Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
Odpowiedz

Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱

Oceń ten wątek:
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovufen wrote:
    Hej dziewczyny, ja standardowo poranek zaczęłam od testu. Ale niestety nic a nic. Został mi jeszcze jeden, ale dzisiaj muszę zrobić zapas 🤣 za każdym razem mówię sobie dobra tyle starczy zrobię wtedy kiedy trzeba a i tak wychodzi inaczej 😂 ale cieszę się, se do Was tu trafiłam, ile tu jest wsparcia I fajnych babek to aż jest niesamowite!
    Super ,że jesteście bo ja taki laik to super czyta mi się wasze doświadczenia.

A jeszcze tak sobie myślę, czy kwestia plamienia implantacyjnego powinnam na nie wyczekiwać czy raczej na luzie jak go nie będzie to nie znaczy, że się nie udało?
    I kiedy najszybciej mogę iść na betę? Żeby cokolwiek minimalnie wzrosło?

Ps. Mój pies, od 3 dni ciągle kładzie mi się na brzuchu , nigdy tego nie robił🤣🤣 mam nadzieję, że on czuje już coś czego ja jeszcze nie. Hihi czekamy dalej ❤️

Jakie macie dzisiaj plany? Sobota u Was sprzątająca? Ja już wczoraj ogarnęłam chatę, ale jak dzisiaj zobaczyłam swoje okna to aż mi wstyd 🤣🤣
    Do 16go mam urlop wiec mam nadzieje, wiec ja jeszcze w łóżku z kawą.

😊😊😊😊😊
    Cześć po to tu jesteśmy żeby się wspierać... fajnie że jesteś... Ja też dziś sobota sprzątającą szaleństwo jutro rodzinacepada na imieniny mała więc podcztuje ile się da...I do roboty

Ovufen lubi tę wiadomość

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • aszin Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Dziewczyny miałyście taki przypadek że po jakichś suplementach Was „wysypywało”? Ja dopiero zaczęłam tydzień temu brać mama dha i na buzi, na czole drobne krostki. Na ramionach też widzę i plecy. Nigdy nie miałam z tym problemu przy jakichkolwiek witaminach 😑
    Ja nie, ale każdy organizm jest inny :) a może to zbieg okoliczności?

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalli wrote:
    Hej Dziewczyny. Podczytuje forum chyba od grudnia jakos i w sumie to się nie udzielałam, ale korzystałam z różnych informacji i wiedzy, którą dziewczyny się tu dzieliły-niesamowite ile my kobiety potrafimy się nauczyć jeśli mamy cel do osiągnięcia..na prawdę myślę, że dowiedziałam się tu dużo więcej niż od lekarza..
    Moja historia jest taka, że zaszłam w ciążę w marcu zeszłego roku w 4cyklu starań(wcześniej musiałam odstawić leki na RZS na pół roku, więc długie przygotowania) i niby wszystko było dobrze i tydzień przed prenatalnym w 11tygodniu czułam 2dni okropny niepokój i w końcu poszłam na ekstra wizytę, doktor chciała mnie uspokoić podglądając Bejbusia na USG, no i okazało się, że serduszko przestało bić na dniach właśnie..było to straszne przeżycie, miałam indukowane poronienie, ze skórczami itd..był to trudny czas. W sumie w majówkę braliśmy ślub(wcześniej zaplanowany) i 2tygodnie później te trudne przeżycia. Wzmocniło to nas na pewno..no i odczekaliśmy kilka miesięcy i od września próbowaliśmy znów. I z ogromem niepewności..doczekaliśmy się wczoraj 2kresek(10dpo), kreska była ledwo ledwo(a mój mąż twierdził że nic tam nie ma, ale wszystkie wiemy, że oni są ślepi:p) byłam na becie wczoraj, było 13, 45, prog 17 także nie jest źle. Nie wytrzymałam i dzisiaj też zrobiłam betę żeby w ogóle wiedzieć czy się zwiększa(wiem wiem .potrzeba 48h, ale no będzie cokolwiek wiadomo, że nie spada chociaż..).
    Oboje z mężem nie umiemy określić swoich emocji, z jednej strony się cieszę, że coś w końcu zaskoczyło, ale z drugiej strony wiemy że różnie może być..więc staramy się do tego podejść ze spokojem i czekając na rozwój wydarzeń, co nie jest łatwe, bo jednak mam nadzieję, że statystycznie to co miało pojsc zle już mamy za sobą.
    Dodam że już jestem prawie 2lata bez swoich leków na zapalenie stawów(nie można ich brać przed i w trakcie ciąży i karmienia) i podczas ciąży nic mi nie dolegało, więc teraz czekałam też z utęsknieniem na ten stan. Myślę, że na tym forum znajdzie się wiele kobiet, które starciły już jednego Maluszka i boją się cieszyć z tych 2kresek jak za pierwszym razem. Życzę każdej z nas, żeby było już tylko dobrze.
    Trzymam kciuki za Was wszystkie oczekujące w tym miesiącu dobrych wieści! A za dziewczyny, które tak jak ja ujrzały 2kreski na początku miesiąca, abyśmy wszystkie bez wyjątku już zostały na tym wątku!
    P.S. jedyne co zmieniłam w tym ostatnim cyklu to wzięłam kilka razy ACCtak jak dziewczyny pisały na forum..nie wiem czy to czy przypadek, ale warto próbować!
    Cześć wiem co czujesz ja 2 ciaze straciłam wcześniej... jeszcze nie slyszalzm serduszka ale dziwne bomid samego początku tej ciazy miałam cały czas obawy...że coś nie tak i jeszcze w tedy mój ojciec przeżył zawał serca eiec mysld że to też było przyczyną... uważam zebtrzdba się dobrze nastawić i nie martwic

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaura wrote:
    Ja to tu tylko zostawię...❤️🥹

IMG-3146.jpg
    Ooooo! ❤️🥰 Gratulacje!🥳 ❤️😘
    Ty spryciulo, ale się przed nami chowałaś 😂
    Mąż pewnie jest tak dumny, szczególnie przez to poświęcenie z sauną ❤️🥹 Rośnijcie zdrowo 🤞🍀

Olaura, JoKoKoJo lubią tę wiadomość

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
    💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
    20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
    17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
    14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
    12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
    23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
    🩺 3.12.

preg.png
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Ja nie, ale każdy organizm jest inny :) a może to zbieg okoliczności?

Możliwe albo mi nie służy ten typ witamin. Nic innego nie zmieniłam w jadłospisie, wody piję dużo. Trochę mnie to drażni bo wyglądam choćbym miała początki ospy 😏😅

• ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Dziewczyny miałyście taki przypadek że po jakichś suplementach Was „wysypywało”? Ja dopiero zaczęłam tydzień temu brać mama dha i na buzi, na czole drobne krostki. Na ramionach też widzę i plecy. Nigdy nie miałam z tym problemu przy jakichkolwiek witaminach 😑
    Możesz mieć reakcję alergiczną na jakiś składnik, przeanalizuj skład, ale ja bym raczej dla bezpieczeństwa odstawiła 😔 I zmieniła suple 😘
    I przykro mi bardzo, że ostatnio masz tak ciężki czas 🫂 Tulę mocno 🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 10:29

magdalena321, Dropsik lubią tę wiadomość

💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    🩺 3.12.

preg.png
  • Prezesoowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Olaura gratulacje! Piękne osikańce <3

@Pati tulę mocno :* pojawiły się jakieś nowe objawy w jedną lub w drugą stronę? Świętujecie dziś z mężem? :)

@Zimozielona po cichutku gratuluje i bardzo mocno trzymam kciuki :*

@Ovufen tulę za biel - który to dpo? może jeszcze za wcześnie?

@Dropsik <3 @Tajlandia <3 trzymam kciuki za wyniki badań, informujcie nas na bieżąco :)

U nas dziś na obiad naleśniki z pieczarkami zapiekane pod serem :) planów już nie mamy, bo w nocy męża rozłożyło - katar, gorączka, ból gardła. Byłam już na wycieczce w aptece :) mąż dzielnie zalega na kanapie przed tv i oglądamy serial.
    Mąż przykukał mi przez ramię testy @Olaury i mi mówi - ooo któraś zaszła. Nam się też uda. :)

Olo323, Olaura, Pati2804, JoKoKoJo lubią tę wiadomość

When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do obiadu, u mnie dzisiaj spaghetti po bolońsku, bo został mi jeszcze sos z czwartku.
    A na jutro będę gotować rosół, ale chciałam spróbować z podpiekaniem warzyw i mięsa w piekarniku przed gotowaniem, tzw. Rosół pieczony. Próbowała któraś z Was może taki sposób ? 🤔

27 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 3 lutego, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:
    A co do obiadu, u mnie dzisiaj spaghetti po bolońsku, bo został mi jeszcze sos z czwartku.
    A na jutro będę gotować rosół, ale chciałam spróbować z podpiekaniem warzyw i mięsa w piekarniku przed gotowaniem, tzw. Rosół pieczony. Próbowała któraś z Was może taki sposób ? 🤔
    Mąż kiedyś podpiekał warzywa, ale mięsa nie. Zupełnie inny smak rosołu :D polecam spróbować

elektro96 lubi tę wiadomość

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • Nalli Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Zbuntowana bardzo mi przykro, że też przez to przechodziłaś i to dwukrotnie. Będę starać się żyć w przeświadczeniu, że teraz musi być już dobrze i Tobie też tego życzę. U mnie wtedy jednak był zawrót głowy z weselem, dużo stresu, ale pozytywnego. Może tak miało być;)
    Czytałam też gdzieś na wątku, że w kilku przypadkach ktoś z rodziny musiał odejść, aby 'zrobić miejsce' dla nowego człowieka..moja Babcia zmarła w grudniu w Święta i bardzo się do niej modliłam, żeby zesłała nam Bejbusia za siebie🥹 może coś w tym faktycznie jest..

👱‍♀️33 👱‍♂️34
    Starania od 11.2022
    05.2023💔 11tc
    03.2024💔 8tc
    diagnoza: zespół anyfosfolipidowy, PAI-1 homo, dodatnie ANA4, niedoczynność tarczycy i ŁZS
    zalecenie: Encorton, Acard & heparyna, euthyrox, Duphaston, besins

09.09.24 ⏸️ Beta 20.7 🌱 zostań z nami Dzidziolku!
    11.09 beta 63.7! prog 23.4
    13.09 beta149:)
    26.09 0.33CRL i ❤️126/min💪
    08.10 1.29 CRL I ❤️171/min
    18.10 2.36 żelusia🐻
    31.10 4.7 CRL pimpusia
    13.11 6.8 CRL 🧬zdrowego dzdziusia
    20.11 8.5 cm 💙
    preg.png
  • Tajlandia22 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:

@Pati tulę mocno :* pojawiły się jakieś nowe objawy w jedną lub w drugą stronę? Świętujecie dziś z mężem? :)

@Dropsik <3 @Tajlandia <3 trzymam kciuki za wyniki badań, informujcie nas na bieżąco :)

U nas dziś na obiad naleśniki z pieczarkami zapiekane pod serem :) planów już nie mamy, bo w nocy męża rozłożyło - katar, gorączka, ból gardła. Byłam już na wycieczce w aptece :) mąż dzielnie zalega na kanapie przed tv i oglądamy serial.
    Mąż przykukał mi przez ramię testy @Olaury i mi mówi - ooo któraś zaszła. Nam się też uda. :)

Ja wczoraj zrobiłam identyczny obiad 😂 pychota!

👩🏻27 👱🏼‍♂️26
    👰🏻‍♀️🤵🏼 04.2023

30.01.2024 - ⏸️🤞🏼
    14.02.2024 - wizyta u ginekologa ❤️ CRL 0,22
    27.03.2024 - prenatalne ❤️ CRL 5,43 cm, wszystko dobrze!
    22.05.2024 - połówkowe, 343 g 🩷
    05.10.2024 - Gabrysia na świecie! 3960g 💪🏼🌸♎️

age.png
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Alysa 🫂 za biel, ale czy 🐵 się już nie spóźnia? Owu nie przesunęła się? 😘

@Zimozielona kciuki za betę i proga 🤞🍀 Tutaj już tylko wynik rozjaśni sytuację 😅

@aszin dziękuję 🥹🫣 Staram się dla Was jak tylko mogę 🥰

@Pati2804 🫂 za 🤍. Czekamy dalej! 🤞

@NiedoszlaWielodzietna pewnie, że możesz testować wcześniej 🙂 Tylko zwróć uwagę na test, aby wyłapał już betę 10, nazywają się one super czułe. One wyjdą chwilę po implantacji, bo od wtedy beta rusza 🙂

@Suzie co to za wyjazd? 😘

Pati2804 lubi tę wiadomość

💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    🩺 3.12.

preg.png
  • Tajlandia22 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elektro96 wrote:

Jak robię rosół, to zawsze z pieczonych warzyw. Mięsa nie podpiekam, bo jakoś wydaje mi się, że przy gotowaniu więcej właściwości oddaje do rosołu 😊

elektro96 lubi tę wiadomość

👩🏻27 👱🏼‍♂️26
    👰🏻‍♀️🤵🏼 04.2023

30.01.2024 - ⏸️🤞🏼
    14.02.2024 - wizyta u ginekologa ❤️ CRL 0,22
    27.03.2024 - prenatalne ❤️ CRL 5,43 cm, wszystko dobrze!
    22.05.2024 - połówkowe, 343 g 🩷
    05.10.2024 - Gabrysia na świecie! 3960g 💪🏼🌸♎️

age.png
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- trzymam mocno kciuki za dzisiejsze Wasze bety ❤️🍀

Ovufen lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 29 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaura wrote:

IMG-3146.jpg
    Gratulacje kochana 😍

Olaura lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalli wrote:
    Hej Dziewczyny. Podczytuje forum chyba od grudnia jakos i w sumie to się nie udzielałam, ale korzystałam z różnych informacji i wiedzy, którą dziewczyny się tu dzieliły-niesamowite ile my kobiety potrafimy się nauczyć jeśli mamy cel do osiągnięcia..na prawdę myślę, że dowiedziałam się tu dużo więcej niż od lekarza..
    Moja historia jest taka, że zaszłam w ciążę w marcu zeszłego roku w 4cyklu starań(wcześniej musiałam odstawić leki na RZS na pół roku, więc długie przygotowania) i niby wszystko było dobrze i tydzień przed prenatalnym w 11tygodniu czułam 2dni okropny niepokój i w końcu poszłam na ekstra wizytę, doktor chciała mnie uspokoić podglądając Bejbusia na USG, no i okazało się, że serduszko przestało bić na dniach właśnie..było to straszne przeżycie, miałam indukowane poronienie, ze skórczami itd..był to trudny czas. W sumie w majówkę braliśmy ślub(wcześniej zaplanowany) i 2tygodnie później te trudne przeżycia. Wzmocniło to nas na pewno..no i odczekaliśmy kilka miesięcy i od września próbowaliśmy znów. I z ogromem niepewności..doczekaliśmy się wczoraj 2kresek(10dpo), kreska była ledwo ledwo(a mój mąż twierdził że nic tam nie ma, ale wszystkie wiemy, że oni są ślepi:p) byłam na becie wczoraj, było 13, 45, prog 17 także nie jest źle. Nie wytrzymałam i dzisiaj też zrobiłam betę żeby w ogóle wiedzieć czy się zwiększa(wiem wiem .potrzeba 48h, ale no będzie cokolwiek wiadomo, że nie spada chociaż..).
    Oboje z mężem nie umiemy określić swoich emocji, z jednej strony się cieszę, że coś w końcu zaskoczyło, ale z drugiej strony wiemy że różnie może być..więc staramy się do tego podejść ze spokojem i czekając na rozwój wydarzeń, co nie jest łatwe, bo jednak mam nadzieję, że statystycznie to co miało pojsc zle już mamy za sobą.
    Dodam że już jestem prawie 2lata bez swoich leków na zapalenie stawów(nie można ich brać przed i w trakcie ciąży i karmienia) i podczas ciąży nic mi nie dolegało, więc teraz czekałam też z utęsknieniem na ten stan. Myślę, że na tym forum znajdzie się wiele kobiet, które starciły już jednego Maluszka i boją się cieszyć z tych 2kresek jak za pierwszym razem. Życzę każdej z nas, żeby było już tylko dobrze.
    Trzymam kciuki za Was wszystkie oczekujące w tym miesiącu dobrych wieści! A za dziewczyny, które tak jak ja ujrzały 2kreski na początku miesiąca, abyśmy wszystkie bez wyjątku już zostały na tym wątku!
    P.S. jedyne co zmieniłam w tym ostatnim cyklu to wzięłam kilka razy ACCtak jak dziewczyny pisały na forum..nie wiem czy to czy przypadek, ale warto próbować!
    Gratulacje i życzę wszystkiego co najlepsze dla Ciebie ❤

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• Nalli Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Pati2804 dziękuję serdecznie. I trzymam kciuki również za Ciebie:)

Pati2804 lubi tę wiadomość

👱‍♀️33 👱‍♂️34
    Starania od 11.2022
    05.2023💔 11tc
    03.2024💔 8tc
    diagnoza: zespół anyfosfolipidowy, PAI-1 homo, dodatnie ANA4, niedoczynność tarczycy i ŁZS
    zalecenie: Encorton, Acard & heparyna, euthyrox, Duphaston, besins

09.09.24 ⏸️ Beta 20.7 🌱 zostań z nami Dzidziolku!
    11.09 beta 63.7! prog 23.4
    13.09 beta149:)
    26.09 0.33CRL i ❤️126/min💪
    08.10 1.29 CRL I ❤️171/min
    18.10 2.36 żelusia🐻
    31.10 4.7 CRL pimpusia
    13.11 6.8 CRL 🧬zdrowego dzdziusia
    20.11 8.5 cm 💙
    preg.png
  • Kasia111 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaura wrote:

IMG-3146.jpg
    Stary będzie mógł wrócić do sauny i morsowania 😁❤️ serdeczne gratulacje

JoKoKoJo lubi tę wiadomość

1️⃣4️⃣cs

12.02. ⏸️ beta 10,7 ❤️
    14.02. beta 68 🎊
    16.02. beta 244

age.png
  • Majuna Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! 🌸🌸🌸
    Ja dziś odespałam jak nigdy, potrzebowałam tego, bo ostatnio głowa ma za duże obciążenie i o ile nie jestem zmęczona fizycznie, to psychicznie już tak. Sen dobrze mi zrobił. 😊
    Ale pędzicie na tym wątku!

@ Zimozielona @Tajlandia22 @Dropsik kciuki za bety! ✊

@Olaura serdeczne gratulacje!!! 🎉

@Pati2804 @Ovufen za biel 🫂

Witam wszystkie nowe dziewczyny, pokaźna z nas już grupa. Walczymy razem💪

Dobrego dnia wszystkim życzę. ❤

Pati2804, JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość

👨🏼‍🦱👩‍💼27
    Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻

05.2024 💔
    09.2024 💔
    11.2024 💔
    _____
    "Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
    "Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:

Dzięki kochana ale totalny brak bólu na 🐒 a tak to nie ma innych objawów niestety 🤪 ja już nie robię testow dziewczyny, czekam spokojnie na 🐒 .. bo za każdym razem wkurza mnie biel vizira 🤣 a jak tak dalej pójdzie to będę musiała otworzyć nowe wino.. 😜

Dropsik, JoKoKoJo lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ