Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Evellee wrote:Skoro wyszedl całkiem widoczny owulak też może być coś na rzeczy
Sprawdzałam szyjkę . Cała pokryta białym kremowym gęstym śluzem . 8dni do @ zostało
Owulak nie jest jakoś mocny (6dpo)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:16
Evellee lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
U mnie w zeszłym cyklu wychodziły owulaki ciemniejsze niż przy owu, a nic z tego nie wyszło. Nigdy już nie będę robić sobie w ten sposób nadziei..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:17
Nera86 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualnyNera86 wrote:Myślisz? Zero objawów . Zasinienie pochwy jak przed @już sie pojawiło. Także nic tylko czas odliczać .
Sprawdzałam szyjkę . Cała pokryta białym kremowym gęstym śluzem . 8dni do @ zostało
Owulak nie jest jakoś mocny (6dpo)Nera86 lubi tę wiadomość
-
Ja sobie zrobie test ciążowy 14lutego co by cykl bez testu nie był (choć i tak będzie nic ale co tam hehe)
Jedyne co mi się nie zgadza(do poprzedniego cyklu) to śluz I położenie szyjki . Reszta wypisz wymalujWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:24
nick nieaktualnyNera86 wrote:Ja sobie zrobie test ciążowy 14lutego co by cykl bez testu nie był (choć i tak będzie nic ale co tam hehe)
Jedyne co mi się nie zgadza(do poprzedniego cyklu) to śluz I położenie szyjki . Reszta wypisz wymalujNera86 lubi tę wiadomość
-
Życzę Ci całym sercem żeby nie przylazła! Plamienie jest obiecujące bym rzekła Ja nigdy w ciąży plamień nie miałam . Przed okresem również. W poprzednim cyklu miałam nisko ,twarda i zamknięta (śluz mleczy wodnisty). Obecnie wysoko, zamknięta i twarda cała w białym gęstym śluzie jak krem. Ale bezwonny wiec chyba nie infekcja? Zresztą do ginekologa idę w następnym tygodniu po skierowanie na usg czy torbieli nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:32
nick nieaktualnyNera86 wrote:Życzę Ci całym sercem żeby nie przylazła! Plamienie jest obiecujące bym rzekła Ja nigdy w ciąży plamień nie miałam . Przed okresem również. W poprzednim cyklu miałam nisko ,twarda i zamknięta (śluz mleczy wodnisty). Obecnie wysoko, zamknięta i twarda cała w białym gęstym śluzie jak krem. Ale bezwonny wiec chyba nie infekcja? Zresztą do ginekologa idę w następnym tygodniu po skierowanie na usg czy torbieli nie ma
A oprócz tego lecę dzisiaj zakładać aparat ortodontyczny
Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nera86 wrote:To nie dużo! Ja myslalam ze jakieś 7tys góra i dół . Chyba tez się skuszę a teraz nie zaśmiecam juz wątku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:58
Nera86 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Gratuluję i 3mam kciuki aby wszystko było ok
Ja też zamierzam jeszcze raz zatestować w Walentynki. A może się jednak z tego coś urodzi[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Cześć dziewczyny z tymi owulakami jest różnie, u mnie w pierwszej ciąży wychodziły pozytywne zanim wykryły to testy, a tym razem owulaki zdecydowanie negatywne (delikatna druga kreska) a ciążowe pozytywne od 10 dpo. Także nie ufajcie owulakom
W 100%. Nie polecam tez testów ciążowych z Allegro tych najtańszych. Niby maja czułość 10, a kreski słabsze niż na aptecznych 25.AnitaK, Nera86 lubią tę wiadomość
-
Mogę prosić jeszcze raz o zerknięcie na mój wykres? Jest jeszcze szansa na owulację czy nici z tego? Dziś jest 29dc. Cykle od kilku miesięcy są raczej mało regularne, wcześniej ok 30 dni. I na jakiej podstawie ovu wyznacza tę owulację? Sama temperatura wystarczy? I czy ktoś byłby tak miły i łopatologicznie mi wyjaśnił jak się wyznacza owulację na podstawie temperatury? Bardzo proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 14:53
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Temperatura owszem, ale dobrze jak jest jeszcze jeden wskaźnik np. śluz, także w przyszłym cyklu obserwuj również swój śluz
-
Hej!!
14 lutego testuję!
Od 22dc biore duphatson. Mam brać do czwartku i potem beta. Jak wyjdzie pozytywna to kontynuować branie tabletek !! Tak strasznie się stresuje. Chyba wolałabym dostać okres niz zobaczyc negatywna betę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 15:06
AnitaK, Nera86 lubią tę wiadomość
Starania od Czerwca 2015
Wykryta Endometrioza w 2017 -
Bożenka wrote:Dziewczyny mam dzisiaj klucie, i pobolewanie podbrzusza. Oby @ nie przyszła. 7dpo