Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Evellee trzymam kciuki za wzrościk .
Przede mną 14 dni do testowania ale standardowo z negatywnym nastawieniem jak to ja .Ale lepiej tak niż w drugą stronę i kolejne rozczarowanie .W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Evellee wrote:Dziewczyny. Przy podcieraniu czerwone plamienie... Na @ za wcześnie. Na implantacja chyba też. Zglupialam..
implantacja zarodka następuje 5dni przed @ (+/-3dni)Przy cyklach 28dniowychWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 10:25
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Evelle to chyba dobry znak jeśli do miesiączki jeszcze daleko.Ja plamień nie mmiewam nigdy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 10:30
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ja miałam implantację ok 6dpo (tak myślę, bo pojawiał się bardzo charakterystyczny ból brzucha) i pozytywne testy ciążowe 9 dpo w trzech ciążach, także wiesz Evellee, coś się może kluć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 10:33
Nera86, AnitaK, Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
30 lat
Listopad 2011 - syn ❤️
2015-2016 - 4 poronienia
Styczeń 2017 - syn ❤️
Hashimoto
Dodatnie ANA
Mikrozakrzepy -
nick nieaktualnyTylko ze podejrzewam że ovufriebd źle mi wyliczył owulację. Podejrzewam ja ok 19-20dc. Mam cykle 32-33 dniowe. I wtedy wszystko na to wskazywało tylko nie temperatura. Ale ze jest to mój pierwszy cykl mierzenia temperatur to się tym specjalnie nie kieruje bo mierze i różnych porach...
-
nick nieaktualny
-
Evellee wrote:Dziewczyny. Przy podcieraniu czerwone plamienie... Na @ za wcześnie. Na implantacja chyba też. Zglupialam..
-
nick nieaktualny
-
jejku został mi tydzień do testowania pierwszy raz z temperaturą i z monitoringiem. ale pod górkę bo antybiotyk był po drodze, a przez niego infekcja pochwy... jednak nadal mam nadzieję
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Ja ten cykl spisuje na straty, robie te owulaki i to wszystko bez zadnego entuzjazmu i z przyzwyczajenia. I mimo to, mam swietny humor, az sama sie sobie dziwie. Chyba pogodzilam sie z tym, ze nie wyjdzie dopoki nie zrobie laparoskopii i nie wykryje przyczyny. Bo wiem, ze tak bedzie, po prostu to wiem.
Jedyne o czym marze, to zeby przyspieszyc czas i byc juz po.
I sie zrelaksowacprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemko nie mów tak, każda z nas zaskoczy zobaczysz oby ten cykl zrobił Ci cudowną niespodziankę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny