We wrześniu testujemy i na dwie kreski oczekujemy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro Was dziewczyny powpisuje na listę bo będę w równy mieć trochę czasu u mnie owulka i klocie jajników jak w zegarku z ciekawości zrobiłam test na owu ale blada druga kreska:D dziś już 16 dc. Kurde ja cykle jak w zegarku ale miałam ten torbiel i po laporoskopii właśnie z tego miałam mieć owulke zobaczymy co to będzie narazie się nie spinam:D
-
nick nieaktualnyCześć, jestem nowa na forum i z chęcią do Was dołączę sierpień nie był łaskawy. Narobił nadziei bladymi kreskami, przez jeden weekend się cieszyłam, w poniedziałek chciałam robić betę iii przyszedł okres
Teraz będę testować dopiero jak okres się spóźni ze 3 dni, to wypadnie na 10 września 🤞🏻to dopiero drugi cykl starań, więc narazie na spokojnie podchodzę do tematu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 22:38
Red555, Lolipop, Olinka1329 lubią tę wiadomość
-
Red555 wrote:Bluu obyś wytrzymała ze swoimi postanowieniami do daty 🙊 js oststnio testowałam już od 8dpo i ma co mi to było....
Dokładnie to chciałam napisać szacun jeżeli wytrzymasz tak długo
Ja w zeszłym miesiącu miałam testować też po małpie, ale oczywiście już dwa dni wcześniej moje plany się zmieniły niestety plany @ też, bo przyszła te dwa dni wcześniej...
Jak tam u Was dzisiaj dziewczyny? Ja dzisiaj pracuję z domu, a to pewnie oznacza pracę aż do wieczora... -
Cześć! Jestem nowa na forum, bardzo chciałabym dołączyć do Was, z mężem staramy się od kilku miesięcy o pierwsze dziecko. Zbliża mi się owulacja, myśle że 10.09 będę testować 😍
P. S. Super forum, fajna atmosfera, wszystkim życzę powodzenia ❤️szczesciara30, Olinka1329, Magda_Z, Red555 lubią tę wiadomość
-
no ja w tamtym miesiącu tez mialam blade kreski z betą niecałe 4 ;p wiec postaram sie teraz nie testowac przed terminem, u mnie dziś 16 dc, mam nadzieje ze owu byla 13-14 dc, wtedy są szanse wczoraj starań juz nie bylo, moze dzis sie jeszcze uda zobaczymy, ale chęci juz nie maaaaaaaaaaa niestety a jeszcze robota dzis do 21.
ogolnie dzis i wczoraj pobolewa mnie podbrzusze lekko i moze to znak ze owu jest ? ale mam nadzieje ze byla 2 dni temu a nie teraz, z uwagi na to ze wczoraj nic nie bylo ;/
nie mierz temp, nie robie testow owu bo zle to na nas dziala
i to na tyle na dziś
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:no ja w tamtym miesiącu tez mialam blade kreski z betą niecałe 4 ;p wiec postaram sie teraz nie testowac przed terminem, u mnie dziś 16 dc, mam nadzieje ze owu byla 13-14 dc, wtedy są szanse wczoraj starań juz nie bylo, moze dzis sie jeszcze uda zobaczymy, ale chęci juz nie maaaaaaaaaaa niestety a jeszcze robota dzis do 21.
ogolnie dzis i wczoraj pobolewa mnie podbrzusze lekko i moze to znak ze owu jest ? ale mam nadzieje ze byla 2 dni temu a nie teraz, z uwagi na to ze wczoraj nic nie bylo ;/
nie mierz temp, nie robie testow owu bo zle to na nas dziala
i to na tyle na dziś
ja ewentualnie sprawdzę testerem śliny ale z reguły czuję kiedy to ten dzień
u mnie wczoraj po południu lekkie brązowe plamienie ..późnym wieczorem już trochę krwi z czymś tam a teraz lecieć niechce ..niech ten kurek się już odkręca eh -
A ja już chyba po owulce nawet jakby dziś była to niech się dzieje co chce już nie mam siły dziś się przytulać a sama gin mi mówiła że najlepiej co drugi dzień bo codziennie to plemniki nie są aż takie super?? A my od soboty codziennie Nie wiem czy to prawda ale dziś już odpuszczamy będę w praxy to Was wszystkich wpisuje. Dobrego dnia
Lolipop lubi tę wiadomość
-
erzulie wrote:Proszę o wpisanie na 26.09.
My badanie nasienia zrobiliśmy w 3 cyklu starań zawsze miałam poczucie, że u męża nie jest idealnie i miałam rację to naprawdę nieskomplikowane badanie, mąż stwierdził, że nie wie dlaczego inni mają opry przed nim
Klaudia🌸 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Ja mam dzisiaj dobry dzień, pomimo wczorajszego lekkiego załamania wieczorem. Jak zobaczyłam tą bladą kreskę z wczoraj na teście to jakoś mi emocje puściły. Miałam dzisiaj nie testować rano, ale mąż w delegacji i nie wiedziałam czy go ściągać na siłę do domu na wieczór No i miła niespodzianka - ładniutka kreseczka testowa się objawiła, tak mnie to ucieszyło, że aż pomyślałam że Wam wrzucę fotkę
Wiem, że niby jeszcze nie jest pozytywny wynik testu (chociaż sama nie wiem, bo na żywo obie kreski wyglądają prawie tak samo), wydaje mi się że wieczorem już będzie i owu powinna być jutro zgodnie z planem z resztą.
Co do przytulania codziennie - sama nie wiem, też czytałam że zaleca się co 2-3 dzień, ale z drugiej strony jak owulacja trwa czasem tylko kilkanaście godzin to chyba ciężko byłoby w nią trafić. Ja w tym cyklu spróbuję codziennie w okolicach owulacji. Mocno wierzę że się uda, równo za 9 miesięcy mamy rocznicę ślubu więc prezent byłby jak znalazł na bawełnianąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 10:45
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
Doberek. U mnie wczoraj testy owu prawie na równi więc myślę ze za 2 dni owu będzie. Ale już działamy w razie czego
Ogólnie mam jakieś takie dziwne spokojne podejście że to będzie ten miesiąc. Ze w końcu mam to wszystko pod kontrolą i nic złego się nie wydarzy. Ja tam nie wierzę w siebie że wytrzymam do 11 września, więc od 7 będę testować 🤣🤣 -
Red555 wrote:Ja we wrześniu będę 2 cykl próbować. Niby to dopiero początek, ale do tej pory udawało się zawsze za pierwszym razem stąd moje zdziwienie.... Może po prostu jestem już stara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 13:07
-
Magda_Z wrote:Dzień dobry dziewczynki
Ja mam dzisiaj dobry dzień, pomimo wczorajszego lekkiego załamania wieczorem. Jak zobaczyłam tą bladą kreskę z wczoraj na teście to jakoś mi emocje puściły. Miałam dzisiaj nie testować rano, ale mąż w delegacji i nie wiedziałam czy go ściągać na siłę do domu na wieczór No i miła niespodzianka - ładniutka kreseczka testowa się objawiła, tak mnie to ucieszyło, że aż pomyślałam że Wam wrzucę fotkę
Wiem, że niby jeszcze nie jest pozytywny wynik testu (chociaż sama nie wiem, bo na żywo obie kreski wyglądają prawie tak samo), wydaje mi się że wieczorem już będzie i owu powinna być jutro zgodnie z planem z resztą.
Co do przytulania codziennie - sama nie wiem, też czytałam że zaleca się co 2-3 dzień, ale z drugiej strony jak owulacja trwa czasem tylko kilkanaście godzin to chyba ciężko byłoby w nią trafić. Ja w tym cyklu spróbuję codziennie w okolicach owulacji. Mocno wierzę że się uda, równo za 9 miesięcy mamy rocznicę ślubu więc prezent byłby jak znalazł na bawełnianą
swietnie. nam z 3 udalo się zajść jak seksik był tylko w dzień testu i dwa dni po
wcześniej to i seksy cały miesiąc codziennie z co drugi dzień nic nie dały ale wiadomo że to wszystko musi się zgrać 😄🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 13:21