Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę jakiś cień/cienie, nie wiem dokładnie co ale coś widać a który dpo?
Dziewczyny u mnie temperatura szaleje w tym cyklu:( wiec nie wiem czy i kiedy byla owu, powinna byc wczoraj/dzis/jutro objawy mialam jako takie ale temperatura beznadziejna:( ehh
dziś idę do gin na posiew, ale wizyta bez usg, wiec niczego sie nie dowiemII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Patrząc na Twój wykres wydaje mi się, że raczej 9 - ekspertem co prawda nie jestem. Popatrzyłam raz jeszcze i wciąż widzę u Ciebie bladziocha jak na 9dpo to bardzo ładny bladzioch
-
Wykreślcie mnie z testowania, okres przyszedł. Tyle że dobrze że wczesniej to szybciej bedzie owu.
Bierze któraś inofolik? W poprzednixh staraniach zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu brania go. Moze sa jakies tansze alternatywymhttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
axox wrote:Wykreślcie mnie z testowania, okres przyszedł. Tyle że dobrze że wczesniej to szybciej bedzie owu.
Bierze któraś inofolik? W poprzednixh staraniach zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu brania go. Moze sa jakies tansze alternatywym
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
AnitaK - widzę drugą kreseczkę ! Ewelina - u Ciebie też coś tam prześwituje
A ja sobie zrobiłam owulaka i pojawił mi się LH całkiem widocznyAnitaK lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
axox wrote:Wykreślcie mnie z testowania, okres przyszedł. Tyle że dobrze że wczesniej to szybciej bedzie owu.
Bierze któraś inofolik? W poprzednixh staraniach zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu brania go. Moze sa jakies tansze alternatywym
Kciuki za następny cykl! Ja biorę MiositogynGTaxox lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u