziś z mężem?
@Zimozielona po cichutku gratuluje i bardzo mocno trzymam kciuki :*
@Ovufen tulę za biel - który to dpo? może jeszcze za wcześnie?
@Dropsik @Tajlandia trzymam kciuki za wyniki badań, informujcie nas na bieżąco
U nas dziś na obiad naleśniki z pieczarkami zapiekane pod serem planów już nie mamy, bo w nocy męża rozłożyło - katar, gorączka, ból gardła. Byłam już na wycieczce w aptece mąż dzielnie zalega na kanapie przed tv i oglądamy serial.
Mąż przykukał mi przez ramię testy @Olaury i mi mówi - ooo któraś zaszła. Nam się też uda. -
Prezesoowa wrote:@Olaura gratulacje! Piękne osikańce
@Pati tulę mocno :* pojawiły się jakieś nowe objawy w jedną lub w drugą stronę? Świętujecie dziś z mężem?
@Zimozielona po cichutku gratuluje i bardzo mocno trzymam kciuki :*
@Ovufen tulę za biel - który to dpo? może jeszcze za wcześnie?
@Dropsik @Tajlandia trzymam kciuki za wyniki badań, informujcie nas na bieżąco
U nas dziś na obiad naleśniki z pieczarkami zapiekane pod serem planów już nie mamy, bo w nocy męża rozłożyło - katar, gorączka, ból gardła. Byłam już na wycieczce w aptece mąż dzielnie zalega na kanapie przed tv i oglądamy serial.
Mąż przykukał mi przez ramię testy @Olaury i mi mówi - ooo któraś zaszła. Nam się też uda. -
Nalli wrote:@Pati2804 dziękuję serdecznie. I trzymam kciuki również za Ciebie:)
Nalli lubi tę wiadomość
-
Ovufen wrote:Kochana 6dpo
Ovufen lubi tę wiadomość
-
Majuna wrote:Akurat wina nigdy za wiele, zawsze to jakiś pretekst, żeby otworzyć... 🤣🍷
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 11:03
Majuna, JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dziękuję ❤ to bardzo miłe wiedzieć że ktoś nam kibicuje i trzyma kciuki 🥺
Zaraz spróbuję edytowałć sobie stopkę, ale jakoś się zgubiłam w aplikacji;pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 11:07
JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👱♀️33 👱♂️34
Starania od 11.2022
05.2023💔 11tc
03.2024💔 8tc
diagnoza: zespół anyfosfolipidowy, PAI-1 homo, dodatnie ANA4, niedoczynność tarczycy i ŁZS
zalecenie: Encorton, Acard & heparyna, euthyrox, Duphaston, besins
09.09.24 ⏸️ Beta 20.7 🌱 zostań z nami Dzidziolku!
11.09 beta 63.7! prog 23.4
13.09 beta149:)
26.09 0.33CRL i ❤️126/min💪
08.10 1.29 CRL I ❤️171/min
18.10 2.36 żelusia🐻
31.10 4.7 CRL pimpusia
13.11 6.8 CRL 🧬zdrowego dzdziusia
20.11 8.5 cm 💙
-
Pati2804 wrote:Dzięki kochana ale totalny brak bólu na 🐒 a tak to nie ma innych objawów niestety 🤪 ja już nie robię testow dziewczyny, czekam spokojnie na 🐒 .. bo za każdym razem wkurza mnie biel vizira 🤣 a jak tak dalej pójdzie to będę musiała otworzyć nowe wino.. 😜
Wiesz, czerwone wino jest dobre na endometrium...Pati2804, Olo323, JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Nalli wrote:Chyba tak to działa, nieznajome a jednak tak bliskie i wspierające się w codzienności poprzez dążenie do wspólnego celu. Mam wrażenie, że tylko na takim forum znajdujemy zrozumienie. Wiadomo każda ma partnera, rodzinę, przyjaciół, ale oni nie są w tej samej sytuacji. Nawet nasi partnerzy, oni przechodzą to samo, ale jednak z innego punktu widzenia więc nie są w stanie w pełni nas zrozumieć i nie ma się co dziwić.
Zaraz spróbuję edytowałć sobie stopkę, ale jakoś się zgubiłam w aplikacji;p
Dotarł już moj termometr, jadę po niego po śniadaniu jak tylko zaraz wstanę bo jeszcze gnije w wyrku.. 😁JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Proszę o poradę... Leżę w sypialni, małżonek myśli, że śpię. Słyszę, że z nudów chatę zaczął sprzątać. Chyba muszę tu zostać i udawać, że śpię w najlepsze? 🤣🤣🤣
Dropsik, Ovufen, Olo323, JoKoKoJo, MagdaA, Leśneintro, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, Jagodecka lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
Majuna wrote:Proszę o poradę... Leżę w sypialni, małżonek myśli, że śpię. Słyszę, że z nudów chatę zaczął sprzątać. Chyba muszę tu zostać i udawać, że śpię w najlepsze? 🤣🤣🤣
Majuna, ultramaryna_, Anka32, JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Prezesoowa wrote:Wiesz, czerwone wino jest dobre na endometrium...
No czego się nie robi dla dobra sprawy 😁 tylko jak ja to wytłumaczę mężowi, to każe mi się puknąć w głowę 😅ultramaryna_, JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:No rejczel!
Dziękuję! Potrzebowałam pozwolenia na bycie wredotą. 😁 A co tam niech raz sam pozasuwa ze wszystkim. 🤭🤭🤭Butterfly23, Pati2804, ultramaryna_, Dropsik, elektro96, Anka32, JoKoKoJo, Smerfetkaa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
Butterfly23 wrote:🙈 przecież to jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło 🙈
ultramaryna_, Ovufen, Zbuntowana, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Proszę o poradę... Leżę w sypialni, małżonek myśli, że śpię. Słyszę, że z nudów chatę zaczął sprzątać. Chyba muszę tu zostać i udawać, że śpię w najlepsze? 🤣🤣🤣
Ja bym nawet nosa nie wystawiła spod kołdry... Na pewno mu świetnie idzie!Majuna, Pati2804, ultramaryna_, Olo323, JoKoKoJo, Sikoreczkaaa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
ultramaryna_, Majuna, Olo323, JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
@Nalli witaj i gratulacje! 🥳 🥰 Czekamy na wyniki bety! Wpisać Ciebie na wczoraj?
Bardzo mi przykro, że tak trudne chwile za Tobą 🥲🫂 Czy dostałaś jakieś dodatkowe wsparcie (leki) po poronieniu? Znaleźliście przyczynę?
@Olo323 u mnie dziś raczej resztki z wczoraj, bo jeszcze trochę zostało 😁 Ale miałam ambitny plan zrobienia kotletów ziemniaczanych z sosem pieczarkowym 😉Olo323 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.