Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, 8 lat? Musieliście być bardzo cierpliwi! Super, że w końcu udało się Wam mieć synka i mam nadzieję, że z rodzeństwem pójdzie szybciej A jeśli mogę zapytać, jak Wam się udało zajść w ciążę po tych 8 latach starań?
Mewka, to jak będziesz chciała prezencik na pierwszej stronie, to daj znać! Czekamy na newsyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Paula, 8 lat? Musieliście być bardzo cierpliwi! Super, że w końcu udało się Wam mieć synka i mam nadzieję, że z rodzeństwem pójdzie szybciej A jeśli mogę zapytać, jak Wam się udało zajść w ciążę po tych 8 latach starań?
Mewka, to jak będziesz chciała prezencik na pierwszej stronie, to daj znać! Czekamy na newsy
Długo chorowałam. Historia dość skomplikowana. .. pod koniec 2013 roku zdiagnozowano hashimo to. Ustawienie tarczycy. Zielone światło w maju 2014 i .... złoty strzał. No i jest Szymi. Taki prezent po 9 latach małżeństwa.
Teraz dwie próby za nami - była cc, więc odczekałam 11 miesięcy.
Luty to dla nas taki ostatni moment, w tym sensie, że na początku marca muszę wrócić do pracy. ..
Bardzo bym chciała, żeby się udało. .. , ale już bez spiny... im większa presja, tym marniejsze efekty. Nadzieja w sercu jednak się tli. Wiem już , że cuda się zdarzają! Trzeba tylko w to uwierzyć!
Czekamy więc. ... prawie!!!!! cierpliwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:23
o.n.a., midnight lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
a ja nie mam dwoch kresek ale za to dostalam zareczynowy...pierscionek hehe...sie pochwale a co...
Ania-nowa, Paula 44, mewka87, Agata25, wombi, Broszka, JoHanna, emaj, Rosolina, kattalinna, Karissa, Aga26, ktosiowa, midnight, Marteczka93, Foto_Anna, Allmita lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Paula, czyli to wszystko wina Hashi? Oby teraz szybko się udało!
Pepsi, gratulacje!! To na pewno był cudowny momentpepsunieczka, Paula 44 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Paula, czyli to wszystko wina Hashi? Oby teraz szybko się udało!
Pepsi, gratulacje!! To na pewno był cudowny moment
No wcześniej była borelioza. Dwa lata antybiotyków non stop. Potem liczne zabiegi laryngologiczne. Potem problemy neurologiczne. Potem 3 błędne diagnozy lekarskie. Aż w końcu hashi! Być może od niego wszystko się zaczęło.
Dziękuję za ciepłe słowa.Szczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
Cześć!
Ja powinnam dostać @ 14-15 lutego, ale pierwszy test wykonam 11stego, bo farmaceutka mówiła, że ona to już robiła po 10 dniach od potencjalnego poczęcia, a owulkę miałam jakoś 30.01, tak też wynikało z wielkości pęcherzyka dominującego i testu ow.
Dam znać jak pojawi się coś więcej niż 1 kreska Ale proszę o wpisanie mnie na 15.02, bo w sumie wtedy dopiero będzie większa pewność.
Pepsunieczka - ja właśnie dziś wrzuciłam na allegro swoją suknię, może się spodoba
http://allegro.pl/show_item.php?item=5964645034
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:40
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Donia, szkoda ale zapraszam jak najbardziej na marzec
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/marcowe-nowalijki-czyli-pierwsza-wisenna-lista-testujacych,9278,1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 07:28