Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem czy w tym cyklu będę miała możliwość się starać, ale zapisz mnie słoneczko na 28 luty, co będzie to będzie
Słoneczko12 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Sloneczko - moze to jednorazowa sytuacja... caly czas trzymam kciuki.
Ja juz sama nie wiem czy moje starania to stres czy ekscytacja, ale raczej to drugie. Na pewno duze emocje.
W tym miesiacu siegna zenitu, szczegolnie podczas czekania na wynik nasienia, bo jesli i u niego i u mnie byloby cos nie tak, to za siebie nie recze...
Nikodemko, oby tak było. Choć zaczynam się czuć coraz gorzej. Zaczęło mi się kręcić w głowie i jakoś mi słabo.
My też w cyklu badanie nasienia, także też będzie stres..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Evellee kciuki kochana
-
nick nieaktualny
-
Hej dzisiaj już lepiej. Podniosłam się i walczę dalej. Zamówiłam suplementy testy owu i ciążowe. Mam nadzieję że Ovarin skróci mi cykle i będzie mi dane zatestowac w lutym. Podam datę jak będę po owu. Dziś mam 6dc i pojawił się śluz wodnisty.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Kochane powiedzcie mi czy na ten niski stosunek lh i fsh może gin przepisać Clo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 13:21
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:43
baksia lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Meggs wrote:Niesądze. Clo to stymulacja w przypadku kiedy nie ma się własnych owulacji, albo cykle są baaardzo długie. Na pewno obnizony stosunek lh:fsh nie jest powodem do stymulacji. W ogole nie jest on istotny. Zbadaj proga w 7dpo.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Właśnie mam bardzo długie cykle. Dwa poprzednie trwały powyżej 42 dni. Właśnie ciężko zbadać proga bo nie wiem kiedy występuje owu. Testy robią mnie w bambuko.
Judit ja zawsze badam na początku cyklu 3-4 dc. -
A
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Judit - ja mialam zalecone badanie prolaktyny miedzy 3-5 dc. Nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze w okolicach miesiaczki poziom prolaktyny wzrasta (odpowiada ona np za bol piersi przed @), wiec wynik moze byc falszywie za wysoki. Ale poczytaj jeszcze
-
.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Bierzecie jakieś suplementy witaminy? Można sobie jakoś pomóc? Nie mówię o lekach, kiedy wiadomo że coś sie dzieje.
A ja mimo że 18dc to czuje ból piersi, krzyża. Wiem że poprostu jestem wyczulona na objawy, no ale nakręcam sie:p
We wczesniejszej ciąży kiedy byłam pewna że mam objawy ciążowe nie było nic; a kiedy byłam pewna ze nie ma szans to okazało sie ze jest ciążahttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
Judit wrote:Powiedzcie mi kiedy zbadać prolaktyne?Ostatnio badałam w 4 dc gdzie wynik wyszedl za wysoki.
Lekarz powiedział że powinno się zbadać około godziny 10 ale w którym dniu ?
Np ja robiłam pierwszy raz 3-4 dc i miałam 28 (jednostki nie pamietam) po 3 miesiącach zrobiłam 7 dpo czyli to był mniej więcej 22-23 dc (a zrobiłam ponieważ strasznie bolały mnie piersi i koleżanka poleciła mi zrobić badanie prolaktyny bo może jest za wysoka i przez to mam ból piersi) a przy okazji robiłam progesteron. Wtedy prolaktyna wyszła mi 19,5. Czyli już spadło i było w normie. I teraz zrobiłam znowu w 3dc to mam 12,5. Pod koniec cyklu zawsze będzie wyższa prolaktyna niż na początku. Ja radzę Ci poczekać na początek cyklu bo będziesz miała porównanie do wcześniejszego wyniku.
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
nick nieaktualnyaxox wrote:Bierzecie jakieś suplementy witaminy? Można sobie jakoś pomóc? Nie mówię o lekach, kiedy wiadomo że coś sie dzieje.
A ja mimo że 18dc to czuje ból piersi, krzyża. Wiem że poprostu jestem wyczulona na objawy, no ale nakręcam sie:p
We wczesniejszej ciąży kiedy byłam pewna że mam objawy ciążowe nie było nic; a kiedy byłam pewna ze nie ma szans to okazało sie ze jest ciąża
Ja biorę witaminy prenatalne i pije zioła ojca sroki.
Oj Słoneczko, coś się dzieje u Ciebie... chyba trzeba iść na betę -
nick nieaktualny