Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie byłam na becie, bo nie miałam jak jechać. Czuję, że nic z tego. Ale martwi mnie ten okres..
Ewelina, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:07
Ewelina92 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Ewelina92 wrote:Powodzenia, czekamy na info
Dziewczyny, jakie macie doświadczenia, jeśli chodzi o testy z allegro, te zielone?? Zakłamują?
Mam ich kilka i dziś "genialnie" postanowiłam, że zrobię i wyszedł cień... Chociaż w ostatnim cyklu robiłam niebieskie z allegro i jeden właśnie pokazał cień mimo braku ciąży.
U mnie jakieś 8/9 dpo. Ale temperatury mam niższe niż w poprzednich cyklach. Może to kwestia clo. -
Sloneczko - a jak dzis wylada sytuacja? Nie ma juz okresu nic a nic? Jesli to nie ciaza (choc wierze, ze jest), to co moze byc przyczyna takiej skapej i krotkiej miesiaczki?
-
Dzisiaj to już takie bardziej plamienie. Robiłam test, bo miałam jeszcze jeden i negatyw. Owulak oczywiście pozytywny. Jutro chyba się przejdę do gina. Brak mi siłCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko12 wrote:Dzisiaj to już takie bardziej plamienie. Robiłam test, bo miałam jeszcze jeden i negatyw. Owulak oczywiście pozytywny. Jutro chyba się przejdę do gina. Brak mi sił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:34
-
Gosix, tak to były różne testy.
Może to wynik niskiego proga? Albo torbieli (oby nie )? Już sama nie wiem..
Ola, wybierasz się do gina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:41
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko w październiku miałam usg robione i jajniki były czyste bez żadnych zmian, możliwe że w ciągu 3,5 miesięcy pojawiły się torbiele?
-
Proga nie badałam, możliwe że też może być przyczyną, a w którym dc najlepiej jest zbadać?
-
Olaa..32 wrote:Słoneczko w październiku miałam usg robione i jajniki były czyste bez żadnych zmian, możliwe że w ciągu 3,5 miesięcy pojawiły się torbiele?
-
Torbiel może się pojawić w każdym cyklu, np. z niepękniętego pęcherzyka. Miałam już chyba dwa razy. Czasami nie dają zadnych objawów i nawet nie wiadomo, że coś tam jest. Mi się ładnie wchłonęły.
Proga badać najlepiej 7 dpo. U mnie chyba trochę za niski był, bo 13,9 ng/ ml.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Zbadam proga po owulce i jak wyjdzie ok to dopiero wybiorę się do gin, żeby zbadał czy jakiś torbiel mi się nie wytworzył
-
nick nieaktualny
-
U mnie takie skąpe i krótkie miesiączki zdarzają się dość często, nie wiem czy taka moja natura czy coś tam się dzieje
-
Nie wiem czy jest sens, ale proszę o zapisanie mnie na 14 lutego. Zaklinam rzeczywistość
Słoneczko12 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Ola, skoro masz często skąpe miesiączki to być może taka twoja natura.
Moje nie są jakieś super obfite, ale ta jest inna niż zawsze i się martwię.
Gula, trzymam kciukiGula lubi tę wiadomość
Syr 1, 23
[/u -
Hej:) mogę dołączyć? Będę testować 14.02
Mam juz jedną córkę, to pierwszy nasz cykl starań.
Dołączam bo potrzebuję wsparcia- czas starań mnie mocno stresuje; miewam cykle bezowulacyjne.
W tym cyklu mielismy tylko jedną próbę podczas dni płodnych- wydaje mi się że na 1 dzień przed ovu. Wydaję mi się że nic z tego, ale oczywiście wynajduje sobie juz obajwy mimo ze to nie możliwe bo to raptem 18dc;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:24
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
axox wrote:Hej:) mogę dołączyć? Będę testować 14.02
Mam juz jedną córkę, to pierwszy nasz cykl starań.
Dołączam bo potrzebuję wsparcia- czas starań mnie mocno stresuje; miewam cykle bezowulacyjne.
W tym cyklu mielismy tylko jedną próbę podczas dni płatnych- wydaje mi się że na 1 dzień przed ovu. Wydaję mi się że nic z tego, ale oczywiście wynajduje sobie juz obajwy mimo ze to nie możliwe bo to raptem 18dc;)
Pewnie, że możesz dołączyć, zapraszamy
Razem zawsze raźniej. Czasami jeden raz wystarczy, bądź dobrej myśliNikodemka lubi tę wiadomość
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko - moze to jednorazowa sytuacja... caly czas trzymam kciuki.
Ja juz sama nie wiem czy moje starania to stres czy ekscytacja, ale raczej to drugie. Na pewno duze emocje.
W tym miesiacu siegna zenitu, szczegolnie podczas czekania na wynik nasienia, bo jesli i u niego i u mnie byloby cos nie tak, to za siebie nie recze...