Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewuszka, piekna kreska gratulacje! Ja wydaje mi sie skończyłam dni płodne, śluz co prawda jeszcze rozciągliwy ale dzisiaj temperatura spadła wiec pewnie owulacja. Kości zostały rzucone i teraz ta gorsza część cyklu, ta co się tak dłuży... powodzenia dziewczyny :*listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualnya ja jutro znowu testuje kusi mnie dziś strasznie, ale na razie wytrzymałam dumna z siebie!
Oczywiście w mojej aptece w mojej pipidówie nie było innych testów jak pink eco. Więc teraz znowu powtórka tym samym. W piątek dopiero mam szanse kupić coś innego chociażby w rossmanie. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 21:01
kattalinna, Paula 44, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Mewka trzymam mocno!
Donia, ja po poprzedniej ciąży (nieudanej) wyrzuciłam test, bo wracały mi złe wspomnienia. Nie mogłam na niego patrzeć.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate moje dwie kreski biegają po chałupie i mają wielki problem : dlaczego nie chcesz mi powiedzieć do czego to służy - pokazując na tampony znalezione w mojej torebce Czasami się zastanawiam czy mi mózgu starczy jak pytania będą od jeszcze jednego takiego...
kattalinna, kate55, Paula 44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, odwiedził mnie dzisiaj Ridż. Winko sobie wypije i przerzucać się na wątek marcowy. Może na wiosnę.
Za resztę testujących TRZYMAM MOCNO KCIUKI!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Morwa, dzięki za pocieszenie Już mogłaby ta tempka podskoczyć, bo mnie wszystko boli od codziennego pytongowania
Jak Ridż przylezie, to dopiero będzie winiacz - teraz jeszcze nic pewnego Trzymam kciuki, może jednak nie przyjdzie
Caro, przykro mi Powodzenia w marcuPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Kate55, troszkę Cię "podglądnęłam" i widzę, ze zażywasz coś na tarczycę...?
Co to za lek (jeśli można zapytać)? I co masz? Nad, czy niedoczynność? Jakie wartości?
Pytam, bo kiedyś się dowiedziałąm, ze mam niedoczynnosć, ale mój gin-endo. tego nie leczy, bo niby "nie potrzeba"... ;/ -
O.n.a.
Biorę euthyrox, mam niedoczynność. Startowałam z tsh koło 4, 2 miesiące temu miałam 1.5, czyli idealnie Muszę znowu sprawdzić.
A badałaś hormony tarczyc? Może idź do endokrynologa? Tutaj jest też wątek dotyczący niedoczynnościPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp