Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro - trzymam kciuki za postanowienie
U nas w tym cyklu wyjatkowo spokojnie z . W grudniu i styczniu bylo baaaardzo duzo, niestety bez efektu, wiec troche zluzowalismy i dzialamy co 2 dni. Dzis tez juz byloNona, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:45
AnitaK lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:09
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Ani0nka lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Judit, tak temperatura rośnie ale nie liczę na nic bo jestem po chorobie osłabiona i jeszcze mnie wyjałowiło i bujam się z infekcją pochwy
-
Teczova - ale Ci zazdroszcze jejuuu! Kocham gory, kocham Zakopane, tam sie zareczylismy Ile ja bym dala, zeby wypic grzanca i popatrzec na góry... Jak szwy zdjete, to kiedy dzialacie?
Zrobie testy, ale nie bede sie nimi przejmowala, wyjazd bedzie taki jak mial byc, czyli dobre jedzonko, piernikowe piwo, metaxa i -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:10
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Uhuu, no i swietnie, ze juz dzialacie. Dziekuje i zycze tego samego!
My bylismy w ferie rok temu i tez nie przeszkadzaly nam tlumy. Jesli nie bedzie ciazy to jedziemy na wiosne polazic po gorachtęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudit wrote:Hej ,
AnitKa spróbuj w dzień spodziewanej miesiączki, teraz może być jeszcze za wczesnie żeby co wyszło
Mi temperatura utrzymuje się wyższa, czekam do wtorku z testem. Byłam dzisiaj na badaniu tsh i kusiło mnie bardzo zrobić betę ale powstrzymałam się. Nie chce co miesiąc wariować, badać betę. Dopiero jak test sikany wyjdzie pozytywny to wtedy pójdę.
Zastanawiam się czy jeśli by się udało to czy temperatura nie powinna już jeszcze troszkę wzronąć?
-
.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to mam jakies takie przeczucie że mi się udało. Wczoraj nawet mojej kuzynce z którą bardzo dobrze żyje powiedziałam że jestem chyba w ciąży. A ona ze czuła że coś jest na rzeczy jak jej napisałam o tym plamieniu.
Nera86, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ja no to jak tak czujesz to musi sie udać trzymam kciuki !ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualny
-
Przyłącze się do wątku. Witam, gratuluje fasoleczek i trzymam kciuki za wszystkie testy. Ja jestem w okolicach ovu, w nocy było przytulanie a dziś tak tragicznie bolą mnie jajniki i to obydwa że modle sie tylko żeby do pracy dojechać i nospe wziąć bo nawet siedzieć nie mogę. Jak myślicie powtarzać dzisiaj starania czy dopiero jutro z rana?