Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta.83 wrote:ja pierdykam, Alexis do mnie wpada w Walentynki !!
U mnie Alexis zawita prawdopodobnie dziś lub jutroPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Jeśli jeszcze można , poproszę o zapisanie mnie na 26.02 / 27.02
Już nie mogę się doczekać Testowania ! Oby nasi mężczyźni przynieśli szczęśliwe prezenty w te Walentynki -
Ja mam termin @ na 5 lutego. Odstawilam piguly w listopadzie i od tej pory w 2 czesci cyklu mialam mdlosci... Mam je tez teraz wiec sie nie nastawiam. Zobaczymy jak z temperaturka, na razie jest ok. Moim marzeniem zqwsze bylo urodzic przed 30tka a to w listopadzie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:38
-
Boszszszszzzzz, ale się dziś przestraszyłam w toalecie.... Od dziś papierom toaletowym w czerwone misie mówimy zdecydowane NIE !!!
Na szczęście jak na razie termin 14.02 podtrzymujęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:29
-
o.n.a., normalnie jak większość moich gości ja mam hopla na punkcie srajtaśmy z rossmana i jaram się jak tylko nowy motyw zobaczę teraz są wesołe małpy trochę mnie zaskoczyli tym letnim motywem w zimie, bo spodziewałam się długiego bytowania pingwinków, a po nich baranków na wiosnę stara baba a ile funu
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:o.n.a., normalnie jak większość moich gości ja mam hopla na punkcie srajtaśmy z rossmana i jaram się jak tylko nowy motyw zobaczę teraz są wesołe małpy trochę mnie zaskoczyli tym letnim motywem w zimie, bo spodziewałam się długiego bytowania pingwinków, a po nich baranków na wiosnę stara baba a ile funu
-
nick nieaktualny
-
Dziś mi poleciała krew z nosa, myślicie, że to ciąża?
Wieczorem uzupełnię listę.
Ktosiowa, jeszcze poczekajmy, aż faktycznie CIę nawiedzi! Daj znać Wolałabym prezenciki wstawiać zamiast tych flaszek
Donia, to czekamy na wieści!midnight, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualnya ja dziś wysikałam rano takie coś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/effc9c92d2d0.jpg
cienie już miewałam więc sprawdzę innym testem za dwa dni i wtedy jak co będę się cieszyćwombi, rosax3, monika454, kattalinna, pepsunieczka, bizona, Paula 44, kasia_k, emaj, Agata25, Broszka, Aga26, ewuszka, Foto_Anna, Jagah, coffee lubią tę wiadomość
-
Mewka!!! Oby to było to!! Wkleić ci już prezencik?
Lista uzupełnionaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:33
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Witam się.
Testuje 29 lutego. Poproszę o dopisanie na listę.
Czekamy na kolejny cud i marzymy o zdrowym rodzeństwie dla naszego rocznego Szymonka - na którego pojawienie się czekaliśmy 8 lat.Szczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
nick nieaktualnyjuż się nie nakręcam... nawet nie mam jak iść na krew, bo u nas tylko rano do 9 i to 3 razy w tyg. a ja do pracy rano. Poczekam tym razem cierpliwie, taki mam plan jak będzie ładna gruba krecha to zapiszę się do gin
W niedziele rano robiłam też Pink eco, ten sam <wiem wiem zza szybko itd ale nie mogłam wytrzymać > i na tamtym teście nawet dziś nie ma cienia cienia ani odbarwienia. A na tym jak się pokazał od razu tak został cień taki sam. Oby oby trzymajcie kciukimidnight, pepsunieczka, kattalinna lubią tę wiadomość