witajcie,
byłam dziś u gina na NFZ i standard gadka: "nie leczymy niepłodności". tyle że ja chciałam poprosić o kilka badań, które należą mi się jak przysłowiowa buda(!), zapytać o parę rzeczy które mnie niepokoją i tyle... mammografia, witaminy, hormony - wiadomo.
wiem, że są takie miejsca, gdzie można pewnie szybciej, lepiej i nie za milion.
ponieważ raczkuję w tematach monitoringów cyklu, różnego typu badaniach, etc. [albo nic nie wiem – prócz tego co można znaleźć u wujka Google – albo coś tam się orientuję, ale w teorii].
jeżeli znacie przychodnie lub wiecie o konkretnych lekarzach [ginekolog/androlog], że są dobre i na NFZ ➡ proszę o info😊
dotyczy to również opcji "prywatnie" jeżeli nie jest za milion👍🏻😊
tzw "przydatne linki" również mile widziane - w razie potrzeby można by zajrzeć 👀👍🏻
tak więc Droga Staraczko/Mamo, jeżeli korzystasz/łaś z przychodni warszawskich i masz dobre [lub złe i kategorycznie przestrzegasz przed konkretnym lekarzem/placówką - bo to też ważne informacje❕️] zdanie na temat, jeżeli orientujesz się, gdzie warto/najlepiej zrobić badania (USG, surowica, mammografia, monitoring cyklu, etc., czyli wszystko to co potrzebne przy diagnostyce mającej ustalić stan Twojego organizmu przed ciążą czy znasz lekarzy, których polecasz, którzy nie mają problemu ze zleceniem badań na NFZ – napisz proszę lub podlinkuj info👍🏻
z góry dziękuję za każdy wpis🤗
🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 40 l ✅ owulacje, etc. wszystko si qu'a la font 😁
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👧🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼
🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 40 l ✅ owulacje, etc. wszystko si qu'a la font 😁
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👧🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻