Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wyszło tak samo jak wczoraj, więc raczej się nie udało. Spróbuję jeszcze jutro, bo w pierwszej ciąży właśnie dzień przed @ dopiero mi wyszedł pozytywny.
-
nick nieaktualny
-
Gula wrote:U mnie dzisiaj jednak spadek nie kumam tych temperatur
Gula lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Cześć dziewczyny mnie czeka testowanie w przyszłym tygodniu, pewnie w sobotę. W tym cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. Niestety dopiero od 13dc. I tak patrzę na ten mój wykres i jakoś tak niskie te moje temperatury. Cykle mam niestety niezbyt regularne ostatnie 6 to odpowiednio 34, 28, 29, 31, 34, 27. Może ktoraś z Was się lepiej zna i coś z tego wykresu wyczyta.
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
tęczova wrote:Beti, jak tam? Pijesz dzisiaj?
Nikodemko, spakowana do Torunia? Cudownego wyjazdu Wam życzę! -
Teczova - wyjezdzamy jutro rano i wracamy w poniedzialek wieczorem ale Metaxa juz spakowana
Tylko jestem zla i zmartwiona... Wyglada na to, ze przesunie mi sie owulacja Testy owu negatywne, śluzu brak, jest tylko troche wodnistego od kilku dni. Boje sie, ze mi sie rozprogramowaly moje ksiazkowe cykle... -
Nikodemka wrote:Teczova - wyjezdzamy jutro rano i wracamy w poniedzialek wieczorem ale Metaxa juz spakowana
Tylko jestem zla i zmartwiona... Wyglada na to, ze przesunie mi sie owulacja Testy owu negatywne, śluzu brak, jest tylko troche wodnistego od kilku dni. Boje sie, ze mi sie rozprogramowaly moje ksiazkowe cykle...30 lat
Listopad 2011 - syn ❤️
2015-2016 - 4 poronienia
Styczeń 2017 - syn ❤️
Hashimoto
Dodatnie ANA
Mikrozakrzepy -
Kluffka - gdyby nie to, ze musze wiedziec kiedy wziac luteine, to pewnie bym ich nie robila
No, ale nie ukrywam, ze mial byc to wyjazd „staraniowy”, bo na co dzien nie mamy zbyt komfortowych warunkow do .
I tak naprawde nie martwie sie, ze owulacja nie przypadnie na wyjazd tylko, ze znowu cos mi sie poprzestawia i wroca moje dlugie cykle.
Dziewczyny pisaly, ze Inofem moze cos przestawic, wiec moze tu jest przyczyna. -
Nikodemko może popołudniu będzie już mocniejsza kreska. U mnie też chyba dupa z wcześniejszej owu. Pewnie znowu zapowiada się długi cykl. Ale to nic od poniedziałku mąż na urlop może uda się zrealizować postanowienie że częściej ♥️. Zobaczymy jakie dziś testy będą.
Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )