Walentynkowe maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
fiorella82 wrote:Hej, miałam dwie dawki po 100 ml. Po pierwszej mi beta urosła, po drugiej elegancko spadła w niecały tydzień z 300 do 20 (właśnie dostałam wyniki z labu). Widzę że Ty też jesteś po cp. Miałaś metotreksat? Jesli tak, to jak długo dochodziłaś do siebie, normalnego cyklu i owulacji?
Ja wychodzę dziś ze szpitala, właśnie czekam na wypis. Strasznie się cieszę że to się już kończy. Dla mnie cały ten styczeń to porażka. Od lutego już musi być dobrze. -
fiorella82 wrote:Hej, miałam dwie dawki po 100 ml. Po pierwszej mi beta urosła, po drugiej elegancko spadła w niecały tydzień z 300 do 20 (właśnie dostałam wyniki z labu). Widzę że Ty też jesteś po cp. Miałaś metotreksat? Jesli tak, to jak długo dochodziłaś do siebie, normalnego cyklu i owulacji?
Ja wychodzę dziś ze szpitala, właśnie czekam na wypis. Strasznie się cieszę że to się już kończy. Dla mnie cały ten styczeń to porażka. Od lutego już musi być dobrze.
Tak, miałam metotrekasat, jedna dawkę. Od razu ładnie beta mi spadła, bez żadnych skutków ubocznych. Ale krwawienie miałam mega długie, z tego co pamiętam - trwało ponad 2 tyg. Niestety nie pamiętam jak długo czekałam na normalny cykl, bo kompletnie wtedy porzuciliśmy starania.
Lekarz wtedy kazał wstrzymać się ze staraniami bodajże na 6 mc.fiorella82 lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyEwelina92 wrote:Tak, miałam metotrekasat, jedna dawkę. Od razu ładnie beta mi spadła, bez żadnych skutków ubocznych. Ale krwawienie miałam mega długie, z tego co pamiętam - trwało ponad 2 tyg. Niestety nie pamiętam jak długo czekałam na normalny cykl, bo kompletnie wtedy porzuciliśmy starania.
Lekarz wtedy kazał wstrzymać się ze staraniami bodajże na 6 mc. -
Cześć, proszę mnie zapisać na 23.02.
Mam 31 lat, a to mój 5 cykl starań. Mam Hashimoto, biorę Letrox na obniżenie TSH. Z wielką niecierpliwością oczekuję na pierwsze maleństwo2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-