Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już nie wiem czy jest wysoka w koncu czy nie... ah sama sie pogubiłam.Teściowa i koleżanki mnie zmyliły... aaaaahhhh Ważne ze jest na + i groszek sobie u mnie siedzi. Teraz wysysa mi cała energie, że moge spac na stojaco z otwartymi oczami haha . Boję się nawet prowadzic samochód.
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że wtrącę, ale przyrosty też są o dupę rozbij czasem
Ja w drugiej ciąży stwierdziłam, że zrobię, bo wszyscy robią. Przyrost w ciągu 48h wyniósł 32%. Zaryczana czekałam kolejne 1,5 tygodnia na bóle albo krwawienie, które by sugerowałyby poronienie albo ciążę pozamaciczną.
W końcu mąż kazał mi iść do gin i zobaczyłam wtedy robaczka z pikającym serduszkiem, który za niedługo kończy 1,5 rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:39
inaa, Allmita, kattalinna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Inaa kiedy bete powtarzasz? jak dla mnie rowniez twoja beta oznacza blizniaki albo szybsze poczecie. tak was odwiedzam i nie moge doczekac sie twojej drugiej bety no albo zdjecia z usg
inaa lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mewka strasznie mi przykro:(
Midnight gratulacje!
Kate, ja byłam dzisiaj na badaniach, robiłam lh,fsh, ft3 i 4, prolaktynę i estradiol. Niestety prywatnie wszystko,ale co zrobić jak lekarz każe czekać a ja nie mam tyle cierpliwości. Z resztą wolę wiedzieć co i jak. Jutro wyniki..midnight lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, bede testować 21.02. To moj 2 cykl starań. Biore duphaston takze o objawach nie bede sie rozpisywać bo jak wiadomo objawy po nim sa zbliżone do ciążowych..trzymajcie kciuki, ja trzymam za Was :*
Karolcia84 lubi tę wiadomość
02.2015 moj Aniołek
10.2016 mój Aniołek
Niedoczynność tarczycy Hashimoto,
Przebyta chlamydia i ureaplasma
Czynnik meski- 2% prawidłowych plemnikow
Fragmentacja plemnikow ok
12.2016 jajowody drożne
komórki nk- 20 % - intralipid dozylnie
Przygotowanie do laparoskopii termin na 23.04.2018
-
Kate możesz mnie wykreślić z listy?
Dzięki
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Drogie Panie, no to ja poproszę flaszkę dla towarzystwa, musiałam trochę przyspieszyć sprawdzenie - wiem, przepraszam, tak się nie robi - ale niestety raczej musiałam (o czym niżej). W każdym razie: sikany negatywny no i zrobiłam betę jeszcze dla pewności, wyszła < 2,0 mIU/ml, czyli rozumiem, że fasoli brak
W związku z tym pomyślałam, żeby się za to zabrać jakoś kompleksowo i zrobić chociaż najważniejsze badania - żeby w razie czego podtrzymać ciążę albo wiedzieć co brać, by zwiększyć szanse. I tu pytanie do Was, doświadczonych forumowiczek - co byście radziły zbadać na pierwszy rzut (dotąd miałam tylko morfologię ogólną)? Jakie hormony? Na pewno z doświadczenia wiecie, na co zwracać uwagę, więc będę BARDZO wdzięczna za podpowiedź.
W czwartek idę do gina na dużo wcześniej już umówioną wizytę (cytologia), więc jego też zapytam, ale ponieważ wiadomo jak to z lekarzami, to chętnie poznam też Waszą opinię.
Ściskam i trzymam kciuki za kolejne prezenty na liście!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 15:26
-
Karolcia84 wrote:Drogie Panie, no to ja poproszę flaszkę dla towarzystwa, musiałam trochę przyspieszyć sprawdzenie - wiem, przepraszam, tak się nie robi - ale niestety raczej musiałam (o czym niżej). W każdym razie: sikany negatywny no i zrobiłam betę jeszcze dla pewności, wyszła < 2,0 mIU/ml, czyli rozumiem, że fasoli brak
Wczoraj niestety okazało się, że niebawem mój mąż będzie musiał zacząć brać leki, które być może ograniczą nam możliwość starania o dzidziusia (choroba kości z grubsza) Już raz tak było, mieliśmy nadzieję, że się udało wyleczyć, ale niestety pewnie znów trzeba będzie leczyć. Tak więc chwilowo drastycznie skraca nam się czas na robienie bobasa , bo jak już zacznie brać, to nie wiadomo kiedy będzie mógł odstawić.
W związku z tym pomyślałam, żeby się za to zabrać jakoś kompleksowo (póki jeszcze mamy te z 3 miesiące) i zrobić chociaż najważniejsze badania - żeby w razie czego podtrzymać ciążę albo wiedzieć co brać, by zwiększyć szanse. I tu pytanie do Was, doświadczonych forumowiczek - co byście radziły zbadać na pierwszy rzut (dotąd miałam tylko morfologię ogólną)? Jakie hormony? Na pewno z doświadczenia wiecie, na co zwracać uwagę, więc będę BARDZO wdzięczna za podpowiedź.
W czwartek idę do gina na dużo wcześniej już umówioną wizytę (cytologia), więc jego też zapytam, ale ponieważ wiadomo jak to z lekarzami, to chętnie poznam też Waszą opinię.
Ściskam i trzymam kciuki za kolejne prezenty na liście!!!
Hmmm
Ja bym pomyślała o ....zamrożeniu nasienia. Przepraszam, że tak ostro, ale znam już dwa przypadki, że leczenie itd. Różne choroby... i potem kicha. Pozdrawiam i trzymam kciuki.Szczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień