Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona spokojnie! lepiej taki niż wahania nie wiadomo jakie. Ja tam wierzę w Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 11:37
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona Twój wykres wcale nie jest płaski!
Ja juz chyba odpadam z tej gry, piersi mnie bolą chyba mniej niż wczoraj, temperatury nie potrafię odgadnąć, nie mogę jej porównywać do poprzedniego cyklu bo wtedy brałam dupka (wiem, że nie wpływa na temp ale utrzymuje hormony pod kontrolą, a to pewnie widać w temperaturze). Szanse oceniam na 1%, żeby nie było, że na zero no bo zawsze ten 1% chociaż jest. Nastrój juz w dół, nie czekajcie nawet na mój test w sobotę, zrobię go, bo tak zaplanowałam, ale nie będzie się czym pochwalić.
Słabo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 12:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:07
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teczova - mam 1% wiary w ten cykl jak Niezapominajka (chociaz u Ciebie Niezapominajko dopoki nie ma @ to jest szansa!). Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze, ze jestes juz po wszystkim i tak, jak mowisz, mozecie zaczac od nowa i to z o wiele wiekszymi szansami. Czuje, ze szybciutko sie Wam uda
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie kumam tych testów. Zamiast ciemniec to one chyba jasne się robią. Kiedy spodziewać się owulaki przy takich testach? Nikodemko jak sytuacja u Ciebie? Ty też na dniach owu?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4445bd36b559.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 16:29
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Sasanko - ;(
Szczesciaro - kurcze, faktycznie jakby jasnieja. Moze poziom lh poki co skacze i jeszcze bedzie porzadny pik?
Wedlug moich obliczen powinnam miec owulacje w sobote albo niedziele. Dzis testy jeszcze blade, ale odrobinke ciemniejsze niz wczoraj. Sluz mam wodnisty, ale jescze nie rozciagliwy