Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimozielona wrote:Na pinku jest biało ale ostatnio przy becie 28 miałam też biało.
-
Butterfly23 wrote:Temperaturę trzeba mierzyć codziennie o stałej porze, żeby to miało sens. Musi być minimum 4h odpoczynku
muszę się zastanowić jak to w przyszłym miesiącu zrobic 😉
Zimozielona wrote:https://zapodaj.net/plik-kP1FkcQTBR
Taki oszukaniec:)
Zimozielona Trzymam mocno kciuki za betę i progesteron🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 08:06
-
Cześć dziewczyny! Kciuki za Was trzymam, za bladziochy i za te bielutkie. Nadzieja jeszcze jest!
A mogę się Was zapytać od którego dpo beta jest pozytywna? Ja normalnie testuję po miesiaczce która nie przyszła, ale w tym miesiącu mamy jechać na narty dosłownie 3 dni przed tą datą i się zastanawiam czy jest możliwość sprawdzenia… bo oczywiście nie jeździłabym na tych nartach jeżeli byłby pozytyw…Pati2804 lubi tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
Dzień dobry! Krew spuszczona. Zawsze mam problem z widocznością żył i laska tak mocno mi się wbiła, że aż łzy mi do oczu nadeszły 😅 wyniki niby koło 13, ale mam nadzieję, że mąż zadziała i wcześniej mi je podeśle 😂
Jestem głodna jak wilk! Chciałam się jeszcze kimnąć chwilę, ale najpierw śniadanie! Jakieś plany na obiad? Ja otwieram dzisiaj fabrykę gołąbków 🥰Zaczarowan, Dropsik, Malamia, Kasia111, Ovufen, Olo323, Sparky, Zbuntowana, ultramaryna_, Pati2804, JoKoKoJo, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Tajlandia22 wrote:Dzień dobry! Krew spuszczona. Zawsze mam problem z widocznością żył i laska tak mocno mi się wbiła, że aż łzy mi do oczu nadeszły 😅 wyniki niby koło 13, ale mam nadzieję, że mąż zadziała i wcześniej mi je podeśle 😂
Jestem głodna jak wilk! Chciałam się jeszcze kimnąć chwilę, ale najpierw śniadanie! Jakieś plany na obiad? Ja otwieram dzisiaj fabrykę gołąbków 🥰Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Cześć. Ja mam dzisiaj wyjazd i wracam jutro, ale nie ukrywan, że wolałabym zostać w domu.
Zbuntowana, ultramaryna_, Pati2804, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
28/11 - badanie krwi
3/12 - endokrynolog -
Suzie wrote:Cześć. Ja mam dzisiaj wyjazd i wracam jutro, ale nie ukrywan, że wolałabym zostać w domu.
Zbuntowana lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Zimozielona rzeczywiście jest blada kreseczka 🤔 mi się nigdy nie trafił oszukany facellak, jakbym sie intensywnie nie dopatrywała, to widzę biel, mocne kciuki za betę
Ja właśnie nie wiem co tu na obiad zrobić hmmmultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
aszin wrote:Suzie, Ty mnie wcześniej witałaś a dopiero teraz skojarzyłam, czy to Ty?! 😁
To ja 😂aszin, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
28/11 - badanie krwi
3/12 - endokrynolog -
Alez cudownie było wypić kawkę i tu Was nadrobić! Dziewczyny jesteście meeega! ⭐️
Miłego dnia! ☕️🍰Olo323, Zbuntowana, ultramaryna_, Pati2804, JoKoKoJo, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Pati2804 wrote:No to trafiłaś w czuły punkt 😜 mój też ma bzika na punkcie siłowni, supli i auta.. jak wchodzisz do jego samochodu to pachnie, jest czysto tak że az mam ochotę zapytać czy buty ściągnąć 🤣 świeci się jak psu j.... a w pokoju ciuchy leżą na fotelu a torba od siłowni na podłodze przed szafa 🙈 i skarpetki nie odwrócone w koszu na pranie..🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 10:07
ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Butterfly23, Ovufen, aszin, elektro96, kasia97, Tajlandia22, MagdaA, sernik_z_rodzynkami, Olo323, notsobadd, Anka32, Prezesoowa, Zaczarowan, Beza27, Suzie, Sparky, Malinowysorbet, Zbuntowana, Sara30, ultramaryna_, Lola93, Dropsik, Pati2804, Majuna, Leśneintro, Kasia111, ellevv, Nusia28, Kiti, JoKoKoJo, aśś, Malamia, NiedoszlaWielodzietna, Liyss🧚🏻, Truskawka18, koktajlowa, AnitaK, MonReve96, KejtKa, Mikea, alauda, Jagodecka lubią tę wiadomość
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
Hej dziewczyny, ja standardowo poranek zaczęłam od testu. Ale niestety nic a nic. Został mi jeszcze jeden, ale dzisiaj muszę zrobić zapas 🤣 za każdym razem mówię sobie dobra tyle starczy zrobię wtedy kiedy trzeba a i tak wychodzi inaczej 😂 ale cieszę się, se do Was tu trafiłam, ile tu jest wsparcia I fajnych babek to aż jest niesamowite!
Super ,że jesteście bo ja taki laik to super czyta mi się wasze doświadczenia.
A jeszcze tak sobie myślę, czy kwestia plamienia implantacyjnego powinnam na nie wyczekiwać czy raczej na luzie jak go nie będzie to nie znaczy, że się nie udało?
I kiedy najszybciej mogę iść na betę? Żeby cokolwiek minimalnie wzrosło?
Ps. Mój pies, od 3 dni ciągle kładzie mi się na brzuchu , nigdy tego nie robił🤣🤣 mam nadzieję, że on czuje już coś czego ja jeszcze nie. Hihi czekamy dalej ❤️
Jakie macie dzisiaj plany? Sobota u Was sprzątająca? Ja już wczoraj ogarnęłam chatę, ale jak dzisiaj zobaczyłam swoje okna to aż mi wstyd 🤣🤣
Do 16go mam urlop wiec mam nadzieje, wiec ja jeszcze w łóżku z kawą.
😊😊😊😊😊Zbuntowana, ultramaryna_, Pati2804, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Olaura, Ovufen, NiedoszlaWielodzietna lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs: