Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa bardzo mnie zaciekawiła Twoja beta .
Znalazłam coś takiego " ja w 29 dc miałam 4000 , a w 34 dc 20447 - ale to była ciąża trojacza. "
Wszystkim zaciążonym gratuluję a reszcie życzę powodzenia.kark, midnight lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Chyba będziecie musiały mi wino dać
Kasia_k miałaś trzymać ją :*
Ja kontaktowałam się z moim endokrynologiem, przepisał mi Bromergon po pół tabletki, przez 2 tygodnie. Czemu tylko 2 tygodnie?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
hej dziewczyny. U mnie nieciekawie....Wczoraj wieczorem miałam takie ciągnące bóle podbrzusza i kłucie i trochę brązowego śluzu...Nie wiem czy się powinnam stresować,niby takie coś często występuje w okolicach terminu miesiączki. Chyba się jednak wybiorę wcześniej do gina. Kurde jak jutro dostanę @ to w brodę sobie będę pluć że tak wcześnie zrobiłam ten cholerny test:/.... Mam w domu zapas luteiny myślałam ,żeby coś już profilaktycznie wziąć zanim do gina trafię. wie któraś jakie jest dawkowanie?
-
Wytłumaczcie mi, bo za cholere nie rozumiem - po co ludzie to robią? ! I to jeszcze na forum starająco-ciążowym !!!! W jakim wieku są te osoby, czy to ktoś kto się dobrze bawi zanim wyjdzie do szkoły, czy kobiety po przejściach, które nie mają szans na macierzyństwo. .. Boże. Dla mnie to paranoja.
Gowniary nauka się zająć. Starsze - do psychologa na terapię.
Co za świat. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 07:49
Szczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
Wkleila cudze fotki, tutaj pisze ze chce testować. Nie którzy ludzie nie mają po kolei w głowie. Na bank znowu będzie pod kilkoma nickami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:10
-
Paula 44 wrote:Wytłumaczcie mi, bo za cholere nie rozumiem - po co ludzie to robią? ! I to jeszcze na forum starająco-ciążowym !!!! W jakim wieku są te osoby, czy to ktoś kto się dobrze bawi zanim wyjdzie do szkoły, czy kobiety po przejściach, które nie mają szans na macierzyństwo. .. Boże. Dla mnie to paranoja.
Gowniary nauka się zająć. Starsze - do psychologa na terapię.
Co za świat. ...
Nie wiem o co chodzi z tym flakonikem, pół dnia się wczoraj głowiłam - kto to i po co to robi? Nawet na takim forum nie można już nikomu zaufać? ja wykasowałam fotki córy, to samo dziś zrobię na fb, choć mam ich niewiele. Co za świat...
-
iwonka86 wrote:hej dziewczyny. U mnie nieciekawie....Wczoraj wieczorem miałam takie ciągnące bóle podbrzusza i kłucie i trochę brązowego śluzu...Nie wiem czy się powinnam stresować,niby takie coś często występuje w okolicach terminu miesiączki. Chyba się jednak wybiorę wcześniej do gina. Kurde jak jutro dostanę @ to w brodę sobie będę pluć że tak wcześnie zrobiłam ten cholerny test:/.... Mam w domu zapas luteiny myślałam ,żeby coś już profilaktycznie wziąć zanim do gina trafię. wie któraś jakie jest dawkowanie?
Chyba bym na Twoim miejscu pchała się do gina...też myślałam żeby luteinę wziąść, ale nie będę na własną rękę nic kombinować. Też lepiej nie kombinuj.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
aaaa sory haha ! Już edytuję... W normach wychodzi 6-7 tydzien ... jaka ja jestem ciekawa ! Zaraz dzwonie do gina się umówić...
Myślicie , że warto roić przyrost bety czy w jakichs szczegolnych wypadkach? Bo nie wiem czy jutro isc -
Kochane to jest internet ... każdy jest w miare anonimowy. Ja też tego nie rozumiem, ale nie dziwmy się, że ktoś coś takiego robi. Po co ? Zielonego pojęcia nie mam - dla zabawy? chory psychicznie? idealizuje swoje zycie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:51