Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie przylazła @, także dopisz słoneczko przy moim nicku @
-
Złapałam doła, choć miałam tego nie robić. Nie chce mi sie nawet wstać z łóżka. Ile to ma jeszcze trwać.. Psychicznie tego nie udzwignęCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Nie dziwię Ci się słoneczko .Tak to jest jeśli się bardzo chce a wyluzować nie łatwo -wiem z doświadczenia Mąż badał nasienie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:23
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Wyluzować to się nie da niestety
Miał badać w tym cyklu, ale przyspieszyła mi się owulacja. Czekam na @ i teraz go wysyłam.Nera86 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko, przytulam. I doskonale wiem jak sie czujesz. Ja pewnie bede przechodzila przez to samo za tydzien. Bedziesz w najblizszym czasie robila jakies badania oprocz nasienia?
-
Wiesz Nikodemko, opadłam całkowicie z sił i chęci. Nie mam dobrego lekarza, nie mam żadnego planu. Z każdym cyklem coraz trudniej mi funkcjonować. Za bardzo chyba się tym wszystkim przejmuję, ale taki już mam charakter.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko, wcale nie za bardzo, to zupelnie normalne, uwierz mi :* Moim zdaniem najwazniejsze jest, zebys znalazla dobrego lekarza, ktory ulozy plan dzialania tak, zebys Ty sie nie musiala o nic martwic. Musisz sprobowac!
-
Czuję, że u mnie duży problem tkwi w moim samopoczuciu. Nie odczuwam już radości z niczego. W ogóle nie mam chęci na nic... Nieważne.
Dokończę tylko ten wątek i znikam stąd. Nie mam już siłCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko12 wrote:Czuję, że u mnie duży problem tkwi w moim samopoczuciu. Nie odczuwam już radości z niczego. W ogóle nie mam chęci na nic... Nieważne.
Dokończę tylko ten wątek i znikam stąd. Nie mam już sił
Słoneczko jeśli moge coś doradzić, jeśli nie bierzesz witaminy b12 to proponuje zacząć suplementować. Byłam w podobnym stanie emocjonalnym jak Ty, po miesiącu łykania b12 500mg jestem spokojna, pełna energii a przede wszystkim skończyły sie moje wieczne doły... -
Hej dziewczyny, ja już nie mogę z tym czekaniem na @ dziś 27 dzień cyklu. Ból piersi, ogólne wk*rwienie, że @ zaraz przyjdzie i nic poza tym. Ehh, zero śluzu przepowiadającego ciążę, suchości przedokresowe tak jak zwykle, wyczuwam że @ przyjdzie w środę, albo nawet i jutro. Zero jakichkolwiek sygnałów, że mogę być w ciążySzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Także chyba ponownie spotkamy się w marcu:]Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
Powtórzyłam dziś test Wygląda na to, że będzie dobrze! Dziękuję Wam dziewczyny! Trzymam za Was mocno kciuki! Wierzę, że wszystkie będziemy tulic maleństwa! Wy też trzymajcie za mnie! Oby ta ciąża była bezproblemowa! Teraz w poniedziałek bierzemy ślub kościelny, lepszego prezentu nie mogliśmy dostać!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1eb5559ee8c.jpgSłoneczko12, Nikodemka, Martek&M, Lajni85, Beti82, Poziomka92, Nera86, taka_mama lubią tę wiadomość
-
Mamofaza, gratuluję!
U mnie dziś 1 dc. Powoli się podnoszę i zbieram siły, ale forum najprawdopodobniej opuszczę.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko - zostan! My tu przeciez zbieramy i podnosimy sie razem... Ja bede Was pewnie potrzebowac w sobote, po to tu jestesmy :*
Angelika1313 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, chciałabym zostać. Jednak dotarłam chyba do takiego momentu, że muszę przewartościować swoje życie. Tak naprawdę straciłam jego cel. Zatraciłam się za bardzo. Muszę ochłonąć i podjąć jakieś konkretne decyzje. Czasami jest mi naprawdę trudno, bo nie mam nikogo oprócz mojego M., by porozmawiać. Prosiłam mamę o głupią receptę i nawet tego mi nie załatwiła... eh. Muszę sobie popłakaćCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u